Widok

rozpacz

Człowiek zrozpaczony może pragnąć tylko jednego: własnej śmierci.

Vladimir Jankélévitch — To co nieuchronne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zlewaj tego wina do gardła, bo ci się sfora w wilkołaki zamieni, lub co gorsza w żaby skoro oczy im się powiekszają, a pełnia coraz bliżej. Chociaż ... wyobrażam sobie jak taki piesożab wskakuje żabim skokiem na turystów. To byłby niebywaly widok.

Mam nadzieje, ze doczekam sie truskaw, bo kurna po ciemaku je sadziłam coby flance sie nie zmarnowaly. W tym roku to owocu jeszcze nie dadzą. Więc Oby się działka uchowała jeszcze do przyszłej jesieni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co tam sobie schodzę z pięterka na dół po piffo to widzę wlepione we mnie spojrzenia sfory. Się tak głupio gapią jakby piły. No, znaczy się, piją, ale im wydzielam. Dawaj C, dawno nikomu mordy (buzi?) nie wylizały :)
tym lepiej, nadal jesteś późno urodzony;)
jasne, upij odrobinkę;) tylko aby dla nas starczylo;]
co ja napisałem w ogóle? jaki 2008 rok? to był rok 1998 oczywiście. i pierwszy koncert po latach zawieszenia działalności zespołu
ktoś powiedział piwo?

Ostatnim razem jak się widziałem z Markiem Piekarczykiem to mi rzekł, że jestem za gruby na Chrystusa. Ale włosy zawsze miałem dłuższe niż on :)

Zostało mi trochę nalewek, a nie mam flaszek. Spiję, co?
Hobo, Jak widać czas nie zmienił ani TSA ani Ciebie, głos masz dokładnie taki sam:)
to była audycja minimax z 6 września 2008 roku. byłem wtedy "późno urodzonym" i strasznie stremowanym człowiekiem, któremu dane było porozmawiać na antenie ze swoim ówczesnym guru. dzisiaj odnalazłem tę kasetę i wysłuchałem z ogromnym rozbawieniem i nostalgią. tak sobie myślę, że niektóre rzeczy wcale się przez te 12 lat nie zmieniły. kaczor wciąż nadaje, tsa wciąż gra doskonałe koncerty, a ja ciągle dostaje od radia darmowe bilety i ciągle uwielbiam słuchać bluesa i blues rocka. tylko minimax zmienił godziny nadawania. wtedy był od 23 do 2 w nocy.
a zatem, jak mawia kaczor, bururum, bururum. premiera będzie. hobo & kaczor, 6 września 2008, trochę przed północą. materiał zgrany z kasety chałupniczym sposobem, czyli za pomocą mikrofonu zbliżonego do głośnika. prosimy nie regulować odbiorników

http://w426.wrzuta.pl/audio/0fMG2vbSDwa/kaczor
Szkoda, ze tego nie widzé.
:)

ps. ostatnio w Holandii na basenie machnálem 260 kolek.
Nie pamietam tylko przez ile czasu.
Pozdrowka.
Musze spac pojsc.
Niebawem do pracy czas.
Pa.
hihih, po raz pierwszy od...nawet nie wiem kiedy się śmieje;D
kaczkowskiego powiadasz... to prosze nie odchodzić od monitora. zaraz coś wrzucę. tylko pomyślę nad komentarzem odpowiednim :)
No nawet tak nie zartuj z kolem.
Mansona las i nalewki pobudzajá ulanska fantazje.
Rzuce sie wplaw i bez wynurzania sie na powierzchnie przeplyne 60 metrow by wydobyc Cie na brzeg.
Podobno swetnie plywam kazdym stylem.

ps. Manson w tym czasie przygotuje sie do sztucznego oddychania.
Etam zaraz utopisz, wpierw popijesz nalewki i powoli, dystyngowanie rzucisz mi koło ratunkowe
W takim razie sie utopisz ;)
no niestety nie, nie mogę żyć bez powietrza
masz działkę, super.
Można wyhodować super giga pomidory, czerwone i mięsiste, które pachną słońcem, nie takie jak w sklepie
Nie zaprzecze Kropa.
Zalezy tylko ile potrafisz wytrzymac bez oddychania.
Znaczy oddychajác, ale przeponá.
Doskonale pływam
40 kółek na basenie i dalej mam mnóstwo sił na coś więcej
Kocham nalewki koooooochaaaaaaaammmmmmmm
Oby jak najwięcej!
hihi, moje oczy zawsze chcą wszystko tylko potem się nie mieści
ale co tam, nie poddam
NALEWKI! NALEWKI MANSONA Jupi!
no. grząsko. właśnie wróciłem z gospodarskiej wizyty na działce. za tydzień włókniną ogrodniczą przykryję wszystkie poletka, bo tak sobie wymyśliłem. pielenie nie jest moim ulubionym hobby. przejdę się na makowieckiego niedługo. głupia sprawa bo gra... w kościele. ciekawe czy dyskretne spicie łomży na chórze jest zagrożone ekskomuniką?

http://www.youtube.com/watch?v=ExZaXw5vzG8

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (29 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Grajdołki (252 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry