Widok
zmiencie p.menager i pana ochroniarza
wyprawialam ur mialam oplacona loze itd.wszystko by bylo dobrze tak naprawde gdyby nie to ze moich znjomych niewpuscili...a czemu?wedlug p.menager zle wygladali ale nie w sensie ubioru bo to bylo okitzw twarzowe a chce dodac ze moj kolega ma 165 wzrostu i wage ok 60 kg(karzelek)p.menager stwierdzila ze taka osoba moze zniesc na klub klopoty!a wiec drodzy mili PRZESTANCIE CHODZIC NA SOLARIUM I BRON BOZE NIERUBCIE WLOSOW NA ZEL!jest mi bardzo przykro ze mialam najgorsze ur w zyciu przez was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
acha a pana na bramce RUDEGO GRUBEGO prosze nauczyc szacunku do kobiet ten pan tego nieposiada wogule jest chamski i beszczelny myslac ze stajac na bramce uwaza sie za jakiegos figo fago!
jedynie co mi sie podobalo to obsluga na barze tam pracuja ludzie dla ktorych klient to cos wiecej wiedza po vo tam sa!noi oczywiscie pozostala czesc ochroniarzy ktora niema za smieci kobiety
dzis wiem ze juz nigdy tam niepujde i bede mowila kazdemu znajomemu ze do parlamentu chodzic niewarto ZERO KLIMATU
acha a pana na bramce RUDEGO GRUBEGO prosze nauczyc szacunku do kobiet ten pan tego nieposiada wogule jest chamski i beszczelny myslac ze stajac na bramce uwaza sie za jakiegos figo fago!
jedynie co mi sie podobalo to obsluga na barze tam pracuja ludzie dla ktorych klient to cos wiecej wiedza po vo tam sa!noi oczywiscie pozostala czesc ochroniarzy ktora niema za smieci kobiety
dzis wiem ze juz nigdy tam niepujde i bede mowila kazdemu znajomemu ze do parlamentu chodzic niewarto ZERO KLIMATU
Moja ocena
Klub Parlament
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
2.2
* maksymalna ocena 6