Widok
złodzieje
Wczoraj z mojej działki na osiedlu familijnym ukradziono 6 podłużnych, brązowych donic z bratkami. Działka nie jest jeszcze do końca ogrodzona...brak mi słów na taką kradzież. Jeżeli ktoś je zauważy proszę dać znać, bo liczba kradzieży rośnie. Musimy zadbać o własne osiedle. Mam nadzieję, że na kwiatach się skończy..
wiesz można w dwie strony:
1. wprowadzili się złodzieje
2. jacyś złodzieje mieszkający tu od lat nie mają skrupułów okradać nowych nieznajomych
3. rozwój Banina jest dość "słyszalny" w całym 3mieście i okolicach co przyciąga złodziei z poza Banina bo przestało być postrzegane jako wiocha zabita dechami
1. wprowadzili się złodzieje
2. jacyś złodzieje mieszkający tu od lat nie mają skrupułów okradać nowych nieznajomych
3. rozwój Banina jest dość "słyszalny" w całym 3mieście i okolicach co przyciąga złodziei z poza Banina bo przestało być postrzegane jako wiocha zabita dechami
Ciekawy to musi być "element", którego stać na wydanie 200-300 tys. na mieszkanie. Jak napisano powyżej, 15 lat temu też tu kradli i nadal kradną, bo rozbudowujące się Banino nie tylko uaktywnia tych starych, ale przyciąga nowych złodziei. A ilu sami zaprosiliśmy na budowę? Nic wam nie zginęło w trakcie prac budowlanych lub wykończeniowych?