Widok
Piter-83 są kobiety, które chcą stałego związku... tylko to się nie da tak pstryk i światło :D najpierw trzeba się poznać zobaczyć, czy ktoś nam odpowiada bo większość ludzi szufladkujemy jako znajomych, kandydatów na kumpla a nie od razu patrzę i myślę sobie z nim stworzę trwały związek ;)
A czasem nie warto wchodzić w związek "na próbę" bo można kogoś zranić albo co gorsze nie móc uwolnić się od drugiej połówki.
Znaleźć dziewczynę czy chłopaka żeby tylko był jest łatwo ale pozbyć się go później jest dużo trudniej :D
A czasem nie warto wchodzić w związek "na próbę" bo można kogoś zranić albo co gorsze nie móc uwolnić się od drugiej połówki.
Znaleźć dziewczynę czy chłopaka żeby tylko był jest łatwo ale pozbyć się go później jest dużo trudniej :D
Przepraszm, że się wtrącę. Znalazłam to dla Was :)
Czasem...w końcu...
W życiu jak na oceanie, czasem płyniesz po spokojnej toni lub borykasz się ze sztormami, czasem dryfujesz bezsilnie w kierunku, którego nie wybrałeś, czasem osiadasz na mieliźnie, z której trudno cię wyciągnąć, a czasem wpadasz na rafy i mocno się ranisz...ale kiedyś w końcu dobijasz do miejsca, gdzie czeka cię wieczny spokój.
Czasem...w końcu...
W życiu jak na oceanie, czasem płyniesz po spokojnej toni lub borykasz się ze sztormami, czasem dryfujesz bezsilnie w kierunku, którego nie wybrałeś, czasem osiadasz na mieliźnie, z której trudno cię wyciągnąć, a czasem wpadasz na rafy i mocno się ranisz...ale kiedyś w końcu dobijasz do miejsca, gdzie czeka cię wieczny spokój.
Peter, ale co myślisz że w kilka dni, albo w miesiąc znajdziesz kogoś na takim forum? Musisz cierpliwie czekać, a najlepiej bedzie jeśli nie bedziesz się ograniczał tylko do jednego forum i nie tylko jednej formy kontaktu ;)
Czasem wystarczy sie przejechać do miasta, w autobusie, czy na przystanku też kogoś można poznać ;) Tylko trzeba się odważyć zagadać.
Ja prowokuję zabawne sytuacje często, tak jest najlepiej... ostatecznie to sie przynajmniej pośmiać można.
Ja już prawdopodobnie swojego skarbika znalazłem, ale po prawie trzech miesiącach ;)
Czasem wystarczy sie przejechać do miasta, w autobusie, czy na przystanku też kogoś można poznać ;) Tylko trzeba się odważyć zagadać.
Ja prowokuję zabawne sytuacje często, tak jest najlepiej... ostatecznie to sie przynajmniej pośmiać można.
Ja już prawdopodobnie swojego skarbika znalazłem, ale po prawie trzech miesiącach ;)
Nie masz odwagi, bo nie próbujesz...
Wszystkiego można się nauczyć, metodą prób i błędów.
Uwierz mi, że z niedorajdy można i chojraka zrobić ;)
Brakuje ci pewności siebie, to zainwestuj trochę w siebie,
kup lepsze ciuchy, buty, jakiś płaszcz - idzie jesień, idź do fryzjera i obserwuj....
To tylko wskazówki, sam musisz coś zacząć robić, za ciebie nikt nie pójdzie na randkę
Wszystkiego można się nauczyć, metodą prób i błędów.
Uwierz mi, że z niedorajdy można i chojraka zrobić ;)
Brakuje ci pewności siebie, to zainwestuj trochę w siebie,
kup lepsze ciuchy, buty, jakiś płaszcz - idzie jesień, idź do fryzjera i obserwuj....
To tylko wskazówki, sam musisz coś zacząć robić, za ciebie nikt nie pójdzie na randkę
Tyle razy czytałam tu, że liczy się wnętrze, charakter, osobowość.
To czy mężczyzna nosi płaszcz czy kurtkę, markowe włoskie buty, czy z siciówki ma znaczenie dla...... Proszę sobie dopowiedzieć.
Jeśli jest wartościowym człowiekiem, dla mnie najwspanialszym to biorę jak stoi. Na upartego zawsze można dyskretnie podpowiedzieć: chętnie widziałabym cię w płaszczu albo w koszuli w paski.
Tak mam. I żyje mi się z tym doskonale.
To czy mężczyzna nosi płaszcz czy kurtkę, markowe włoskie buty, czy z siciówki ma znaczenie dla...... Proszę sobie dopowiedzieć.
Jeśli jest wartościowym człowiekiem, dla mnie najwspanialszym to biorę jak stoi. Na upartego zawsze można dyskretnie podpowiedzieć: chętnie widziałabym cię w płaszczu albo w koszuli w paski.
Tak mam. I żyje mi się z tym doskonale.
Pieniądze i inne rzeczy materialne, to fajna sprawa, bo żyje się przyjemnie dzięki nim- trzeba tylko pamiętać, że to są rzeczy ulotne i nie można się dla nich zakochać, bo z dnia na dzień mogą zniknąć, a prawdziwa miłość jest do końca życia. Jak się ma gorszy dzień, chwilę słabości, to na nic nam pieniądze i wszystko inne, wtedy potrzebne jest wsparcie i miłość drugiej osoby i tego nie da się kupić.
Ciekawe, kto z was dziewczyny pójdzie na randkę z obdartusem?
Albo jakie wrażenie zrobi na was facet w przepoconej starej koszulce?
Oczywiście, że nie liczy sie materializm, ale dbanie o swój wizerunek jak najbardziej ;)
I nie mówcie, że nie ma to żadnego znaczenia...
Tak po prostu jest, że jak przejdzie fajny facet, dobrze ubrany to zanim chętniej się obejrzycie jak za dresiarzem... zgadza się, czy nie?
Albo jakie wrażenie zrobi na was facet w przepoconej starej koszulce?
Oczywiście, że nie liczy sie materializm, ale dbanie o swój wizerunek jak najbardziej ;)
I nie mówcie, że nie ma to żadnego znaczenia...
Tak po prostu jest, że jak przejdzie fajny facet, dobrze ubrany to zanim chętniej się obejrzycie jak za dresiarzem... zgadza się, czy nie?