Widok
Ludziska! Już raz pisałem pod wątkiem dotyczącym tej "firmy" (parę ładnych tygodni temu), więc powtórzę się : rozmowa 5 minut z jakimś niewiele starszym ode mnie typkiem (27 lat), umówienie na następny dzień na szkolenie. Wszystko ładnie pięknie, 1500 na łapkę+prowizje, wiadomo najpierw 3 miesiące zlecenie, potem o pracę. Myślę sobie: jest ok, przychodzę rano, a tam pakujemy się do samochodu i pod Auchan na parking "perfumy" ludziom wciskać (ta sama marka co Hugo Boss ;)) Także jeżeli ktoś lubi takie wyzwania, to proszę bardzo, ja od razu powiedziałem pas. Ale myślę, że koleżanka o jakże sympatycznym nicku ma troszkę ambitniejsze cele w życiu;] Pozdrawiam
A ja do nich wysłałam aplikację na stanowisko Fakturzystka. Mam rozumieć, że nie ma tam takiego stanowiska? Szukają do tej firmy tylko i wyłącznie akwizytorów? Widziałam ich ogłoszenia dzisiaj to szukają ludzi do: obsługi klienta, magazynierów, fakturzystów. Jednak widzę, że opinie na temat tej firmy są same negatywne. Nie wiem co o tym myśleć..
Byłem na rozmowie na stanowisko magazyniera, miejscem gdzie stacjonuje firma jest zwykłe mieszkanie.
Rozmowa przebiegała dość fajnie bo Pan z którym się rozmawia jest dość młody ok. 27 lat i jest sympatyczny.
Początkowo rozmowa dotyczyła stanowiska magazyniera ale później zaproponowano mi stanowisko indywidualnego doradcy klienta,
pensja 1500zł praca od poniedziałku do piątku od 9 do 17.30.
Na drugi dzień miałem już iść na szkolenie jedyny warunek to trzeba ubrać się w garnitur pantofle itp. a pod koniec dnia jest niby test ze szkolenia.
Żeby nie te forum to pewnie bym poszedł ale jestem pewny, że te stanowisko magazyniera czy fakturzystki to ściema i tak naprawdę szukają akwizytorów do sprzedaży perfum gdzieś na mieście.
Rozmowa przebiegała dość fajnie bo Pan z którym się rozmawia jest dość młody ok. 27 lat i jest sympatyczny.
Początkowo rozmowa dotyczyła stanowiska magazyniera ale później zaproponowano mi stanowisko indywidualnego doradcy klienta,
pensja 1500zł praca od poniedziałku do piątku od 9 do 17.30.
Na drugi dzień miałem już iść na szkolenie jedyny warunek to trzeba ubrać się w garnitur pantofle itp. a pod koniec dnia jest niby test ze szkolenia.
Żeby nie te forum to pewnie bym poszedł ale jestem pewny, że te stanowisko magazyniera czy fakturzystki to ściema i tak naprawdę szukają akwizytorów do sprzedaży perfum gdzieś na mieście.
Kompletnie się z Wami nie zgadzam. Pracowałam tam przez rok i było super. Zarabiałam świetne pieniądze, pracowałam z sympatycznymi ludźmi, miałam super szefa.
To była praca jak każda inna, żyć z czegoś trzeba, a o to czy mi wystarczy do pierwszego nigdy nie musiałam się martwić. Wiadomo, że nie każdy się odnajduje w takiej pracy, ja też tak myślałam o sobie, a okazało się zupełnie inaczej!
Polecam więc dać sobie szanse - spróbować nie zaszkodzi ;)
To była praca jak każda inna, żyć z czegoś trzeba, a o to czy mi wystarczy do pierwszego nigdy nie musiałam się martwić. Wiadomo, że nie każdy się odnajduje w takiej pracy, ja też tak myślałam o sobie, a okazało się zupełnie inaczej!
Polecam więc dać sobie szanse - spróbować nie zaszkodzi ;)