Widok

F.H.U Wrzeszcz, Wajdeloty 2/1 ??

Witam,

Był ktoś może na rozmowie w tej firmie?
Jak to wszystko wygląda? Warto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powiem jedno nie warto, z tyłka wyjęte umowy a ogłoszenia pojawiają się od sierpnia i nothing. Firma Krzak
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
No ja właśnie dzisiaj byłam na rozmowie. Niby wszystko pięknie się zaczęło ale coś mi jakoś to nie pasuje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludziska! Już raz pisałem pod wątkiem dotyczącym tej "firmy" (parę ładnych tygodni temu), więc powtórzę się : rozmowa 5 minut z jakimś niewiele starszym ode mnie typkiem (27 lat), umówienie na następny dzień na szkolenie. Wszystko ładnie pięknie, 1500 na łapkę+prowizje, wiadomo najpierw 3 miesiące zlecenie, potem o pracę. Myślę sobie: jest ok, przychodzę rano, a tam pakujemy się do samochodu i pod Auchan na parking "perfumy" ludziom wciskać (ta sama marka co Hugo Boss ;)) Także jeżeli ktoś lubi takie wyzwania, to proszę bardzo, ja od razu powiedziałem pas. Ale myślę, że koleżanka o jakże sympatycznym nicku ma troszkę ambitniejsze cele w życiu;] Pozdrawiam
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki :) a miałam iść jutro na szkolenie :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cieszę się, że mogłem pomóc;) Jak śledzę ogłoszenia od paru ładnych miesięcy (mimo, że na szczęście jakąś tam pracę mam), to to cudo codziennie się pojawia po kilka razy. Dziwię się, że mają do tego cierpliwość jeszcze;)
No to teraz już wiem, że nie warto. Czyli w poniedziałek mogę pospać dłużej. :))
Dziękuje za pomoc. :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
szukają codziennie nowych akwizytorów, nie warto. Chyba że AKWIZYCJA pod chmurką to czyjś żywioł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja do nich wysłałam aplikację na stanowisko Fakturzystka. Mam rozumieć, że nie ma tam takiego stanowiska? Szukają do tej firmy tylko i wyłącznie akwizytorów? Widziałam ich ogłoszenia dzisiaj to szukają ludzi do: obsługi klienta, magazynierów, fakturzystów. Jednak widzę, że opinie na temat tej firmy są same negatywne. Nie wiem co o tym myśleć..
Pojdziesz to zobaczysz ,mysle ze AKWIZYTOR i nic wiecej
Też wysłałem dzisiaj tam CV ale widzę, że nie warto nawet sobie głowy zawracać:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłem na rozmowie na stanowisko magazyniera, miejscem gdzie stacjonuje firma jest zwykłe mieszkanie.

Rozmowa przebiegała dość fajnie bo Pan z którym się rozmawia jest dość młody ok. 27 lat i jest sympatyczny.

Początkowo rozmowa dotyczyła stanowiska magazyniera ale później zaproponowano mi stanowisko indywidualnego doradcy klienta,
pensja 1500zł praca od poniedziałku do piątku od 9 do 17.30.
Na drugi dzień miałem już iść na szkolenie jedyny warunek to trzeba ubrać się w garnitur pantofle itp. a pod koniec dnia jest niby test ze szkolenia.

Żeby nie te forum to pewnie bym poszedł ale jestem pewny, że te stanowisko magazyniera czy fakturzystki to ściema i tak naprawdę szukają akwizytorów do sprzedaży perfum gdzieś na mieście.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również wysłałam do nich CV na stanowisko promocja art. kosmetycznych a dokładniej EVELINE COSMETICS . Dzisiaj o 18:15 mam rozmowe kwal. Myślicie , że to coś podobnego do tego co Wy tutaj piszecie ????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
i jak po rozmowie ?
No i jak tam po rozmowie? czy to dotyczy tego samego o czym piszą wcześniej? czyli nie warto? ja również na to wysłałam CV
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Z tego co widzę, cały czas umieszczają ogłoszenia na różne stanowiska. W dodatku co jakiś czas zmieniają nazwę, ja wysyłałem do "Exlusive Cosmetics", a teraz ogloszenia sa do "New Colletion Group", mail i regon pozostaje ten sam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
dzięki za temat:
I w ogóle za info o firmie. Szkoda czasu na takie rozmowy.
Też miałam iść i nieźle bym się zirytowała gdyby nie wasze wpisy.
Kpina z ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisałam do nich e-mail-a czym konkretnie zajmuje się firma i teraz czekam, aż coś odpiszą.
z ich regonu
https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/Ceidg.Public.UI/SearchDetails.aspx?Id=52ee7e80-bb49-405e-b31d-29af7b1355eb

także na jakąkolwiek inna sprzedaż nie ma co liczyć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kompletnie się z Wami nie zgadzam. Pracowałam tam przez rok i było super. Zarabiałam świetne pieniądze, pracowałam z sympatycznymi ludźmi, miałam super szefa.
To była praca jak każda inna, żyć z czegoś trzeba, a o to czy mi wystarczy do pierwszego nigdy nie musiałam się martwić. Wiadomo, że nie każdy się odnajduje w takiej pracy, ja też tak myślałam o sobie, a okazało się zupełnie inaczej!
Polecam więc dać sobie szanse - spróbować nie zaszkodzi ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czyżby w końcu ktoś z FHU dopadł forum?:)
p.s. też byłam tam na rozmowie i potwierdzam to co przedmówcy piszą, akwizycja pod chmurką. Jak ktoś uważa, że podoła wciskaniu perfum na parkingu auchan to niech próbuje.
@nana A czemu odeszłaś?
dzieki za ten watek na forum, o maly wlos stracilabym czas na bezsensowna rozmowe
To ten gostek wciąż rekrutuje / się ogłasza ?? Myślałem, że już splajtował...

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

do góry