Widok

Co za prezenty na roczek?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Za kilka tygodni nasze dziecko skonczy roczek. Dziadkowie jedni i drudzy juz bombarduja mnie pytaniami co maja kupic na urodziny?
Szczerze to nie mam pomyslu. Co doradzacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może powieje chłodem, ale ja podeszłam do tematu praktycznie. Mała skończyła roczek tydzień temu. Jest tak zafascynowana otaczającym ją światem, że żadna zabawka nie zatrzyma jej na dłużej. Kupowanie wypasionych i jakichkolwiek zabawek nie miało u nas sensu, bo Tosia jeśli już się bawi to najprostszymi rzeczami - balon, piłka, wiaderko z łopatką, klocki i ostatni hit - stara klawiatura od komputera. Na roczek dostała ogromnego misia (widok opadniętej szczęki z wrażenia był niezastąpiony) i taki śmieszny gwizdko/flet, na którym od razu nauczyła się gwizdać. No i dziadkowie zrzucili się na spacerówkę-parasolkę i porządny fotelik do auta 9-18:)
ja bym poleciła rowerek z baldachimem, jak znalazł na lato.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale czy ten rowerek z baldachimem zda egzamina skoro moje dziecko jeszcze nie chodzi, dopiero zaczela raczkowac. Balabym sie posadzic na tym bobasa.
LEGO DUPLO - moj ma 4 lata i nadal sie bawi :)
No no, Duplo jak najbardziej. Tylko moja potrafi pewne klocki do paszczy w całości wsadzić.
Duplo jest duze więc nie połknie ;-). Ja lego mówie TAK ;-). A ja myśle kupić małej na roczek krzesełko uczydełko fisher price. Albo dobry pomysł ze składką na większy fotelik samochodowy
kirzeselko uczydełko fisher price
moj starszy syn dostal na roczek jezdzik - pchacz Disneya i do dzis (ma prawie 3 lata) na nim jezdzi - najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostal :-)
image
image
my planujemy kupic corci wlasnie jezdzik:)
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Zajrzyj na www.smykolandia.eu , tam mają dział z prezentami na roczek
ja dla swojej corki kupilam rowerek miala 11 msc na poczatku sie bała tam sa rozne melodyjki baldachim od slonca raczk do prowazdenia teraz jezdzi w nim po domu mowi zeby wlaczyla mysie i juz radocha bo to rowerek z buzia myszki
Ja też mam nie długo roczek i myślę intensywnie. WIększośc potrzebnych żeczy - zabawek dostała pod choinkę, rowerk też- super sprawa. Myślę co jescze pomysłów narazie brak. Nie chciałabym żeby to były ciuszki, ale tak naprawde wszystko ma wiec napewno poproszę o coś do ubrania. A z okazji ze mam cureczkę to babcia jedna wymyśliła ze niunia dostanie alej pomysłów brak...
Nasz synek dostal:
od 1 dziadkow: stolik i krzeselka Elmo, oraz regalik na zabawki tej samej firmy tylko ze Spidermanem, uzywa do dzis i mysle ze do konca przedszkola beda potrzebne, lubi je bardzo...
od 2 dziadkow: basen z kulkami i zjezdzalnia z Kubusiem Puchatkiem firmy Smoby, bardzo lubil, ale juz sprzedalismy, bo zjezdzalnia byla dla maluchow...
Poza tym: stolik edukacyjny, klocki megabloks, ktore lubil bardzo dlugo, ciuszki ladne, ksiazeczki itp. Rowerek mial juz wczesniej, zreszta stolik tez, ale dostal drugi ;) .
Polecam praktyczne prezenty, jesli sa ladne i funkcjonalne dluugoo posluza...
A jakie rowerki macie, ja wlasnie przymierzam sie do zakupu i nie wiem jaki wybrac ??
image

My mamy Injusa-świetny!
image

image

Polecam duplo, rowerek (moja zaczęła jeździć zanim zaczęła chodzić-bez problemu). Pokochała go z resztą. Krzesełko uczydełko fajna zabawka-na chwilę. na dłuższą zabawę polecam zestawy ze zwierzątkami fisher price (farma).
A dzisiaj przyniosłam małej wózek z lalą po mojej siostrze. Radość wielka i do końca dnia zabawa. Aż z wrażenia miała problem z zaśnięciem.
Ja polecam taki http://allegro.pl/item911854136_rowerek_3kolowiec_kubusia_puchatka_smoby_444365.html
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Podpowiadam: słownik ortograficzny !!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry