Widok
zniesmaczony mieszkaniec Suchanina
W dniu 03.08.16 ok. godz.19:00 , jako stały klient sklepu Krówka przy ul. Paderewskiego 11 , po raz pierwszy spotkała mnie bardzo niemiła sytuacja . Zostałem bardzo niegrzecznie obsługiwany przez niekulturalną ekspedientką , która odnosiła się do mnie jak do intruza . Odniosłem wrażenie , że ma zły dzień i pracuje " jak za karę ". Wydała mi pieniądze rzucając na ladę . Poprosiłem aby je przeliczyła . Okazało się , że wydała za mało pieniędzy . Była tym oburzona , że ją sprawdziłem . Tym bardziej , że rzekomo pomyliła się o 0,50 zł . Oczywiście nie uznała powiedzieć słowa przepraszam . Zamiast tego obrzuciła mnie bardzo niegrzecznymi uwagami . Uważam , że z takim nastawieniem do klienta nie powinna taka osoba pracować w tym miejscu . Odmówiła mi podania np. imienia , żebym nie mógł prawidłowo wskazać jej osoby / brak identyfikatora / . W tym samym czasie pracowała druga młoda Pani , którą poprosiłem o uspokojenie swojej koleżanki i zwrócenie uwagi za tak niegrzeczne zachowanie .
Piszę te słowa z dużą przykrością , bo dotychczas miałem bardzo wysokie uznanie dla pracowników tej placówki handlowej .
Mam nadzieję , że kierownictwo tego sklepu przywróci dobry poziom .
Piszę te słowa z dużą przykrością , bo dotychczas miałem bardzo wysokie uznanie dla pracowników tej placówki handlowej .
Mam nadzieję , że kierownictwo tego sklepu przywróci dobry poziom .
Moja ocena
Delikatesy Krówka
kategoria: Sklepy ogólnospożywcze
obsługa: 1
asortyment: 4
promocje: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
2.6
* maksymalna ocena 6