Widok

zmywarka Beko

witam, czy ktoś z was obecnych i tak mocno udzielających się na tym forum ma namiar do jakiegoś specjalisty godnego polecenia który zna się na naprawie zmywarki BEKO, z góry dzięki za konkrety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na zmywarce powinna być naklejka z nr tel. Do serwisu.

Może nie jest wypoziomowana może źle pracować miałem to samo z Szarpem

Jeżeli ma powyzej 5 lat to proponuję oddać ten cud tureckiej techniki przy kupnie nowej na złom, tak bedzie lepiej dla Ciebie i twojego portfela.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taniej będzie oddać na złom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kris, ja skorzystałem dwukrotnie z usług pana Zbigniewa. Telefon 604 780 190. On naprawia nie tylko zmywarki, ale wszystkie sprzęty AGD. Moja zmywarka nie była co prawda Beko, ale serwis był ok.

Był Bosch, była Amica teraz Sharp. Przy dwóch pierwszych łudziłem się , że uda się naprawić. Władowane w naprawy średnio po 600 zł. (grzałka / programator). Naprawa pomogła na kilka miesięcy, później sypie się co innego. To są skutki stosowania technologii zużycia w trakcie produkcji. Bez względu na producenta. Lepiej rozważ zakup nowej zmywarki - o ile nie jest ta jakaś drobna usterka. Programator, grzałka, wentylator, pompa - nie naprawiaj.

Napisz co jej dolega postaram się pomóc. Czy masz zmywarkę za 1tys czy miele za 15tys a zasada działania jest taka sama. Dochodzą tylko dodatkowe moduły, czujniki eeee rozbierz i zobaczysz sam. Jak będziesz potrzebować jakąś część to znam sklep internetowy co ma wszystkie części. Jak po wymianie części nie ruszy urządzenie to zwracasz oddają kasę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mało rozbierałeś tych Miele w takim razie, ale poburczeć można, następny spec z giepec...

Objawy są takie że podczas ostatniego mycia po włączeniu pompa zaczęła cały czas pracować, czas programu pokazał że minęła tylko minuta a samo zmywanie nawet się nie rozpoczęło i z pod zmywarki zaczęła wypływać woda.

Według mnie zmywarki beko są naprawdę dobre. No, ale dzisiaj już nic nie jest na wieki. Sprzęt szybko się psuje. Są jednak pewne sposoby na to, żeby wydłużyć jej żywotność. Poczytajcie sobie na ten temat tutaj http://www.dekoteria.pl/jak-dobrze-dbac-o-pralke/ .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Banino

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

do góry