Widok
zmiany na lepsze
choć to początek roku to zauważam pewne zmiany na lepsze, był już teatrzyk, piknik, no i ma być wycieczka a mamy dopiero październik, czyli pod względem imprez duża !!! poprawa, oby tak dalej !!!
mam jedynie zastrzeżenia co do angielskiego, robiłam rozeznanie u koleżanek w innych przedszkolach państwowych to u nas jest bardzo drogi angielski, w innych przedszkolach płaci się 30 lub 50 zł za miesiąc a u nas wychodzi prawie 80 zł na miesiąc , to trochę przeginka , na szczęście są to zajęcia nie obowiązkowe
mam jedynie zastrzeżenia co do angielskiego, robiłam rozeznanie u koleżanek w innych przedszkolach państwowych to u nas jest bardzo drogi angielski, w innych przedszkolach płaci się 30 lub 50 zł za miesiąc a u nas wychodzi prawie 80 zł na miesiąc , to trochę przeginka , na szczęście są to zajęcia nie obowiązkowe
Moja ocena
Przedszkole nr 85
kategoria: Przedszkola
opieka: 5
zajęcia dodatkowe: 4
wyposażenie: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
4.6
* maksymalna ocena 6
Chciałabym sprostować informacje dotyczące zajęć języka angielskiego. W naszym przedszkolu roczny kurs wraz z podręcznikiem kosztuje 680 zł bez znizek, a są i takie. Biorąc pod uwagę fakt, iż mamy zajecia 3x tyg przez 9.5 m-ca w roku, to cena podana w powyższym wpisie, 80 zł za miesiąc, jest nieprawdziwą.
Proponuję niejasności wyjasniać osobiście i u żródła, a rynek badać uwzględniając więcej niz jeden czynnik.
Wirtualny świat przeyjmuje wszystko, nawet błedy ortograficzne nie bolą.( NIEOBOWIAZKOWE- nie z przymiotnikami piszemy łącznie)
Trzymajmy się zatem faktów i zasad polskiej ortografii.
Agnieszka Eysymontt-Nawrot, organizator i lektor j.angielskiego w przedszkolu "Wesoły Ul".
Proponuję niejasności wyjasniać osobiście i u żródła, a rynek badać uwzględniając więcej niz jeden czynnik.
Wirtualny świat przeyjmuje wszystko, nawet błedy ortograficzne nie bolą.( NIEOBOWIAZKOWE- nie z przymiotnikami piszemy łącznie)
Trzymajmy się zatem faktów i zasad polskiej ortografii.
Agnieszka Eysymontt-Nawrot, organizator i lektor j.angielskiego w przedszkolu "Wesoły Ul".