Widok
zrobila sie porazka
moja opinia jest bardzo szczera chodzedotego salonu od momentu jak postala Alfa strzygla mnie ola odeszla strzygl mnie tomasz odszedl to byl pracownik oddany opikowal sie salonem jako menager i jako mistrz fryzjerstwa meskiego potrafil zalagodzic nieporozumienia wsrod personelu i nie tylko byleswiadkiem jak przyszla pani z reklamacja podeszla fryzjerka i zaczela sie sprzeczka p.Tomasz podzedl przedstawil sie porozmawial spokojnie i zalagodzil cala sprawe w tej chwil strzyge sie u marcina zauwazylem od jakiegos czasu ze jakis mlody chlopak siedzi na recepcji i tez strzyze ale to niezly cwaniak potrafi nie nabijac na kase wiec gdzie idzie ta kasa dlatego ten salon upada podejrzewam ze chyba ktos z szefostwa nie potrafil docenic tego personelu ktory byl pozdrawiam...... ja chodzic bede bo przyzwyczajene ale nie polecam i
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
Ty i twoja opinia jestescie siebie warci.
Zaprzeczasz sam sobie z czego wynika, że jesteś byłym pracownikiem lub obecnym zawistnym.Chodzę tam od lat i nadal będę.Nie ma ludzi niezastąpionych, ale bywają zwalniani dyscyplinarnie .Niektorzy odchodza sami z roznych powodow.
Dziwne? ,ze zniknal nagle?będąc niezastąpionym?kierownika może udawac każdy. A skoro kierują Tobą szlachetne pobudki i jesteś bardzo szczery to zadzwoń do właścicieli i powiedz co masz do powiedzenia ,a ....twoj text'jest zle,niedobrze,niechodzcie tam --ale ja bede chobic'to ciekawy text.
Dlatego zapraszam na konsultacje.
Zaprzeczasz sam sobie z czego wynika, że jesteś byłym pracownikiem lub obecnym zawistnym.Chodzę tam od lat i nadal będę.Nie ma ludzi niezastąpionych, ale bywają zwalniani dyscyplinarnie .Niektorzy odchodza sami z roznych powodow.
Dziwne? ,ze zniknal nagle?będąc niezastąpionym?kierownika może udawac każdy. A skoro kierują Tobą szlachetne pobudki i jesteś bardzo szczery to zadzwoń do właścicieli i powiedz co masz do powiedzenia ,a ....twoj text'jest zle,niedobrze,niechodzcie tam --ale ja bede chobic'to ciekawy text.
Dlatego zapraszam na konsultacje.