Widok

zwiazek z rozwodnikiem

Czy zwiazek panny 38 lat z rozwodnikiem 46 lat z dzieckiem ma sens? Jakie jest Wasze zdanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bez sensu nie dość że dziecko to jeszcze stara panna na głowie...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

zbyt mało danych w systemie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdanie jest takie, sama musisz ocenić czy ów rozwodnik jest wart "panny w pewnym wieku". Nie ma idealnej recepty na udany związek. Ale skoro masz wątpliwości to, oznacza ze nie dojrzałaś do tego a może do jakiegokolwiek związku. Zaryzykuj jeśli facet okaze się nieodpowiedni to, będzie w pewnym sensie jakas nauka dla Ciebie. Tak jak napisala Kocio za mało danych.

Co Dane znaczą w związku ? Związek to jak wezbrane morze . Ma przypływy I odpływy.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

.... ale żeby były przypływy i odpływy musi być mokro.... bardzo mokro...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mamy XY.

Szkoda faceta, nie dość że samotny ojciec to jeszcze teraz miałby sobie brać na głowę starą sfrustrowaną pannę. Bez sensu. Jeśli facet jest sensowny to weźmie sobie 28-latkę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co piłeś , bredzisz człowieku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Herbatę.

Widać i czuć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i?

nikt nie napisał, że to samotny ojciec tylko że rozwodnik z dzieckiem, co może oznaczać po prostu że ma dziecko z poprzedniego związku, a nie że jest samotnym ojcem (samotnie wychowującym). Jeśli jest dojrzałym emocjonalnie mężczyzną, a zakładam że jest, nie szuka młodej dziewczyny, tylko kobiety, z którą założy rodzinę od nowa. Każdy związek ma szansę, nie ważne ile się ma lat, ile dzieci, z kim itp. A jak czytam, że kobieta jest starą panną i na pewno jest sfrustrowana to mnie nerwy biorą. To że nigdy nie wyszła za mąż nie oznacza, że jest z nią coś nie tak, tylko że nie znalazła odpowiedniej osoby. Życzę powodzenia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli ma 38 lat, jest panną, nie ma dzieci ani faceta z pewnością nie jest sfrustrowana :) Tak należy to tłumaczyć żeby humorku sobie nie popsuć :)

sfrustrowana i rozchwiana emocjonalnie - takiej to już nawet koty nie pomogą

@To że nigdy nie wyszła za mąż nie oznacza, że jest z nią coś nie tak, tylko że nie znalazła odpowiedniej osoby.

A to dla tego że osoby orientowały się że jest z nią coś nie tak...

Ważne jest to co do niego czujesz i jaka relacja Was łączy. A to czy jest rozwodnikiem czy nie, nie ma chyba większego znaczenia, a tym bardziej nie można doszukiwać się w tym sensu lub bezsensu. Związek to przede wszystkim uczucia, a nie jakiś rachunek zysków i strat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

Dyskrecja (5 odpowiedzi)

Miła gotowa na wszystko ;*

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

rumia (22 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

do góry