Widok

Delikatesy M. Mroziński Sopot!!!

Witam ! niedawno pojawiło się ogłoszenie pracy w delikatesach ,stanowczo odradzam poszukującym chyba , że Ktoś pragnie pracować po 8 lub więcej dni bez wolnego. W tym sklepie nie jest przestrzegany kodeks pracy !!! Wolne dostaje się kiedy pasuje kierownictwu a prośby o wolne z wielką łaską czasem bywają spełnione . Stawki za nadgodziny lub godziny nocne cóż wzięte z sufitu . Brak ewidencji czasu pracy , jest grafik ustalany na tydzień ale nie wpisuje się na liście obecności godzin przyjścia i wyjścia. Stawka to najniższa krajowa plus premia jakieś maks 150 zł lub mniej w zależności od ustaleń kierownictwa .
ODRADZAM
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie dokładnie się te delikatesy mieszczą ??! Na skrzyżowaniu Chopina i Grunwaldzkiej czy na sopockim deptaku (dla niewtajemniczonych chodzi mi o ul. Bohaterów Monte Cassino) ?? Pytam, bo ostatnio często odwiedzam Sopot w czasie weekendu lub kiedy mam wolne w pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koło krzywego domku
Zaprzecze,bo jest bardzo uczniowie jeśli chodzi o godziny pracy.Kazdy pracuję zgodnie z kodeksem.Atmosfera jest miła a kierownicy bardzo wyrozumiali.Polwcam, jestem tam od roku .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uczciwość... uczciwe...tak pisałam.

Inne tematy z forum Praca

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

do góry