Widok

rozwidlenie w stronę Kielna

Witam
Jak się Wam podoba nowa krzyżówka przy figurce w stronę Kielna?
Już się boję co będzie w razie ślizgawicy albo gdy zasypie śniegiem- wąsko, ostry zakręt!!!. Jestem ciekawa kto pierwszy, jadąc z góry w poślizgu przestawi figurkę? Może trzeba ją ubezpieczyć? Dlaczego pozwoliliśmy na taki bubel????????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spokojnie. Zimy jeszcze nie ma, więc nic nie można powiedzieć, że jest źle.

Są trudniejsze zakręty. Choćby połączenie Estakady Kwiatkowskiego z Obwodnicą. Długi dość ostry zakręt też z góry i dajemy radę.

Podstawa oczywiście zimówki. Choć nie powiem odśnieżanie i sypanie solą lub żwirem też jest ważne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mało przyszłościowa ta krzyżówka będzie się korkowała za parę lat:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdy buduje się coś nowego,to po, żeby było wygodniej i prościej-a teraz jak jest chyba każdy widzi!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie dlaczego pozwoliłas na taki bubel helena28 ?
Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej - towarzyszko ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety masz rację, rozwidlenie jest za ostre i jest bardzo źle zrobione i nie tylko chodzi o zimę chodzi poprostu o to, że wykonawca zrobił dużo jeszcze innych psikusów na drodze 218 bo nikt go nie sprawdza,może odbiór końcowy bedzie lepszy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Koleczkowo

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

do góry