Widok
Dzisiaj byłam z moją przyszłą teściową odebrać stroiki świąteczne a tam w kwiaciarni na drzwiach wielka reklama "napełniamy balony helem".
Nie są mi potrzebne więc się nie zainteresowałam jak to jest ale sądzę że można im dostarczyć balony a oni je napełnią. Nie wiem też ile sobie za to liczą. Najlepiej zapytajcie www.dekoracja-max.pl
Nie są mi potrzebne więc się nie zainteresowałam jak to jest ale sądzę że można im dostarczyć balony a oni je napełnią. Nie wiem też ile sobie za to liczą. Najlepiej zapytajcie www.dekoracja-max.pl
Zapraszamy do zobaczenia naszych dużych kartonów / prezentów z balonami helowymi.

Więcej pod linkiem: http://www.dekoracje.info/76/karton-z-balonami-z-helem-gdansk-prezent-z-balonami-sopot/

Więcej pod linkiem: http://www.dekoracje.info/76/karton-z-balonami-z-helem-gdansk-prezent-z-balonami-sopot/
wykonujemy również dekoracje z balonów helowych
zapraszam www.agatadekoracje.pl
zapraszam www.agatadekoracje.pl
A co to nas obchodzi ???!!!! Wszędzie wpycha Pani swoją reklamę!
Proszę pierw przeczytać pierwszą wiadomość tego posta!
"Czy któraś z Was załatwiała balony z helem na własną rękę ? Są one dość drogie jeśli chodzi o wynajęcie firmy. Może macie jakiś sposób, żeby to zrobić samemu ? :)"
Widzi Pani już teraz??? Dotarło??? Nie szukamy tu drogich firm jak Pani!!! Nic gorszego jak namolna reklama!
Proszę pierw przeczytać pierwszą wiadomość tego posta!
"Czy któraś z Was załatwiała balony z helem na własną rękę ? Są one dość drogie jeśli chodzi o wynajęcie firmy. Może macie jakiś sposób, żeby to zrobić samemu ? :)"
Widzi Pani już teraz??? Dotarło??? Nie szukamy tu drogich firm jak Pani!!! Nic gorszego jak namolna reklama!
Nasza firma oferuje mi.in balony z helem;
szczegóły wysłałam na maila;
Pozdrawiam serdecznie
Agata
szczegóły wysłałam na maila;
Pozdrawiam serdecznie
Agata
Witam,
Posiadamy w ofercie balony napełniane helem.
Istnieje również możliwość wynajmu butli z helem.
Pozdrawiam i zapraszam - dekoracje@dekori.pl // 503 812 521
Agata
Dekoracje Ślubne Dekori

Posiadamy w ofercie balony napełniane helem.
Istnieje również możliwość wynajmu butli z helem.
Pozdrawiam i zapraszam - dekoracje@dekori.pl // 503 812 521
Agata
Dekoracje Ślubne Dekori

Witam niezalogowane osoby z konkurencji. Przeszliśmy nie tylko podstawowe kursy/szkolenia z dekoracji balonowych. Zapraszam na spotkanie a pokaże certyfikaty :) Rzeczywiście kilka balonów wyskoczyło w gruszkę ale to nie wpłynęło w żaden sposób na całościowy wygląd dekoracji sali.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Może przyda się moja informacja :)
Bardzo tanio hel można kupić od firmy Linde gaz - koszt całej butli, z tego co pamiętam, to około 120zł.
Taka butla wystarcza na około 200-300 balonów - zależy jak mocno się je napełnia.
Należy pamiętać, aby zakupić przejściówkę zaworu, z butli z dozownikiem do balonów. W tym celu polecam allegro, koszt 100-150zł. Dozownik można też wypożyczyć od firm zajmujących się dekoracjami, koszt ok. 40zł.
Bardzo tanio hel można kupić od firmy Linde gaz - koszt całej butli, z tego co pamiętam, to około 120zł.
Taka butla wystarcza na około 200-300 balonów - zależy jak mocno się je napełnia.
Należy pamiętać, aby zakupić przejściówkę zaworu, z butli z dozownikiem do balonów. W tym celu polecam allegro, koszt 100-150zł. Dozownik można też wypożyczyć od firm zajmujących się dekoracjami, koszt ok. 40zł.
Ja kiedyś kupowałem w Linde gaz w Gdańsku, to były okolice, jak już wyjeżdżasz z Gdańska na Elbląg. Aczkolwiek nowi klienci zawsze płacą kaucję za butlę około 100zł, która jest zwracana po oddaniu pustej butli. Butla, którą ja wypożyczałem, miała 30-40 kg brutto, jej wymiary to około 1m wysoka i gruba na jakieś 30-40cm.
Proponuje poszukać na Google i trochę podzwonić.
Proponuje poszukać na Google i trochę podzwonić.
możliwe, to bylo 3 lata temu :)
aczkolwiek i tak nie jest to drogo...
aczkolwiek i tak nie jest to drogo...
Osoby zainteresowana balonami helowymi zapraszam. www.agatadekoracje.pl

Dekoracje Agata wykonywała nam z balonów helowych wystrój sceny na Targach Ślubnych w Tczewie.
Niezwykle efektowne.
Niezwykle efektowne.
http://www.photo-media.pl
Targi Ślubne w Tczewie 05-02-2012 r. ZAPRASZAMY
Targi Ślubne w Tczewie 05-02-2012 r. ZAPRASZAMY
Wynajmujemy także butle z helem.
Więcej informacji prześlę na @
Zapraszam dekoracje@dekori.pl
Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
Więcej informacji prześlę na @
Zapraszam dekoracje@dekori.pl
Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
dobrej jakości balon lateksowe utrzymuje się do 10 godzin, po zastosowaniu odpowiednich środków balon utrzymuje się do 7 dni.
pozdrawiam
pozdrawiam
żeby nie tworzyć nowego wątku. w tematyce balonowej.
Czy ktoś wie gdzie można kupić takie czerwone balony w kształcie serca bez napisów ani bajerów, poprostu czerwone, bo nigdzie nie widziałam a potrzebne mi są.
Czy ktoś wie gdzie można kupić takie czerwone balony w kształcie serca bez napisów ani bajerów, poprostu czerwone, bo nigdzie nie widziałam a potrzebne mi są.
witam
w sprawie balonów serc proszę o kontakt info@agatadekoracje.pl
pozdrawiam
w sprawie balonów serc proszę o kontakt info@agatadekoracje.pl
pozdrawiam
Od tygodnia jestem na urlopie i dużo siedze przy kompie, szukam różnych rzeczy na mój ślub i wesele, po pierwsze - jak widać jestem zalogowana więc proszę mnie nie oczerniać, że się pod kogoś czy ktoś podemnie podszywa. Poza tym to jest forum dla klientów a na tej stronie jest za dużo reklam. Poza tym widać że firmy, które robią dekoracje żrą się jak psy, takie rzucanie mięsa nawet w klientów. Przejrzałam to forum i nie widziałam by ktoś pisał o tym sklepie. Patrząc na takie zachowania, na pewno nie będę brała żadnej firemki z takim podejściem do dekoracji swojej sali, wolę ją wykonać sama a przynajmniej nie dam zarobić osobą z tak chamskimi manierami. Widać na rynku dekoratorów pracują same prostaki. Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów
właśnie o to chodzi, walentynki się skończyły i balony tego typu też. Poza tym ja potrzebować będę latem.Dzieki za info firmy dekoratorskiej ale miałam na myśli sklep, no chyba, że nic nie znajdę to się zgłoszę:)
Wydaje mi się, że możesz dostać balonby serca w Godan w gdansku, mieszczą się chyba na chełmie, znalazłam ich w google, mają balony każdego rodzaju, bardzo duży wybór ale nie wiem jak z helem. Ja też mam ślub w lecie. Tak się zastanawiam czy nie kupić samemu balonów i je nadmuchać na jakim straganie latem, przecież jest dużo takich stoisk z balonami latem, tylko ciekawe jakie by mieli ceny. My przymierzamy się do tego by balony napełnić helem ok. 100 i wypuścić je pod sufitem. Wcześniej myśleliśmy o takim łuku z balonów przy wejściu ale to by było za dużo lateksu.
u nas można kupić same balony :)
Ja polecam Centrum Ślubne w Gdyni visa vis Klifu. Robią piękne dekoracje, być może cenią się ale nie idą na ilość lecz na jakość. Zresztą mają duże grono klientów, dekoracje mają naprawdę z górnej półki. Na runku są ponad 10 lat i nie musza się na takich forach reklamować to też o czymś świadczy. Firmy, które sie wciskają na fora walczą o klientów oni nie muszą. Naprawdę polecam, mieliśmy rewalacyjną dekorację sali i kościoła
„Ja polecam Centrum Ślubne w Gdyni visa vis Klifu. Robią piękne dekoracje, być może cenią się ale nie idą na ilość lecz na jakość. Zresztą mają duże grono klientów, dekoracje mają naprawdę z górnej półki. Na runku są ponad 10 lat i nie musza się na takich forach reklamować to też o czymś świadczy. Firmy, które sie wciskają na fora walczą o klientów oni nie muszą. Naprawdę polecam, mieliśmy rewalacyjną dekorację sali i kościoła”
Osoba o IP 213.108.116.*
~Blanka
~Mela
Olga...
~klaudia
Admin powinien zrobić porządek z krypto reklama na tym forum!!!!
Osoba o IP 213.108.116.*
~Blanka
~Mela
Olga...
~klaudia
Admin powinien zrobić porządek z krypto reklama na tym forum!!!!
heheh niezle, ktos zadajae pytania i sam sobie odpowiada, szukam balnonow z helem na urodziny synk,a na przyszla sobote, jaki koszt ok balonow?
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Witam
Proszę o kontakt mailowy info@agatadekoracje.pl
Pozdrawiam Agata
Proszę o kontakt mailowy info@agatadekoracje.pl
Pozdrawiam Agata
Witam, rok temu szukalam helu w Trojmiescie, na prywatny uzytek do zrobienia dekoracji dla dziecka na urodziny i naprawde trudno znalezc hel w mobilnej butli, nie takiej ogromnej do ktorej potrzebny jest wozek. To ze w cennikach w linde czy airproducts male butle sa to wcale nie znaczy ze faktycznie sa dostepne. W koncu cudem butle zdobylam, teraz mam i chetnie wypozycze - zapraszam do kontaktu mailowego info@helbalonowy.pl lub na allegro - wystarczy wpisac "hel balonowy".
bede robiła sesje foto koleżance w stylu gorzko słodki glamour i pomyslałam ze przydadzą mi sie te balony :D tak za mnachodziły i nie wiedziałam w jaką inicjatywę je wmontować :D
ile kosztuja taka mała butla?
bede potrzebować max 20 balonów
chyba ze kupie gotowe napełnione
poproszę w wolnej chwili cene na maila
ile kosztuja taka mała butla?
bede potrzebować max 20 balonów
chyba ze kupie gotowe napełnione
poproszę w wolnej chwili cene na maila
hej MAgda ja jestem chetna zeby pozyczyc, w sobote robie urodziny syna i chce zrobic taka dekoracje, napisz prosze jaka cena i skad jestes, pozdrawiam
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Hel balonowy można dostać tu:
http://www.firmy.net/uslugi-gazownicze/oxygen,QQZXG.html
butla 40L 256,59zł brutto + 300zł kaucji zwrotnej.
butla 8L 50,00zł brutto +200zł kaucji zwrotnej
http://www.firmy.net/uslugi-gazownicze/oxygen,QQZXG.html
butla 40L 256,59zł brutto + 300zł kaucji zwrotnej.
butla 8L 50,00zł brutto +200zł kaucji zwrotnej
proszę napisać co ma Pani na myśli?
Karton ma 140cm wysokości i można w nim umieścić do 200 balonów co daje oczekiwany efekt.

pozdrawiam

pozdrawiam
Posiadamy tylko takiej wielkości karton.
Duży karton robi lepsze wrażenie poi kościołem :)
W sprawie ceny zapraszam do kontaktu info@agatadekoracje.pl w mailu proszę podać datę ślubu bo na ten rok mamy już bardzo napięty grafik.
pozdrawiam
Duży karton robi lepsze wrażenie poi kościołem :)
W sprawie ceny zapraszam do kontaktu info@agatadekoracje.pl w mailu proszę podać datę ślubu bo na ten rok mamy już bardzo napięty grafik.
pozdrawiam
balon z helem 1 szt koszt 3zł (unosi sie do 10godz.)
balon z dodatkowym uszczelnieniem 3,5zł (unosi sie do 7 dni)
balony 14 calowe
Pozdrawiam Agata
balon z dodatkowym uszczelnieniem 3,5zł (unosi sie do 7 dni)
balony 14 calowe
Pozdrawiam Agata
witaj, jesli "zwykłe balony" to wynajmujesz butle z helem i prosisz by ktoś je ze znajomych napełnił .to żaden problem . Problemem są balony gumowe 1m w przekroju, mało która firma chce je napełnić . a i tak musi sie znać na tym bo trzeba obliczyć ile helu wchodzi do takiego balonu. Gdy robiłam dekorację na slub klientki potrzebowałam takich dużych balonów bo sala była duża i bardzo wysoka. wszystkie inne mimo że w dużej ilości gineły. dużo czasu straciłam by znaleść rzetelną firmę która napelnila 40 duzych balonów , ale efekt był piorunujący. powodzenia.