Widok
Może powieje chłodem, ale ja podeszłam do tematu praktycznie. Mała skończyła roczek tydzień temu. Jest tak zafascynowana otaczającym ją światem, że żadna zabawka nie zatrzyma jej na dłużej. Kupowanie wypasionych i jakichkolwiek zabawek nie miało u nas sensu, bo Tosia jeśli już się bawi to najprostszymi rzeczami - balon, piłka, wiaderko z łopatką, klocki i ostatni hit - stara klawiatura od komputera. Na roczek dostała ogromnego misia (widok opadniętej szczęki z wrażenia był niezastąpiony) i taki śmieszny gwizdko/flet, na którym od razu nauczyła się gwizdać. No i dziadkowie zrzucili się na spacerówkę-parasolkę i porządny fotelik do auta 9-18:)
Ja też mam nie długo roczek i myślę intensywnie. WIększośc potrzebnych żeczy - zabawek dostała pod choinkę, rowerk też- super sprawa. Myślę co jescze pomysłów narazie brak. Nie chciałabym żeby to były ciuszki, ale tak naprawde wszystko ma wiec napewno poproszę o coś do ubrania. A z okazji ze mam cureczkę to babcia jedna wymyśliła ze niunia dostanie alej pomysłów brak...
Nasz synek dostal:
od 1 dziadkow: stolik i krzeselka Elmo, oraz regalik na zabawki tej samej firmy tylko ze Spidermanem, uzywa do dzis i mysle ze do konca przedszkola beda potrzebne, lubi je bardzo...
od 2 dziadkow: basen z kulkami i zjezdzalnia z Kubusiem Puchatkiem firmy Smoby, bardzo lubil, ale juz sprzedalismy, bo zjezdzalnia byla dla maluchow...
Poza tym: stolik edukacyjny, klocki megabloks, ktore lubil bardzo dlugo, ciuszki ladne, ksiazeczki itp. Rowerek mial juz wczesniej, zreszta stolik tez, ale dostal drugi ;) .
Polecam praktyczne prezenty, jesli sa ladne i funkcjonalne dluugoo posluza...
od 1 dziadkow: stolik i krzeselka Elmo, oraz regalik na zabawki tej samej firmy tylko ze Spidermanem, uzywa do dzis i mysle ze do konca przedszkola beda potrzebne, lubi je bardzo...
od 2 dziadkow: basen z kulkami i zjezdzalnia z Kubusiem Puchatkiem firmy Smoby, bardzo lubil, ale juz sprzedalismy, bo zjezdzalnia byla dla maluchow...
Poza tym: stolik edukacyjny, klocki megabloks, ktore lubil bardzo dlugo, ciuszki ladne, ksiazeczki itp. Rowerek mial juz wczesniej, zreszta stolik tez, ale dostal drugi ;) .
Polecam praktyczne prezenty, jesli sa ladne i funkcjonalne dluugoo posluza...
Polecam duplo, rowerek (moja zaczęła jeździć zanim zaczęła chodzić-bez problemu). Pokochała go z resztą. Krzesełko uczydełko fajna zabawka-na chwilę. na dłuższą zabawę polecam zestawy ze zwierzątkami fisher price (farma).
A dzisiaj przyniosłam małej wózek z lalą po mojej siostrze. Radość wielka i do końca dnia zabawa. Aż z wrażenia miała problem z zaśnięciem.
A dzisiaj przyniosłam małej wózek z lalą po mojej siostrze. Radość wielka i do końca dnia zabawa. Aż z wrażenia miała problem z zaśnięciem.