Widok
Wlasnie jestem po probnym czesaniu! Z calego serca polecam pania Aleksandre. W chwili gdy chwyci za Twoje wlosy bedziesz wiedziala,ze jestes w dobrych rekach! Mozesz jej zaufac w 100%. Na probnym czesaniu pani Aleksandra czesze Ci trzy fryzury, nastepnie robi zdjecia a ty pozniej na spokojnie mozesz wybrac wlasciwa dla Ciebie. Za probne czesanie nic nie placilam,ale fakt dojazdu do domu zasluguje na wynagrodzenie:)
Pozdrawiam i zycze pomyslnych przygotowan!
Pozdrawiam i zycze pomyslnych przygotowan!
crazza-lepiej szybciej niż później zapisać sie na fryzurkę i makijaż.zawsze lepiej zapytac niż potem na gwałt szukac 'byle kogo' bo terminy są zwykle napięte u pań które maja dobrą reputację
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki]
zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl

zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl
szczerze polecam Pania Ole!!!!! cudowna kobieta, ktora widac ze kocha to co robi i co najwazniejsze robi to z pasja, dokladnoscia i fantazja!!!! ja oraz osoby mi towarzyszace podczas fryzury probnej byly zachwycone umiejetnosciami Pani Oli!!
fryzury przepiekne!!!
Pani Ola proponuje kilka fryzur i je wykonuje, przy tym robi wszystko by zadowolic klientke!
do tego jest tak sympatyczna osoba ze czas mija szybko i przyjemnie:)
ja do dzis nie moge wyjsc z zachwytu nad tym co wczoraj zostalo wyczarowane na mojej glowie!
nadmienie ze mam geste i dlugie wlosy i wczesniej bylam w salonie nicol w pruszczu na probnym czesaniu i panie meczyly sie ponad trzy godz z upieciem wlosow (razem z myciem) twierdzac ze jest ich "troche" duzo i zazwyczaj maja za malo wlosow do upiec slubnych a tym razem jest ich za duzo..... w efekcie jak doszlam do domu kok, ktory nie byl jakims wymyslnym upieciem zaczal mi sie rozwalac (lakieru tona na glowie wiec wszytsko bylo robione tak jakby to byl dzien slubu)
wiec podziekowalam za taka fryzure.
Dla Pani Oli natomiast fakt ze mam geste i dlugie wlosy nie byl problemem ale polem do popisu!!!
fryzury przepiekne!!!
Pani Ola proponuje kilka fryzur i je wykonuje, przy tym robi wszystko by zadowolic klientke!
do tego jest tak sympatyczna osoba ze czas mija szybko i przyjemnie:)
ja do dzis nie moge wyjsc z zachwytu nad tym co wczoraj zostalo wyczarowane na mojej glowie!
nadmienie ze mam geste i dlugie wlosy i wczesniej bylam w salonie nicol w pruszczu na probnym czesaniu i panie meczyly sie ponad trzy godz z upieciem wlosow (razem z myciem) twierdzac ze jest ich "troche" duzo i zazwyczaj maja za malo wlosow do upiec slubnych a tym razem jest ich za duzo..... w efekcie jak doszlam do domu kok, ktory nie byl jakims wymyslnym upieciem zaczal mi sie rozwalac (lakieru tona na glowie wiec wszytsko bylo robione tak jakby to byl dzien slubu)
wiec podziekowalam za taka fryzure.
Dla Pani Oli natomiast fakt ze mam geste i dlugie wlosy nie byl problemem ale polem do popisu!!!
Ja też jestem po próbnym czesani, dziewczyny wszystkie pozytywne opinie pisane powyżej pokrywają się z rzeczywistością.Ja miałam nawet 4 próbne i pewnie gdyby mi się żadna nie spodobała to Pani Ola czesałaby do skutku,na dodatek uczesała jeszcze moją świadkową która była obecna na próbnym.Także dziewczyny szczerze polecam!!!:)
Czesanie probne: 50,00 zł:
1. dojazd do klientki
2. ocena stanu wlosow,
3. porady w zakresie pielegnacji, koloryzacji
4.pomoc w doborze odpowiedniego welonu, woalki, ozdób do wlosów
4. dobór odpowiedniego upiecia do dopelnienia stylizacji Panny Mlodej: prezentacja kilku upiec przy uzyciu min ilosci srodkow do stylizacji i utrwalajacych,
5. zgoda na sfotografowanie kazdego prezentowanego upiecia
1. dojazd do klientki
2. ocena stanu wlosow,
3. porady w zakresie pielegnacji, koloryzacji
4. dobór odpowiedniego upiecia do dopelnienia stylizacji Panny Mlodej: prezentacja kilku upiec przy uzyciu min ilosci srodkow do stylizacji i utrwalajacych,
5. zgoda na sfotografowanie kazdego prezentowanego upiecia

Aleksandra Czerwińska - oferta na 2010 rok:
na terenie Gdańska:
Czesanie próbne: 50,00 zł:
1. dojazd do klientki
2. ocena stanu włosów,
3. porady w zakresie pielęgnacji, koloryzacji
5. dobór odpowiedniego upięcia do dopełnienia stylizacji Panny Młodej: prezentacja kilku upiec przy użyciu min ilości środków do stylizacji i utrwalających,
6. moja zgoda na sfotografowanie każdego prezentowanego przez mnie upięcia
Czesanie właściwe (ślubne) 150,00 zł:
1. dojazd do klientki,
2. przygotowanie włosów do upięcia,
3. wykonanie upięcia przy użyciu odpowiedniej ilości środków stylizacyjnych i utrwalających pozwalających wytrzymać fryzurze 24 godz.
4. cena nie zawiera ozdób: typu diadem, żywy kwiat/kwiaty, itd.
Gdy zdecydujesz się na kontakt ze mną proszę przygotuj następujące informacje:
1. opis włosów: czy są cienkie czy grube, gęste czy słabe, kolor itd,
2. zdjęcie twarzy oraz włosów,
3. zdjęcie sukni ślubnej lub nazwę jej modelu,
4. informacje o bukiecie - kształt, rodzaje kwiatów, kolorystyka,
5. opis biżuterii,
6. czy będzie welon, jeśli tak to jaki?,
7. ile wyższy jest narzeczony?,
7. czy planujesz dodatki do włosów takie jak: żywy kwiat, diadem?,
8. szczegóły dot. organizacji ceremonii:
- gdzie odbędzie się ślub: Gdańsk, Gdynia itp.?
- o której godzinie rozpoczyna się uroczystość?
- o której godzinie przychodzi wizażysta, fotograf?
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam
Aleksandra Czerwińska
na terenie Gdańska:
Czesanie próbne: 50,00 zł:
1. dojazd do klientki
2. ocena stanu włosów,
3. porady w zakresie pielęgnacji, koloryzacji
5. dobór odpowiedniego upięcia do dopełnienia stylizacji Panny Młodej: prezentacja kilku upiec przy użyciu min ilości środków do stylizacji i utrwalających,
6. moja zgoda na sfotografowanie każdego prezentowanego przez mnie upięcia
Czesanie właściwe (ślubne) 150,00 zł:
1. dojazd do klientki,
2. przygotowanie włosów do upięcia,
3. wykonanie upięcia przy użyciu odpowiedniej ilości środków stylizacyjnych i utrwalających pozwalających wytrzymać fryzurze 24 godz.
4. cena nie zawiera ozdób: typu diadem, żywy kwiat/kwiaty, itd.
Gdy zdecydujesz się na kontakt ze mną proszę przygotuj następujące informacje:
1. opis włosów: czy są cienkie czy grube, gęste czy słabe, kolor itd,
2. zdjęcie twarzy oraz włosów,
3. zdjęcie sukni ślubnej lub nazwę jej modelu,
4. informacje o bukiecie - kształt, rodzaje kwiatów, kolorystyka,
5. opis biżuterii,
6. czy będzie welon, jeśli tak to jaki?,
7. ile wyższy jest narzeczony?,
7. czy planujesz dodatki do włosów takie jak: żywy kwiat, diadem?,
8. szczegóły dot. organizacji ceremonii:
- gdzie odbędzie się ślub: Gdańsk, Gdynia itp.?
- o której godzinie rozpoczyna się uroczystość?
- o której godzinie przychodzi wizażysta, fotograf?
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam
Aleksandra Czerwińska
Właśnie dziś miałam próbną fryzurę i poprostu rewelacja. Polecam Pania ALeksandrę całym sercem .Jest jak dobra wróżka , która zamiast czarodziejskiej rożdzki ma szczotkę do włosów :) i głowę pełną pomysłów. Wielokrotnie próbowałąm różnym fryzjerom wytłumaczyć jaka jest fryzura moich marzeń i nikomu się nie udało ...Dopiero dziś Pani OLI:):) W dniu ślubu moja fryzura będzie zjawiskowa.
Ps. Pani ALeksandra robi kilka fryzur, można sfotografować i wybrać:)
Gorąco polecam.
Ps. Pani ALeksandra robi kilka fryzur, można sfotografować i wybrać:)
Gorąco polecam.
jak bys byla zainteresowana to zrobila mi fryzure swoja slyna barokowa kokarde a ja chcialam cos w stylu loki i lekko upiete mozesz sie jej zapytac jak jest taka dobra to by nie wyszla po tym co zrobila jak powiedzialam ze mi sie to nie podoba zeby zakrecila i zrobila cos co mi sie podoba.
a najlepszy byl jej tekst niechce zeby przeze mnie ktos plakal bo ja nie dam rady.
no sorry osoba bez szkoly duzo nie zrobi:)
a najlepszy byl jej tekst niechce zeby przeze mnie ktos plakal bo ja nie dam rady.
no sorry osoba bez szkoly duzo nie zrobi:)
dziwne...mnie pani Ola tez robiła kokarde i inne koczki, a potem zgodnie z moim życzeniem na próbnym zakreciŁa mi włosy i podpięła do góry.
Włosy mam długie i grube;)
pani Ola jest przemiła i bardzo kompetentna, moze po prostu wyczułą,ze bedą z Toba kłopoty natury " rozhisteryzowana panna młoda", wiec sobie odpuściła.
Slub mialam 7 m-cy temu
Włosy mam długie i grube;)
pani Ola jest przemiła i bardzo kompetentna, moze po prostu wyczułą,ze bedą z Toba kłopoty natury " rozhisteryzowana panna młoda", wiec sobie odpuściła.
Slub mialam 7 m-cy temu
Szanowna Pani Nanik,
To jak pracuję pokazują opinie moich zadowolonych klientek, którym chciałabym w tym miejscu podziekować.
Pierwszy raz zdarzyło mi się, że podczas próbnej fryzury zrezygnowałam ze współpracy.
Ponieważ sama współpraca była bardzo niemiła (łagodnie to ujmując), a ja po prostu nie chciałam Pani urazić swoją opinią na temat zachowania Pani oraz osób które uczestniczyły w spotkaniu, więc wzięłam winę na siebie oświadczając że nie dam sobie rady z Pani fryzurą – gdyby była Pani spostrzegawcza dostrzegłaby Pani ironię całej sytuacji. Proszę mi wierzyć że nie ma Pani aż tak gęstych włosów
Nie chcę Panią na forum oczerniać ponieważ nie mam takiego zwyczaju dlatego podaruję sobie szczegółowy opis zaistniałej sytuacji.
Z wyrazami szacunku i najlepszymi życzeniami na nowej drodze życia
Aleksandra Czerwińska
To jak pracuję pokazują opinie moich zadowolonych klientek, którym chciałabym w tym miejscu podziekować.
Pierwszy raz zdarzyło mi się, że podczas próbnej fryzury zrezygnowałam ze współpracy.
Ponieważ sama współpraca była bardzo niemiła (łagodnie to ujmując), a ja po prostu nie chciałam Pani urazić swoją opinią na temat zachowania Pani oraz osób które uczestniczyły w spotkaniu, więc wzięłam winę na siebie oświadczając że nie dam sobie rady z Pani fryzurą – gdyby była Pani spostrzegawcza dostrzegłaby Pani ironię całej sytuacji. Proszę mi wierzyć że nie ma Pani aż tak gęstych włosów
Nie chcę Panią na forum oczerniać ponieważ nie mam takiego zwyczaju dlatego podaruję sobie szczegółowy opis zaistniałej sytuacji.
Z wyrazami szacunku i najlepszymi życzeniami na nowej drodze życia
Aleksandra Czerwińska
no tak mialam gosci tak owszem mowili cos
ale prosze zauwazyc ze to pani wyszla ze lzami w oczach co bylo widac. co swiadczy o tym ze sie pani tylko przestraszyla bo miala pani do czynienia z sedzia w miedzynarodowych konkursach fryzjerskich :)
ale co jak co musze przyznac ze jest pani bardzo spokojna milo osoba i niczym wiecej mnie pani nie zachwycila.
nie mila bylam tym ze powiedzialam ze mi sie nie podoba fryzura no przepraszam bardzo nie jest w moim stylu jestem osoba ktora mowi co mysli
mimo to zycze udanej pracy i wielu klientow a piszac to na forum nie mialam na byli zepsucie pani opini tylko niech niektore osoby sie zastaanowia a pani nabierze pewnosci siebie :)
ale prosze zauwazyc ze to pani wyszla ze lzami w oczach co bylo widac. co swiadczy o tym ze sie pani tylko przestraszyla bo miala pani do czynienia z sedzia w miedzynarodowych konkursach fryzjerskich :)
ale co jak co musze przyznac ze jest pani bardzo spokojna milo osoba i niczym wiecej mnie pani nie zachwycila.
nie mila bylam tym ze powiedzialam ze mi sie nie podoba fryzura no przepraszam bardzo nie jest w moim stylu jestem osoba ktora mowi co mysli
mimo to zycze udanej pracy i wielu klientow a piszac to na forum nie mialam na byli zepsucie pani opini tylko niech niektore osoby sie zastaanowia a pani nabierze pewnosci siebie :)
Pani Olu aż przykro czytać tak krzywdzącą wypowiedź. Ma Pani dar w rękach i to nie podlega żadnej dyskusji:)
z wlosami robi Pani cuda, a cierpliwości uczyć od Pani mogłaby sie nie jedna osoba.
Kto z Panią miał okazję się spotkać wie jaka jest prawda i jaką jest Pani taktowną i miła osobą. Na czesaniu próbnym proponuje Pani fryzurki ktore uważa Pani za odpowiednie dla danej osoby ale co rzadko się zdarza uważnie Pani slucha uwag i tego czego oczekuje Pani klientka.
Pani Ola czesala mnie do ślubu i naprawde przemiło wspominam tą współpracę.
pozdrawiam serdecznie i życzę jak najmniej kapryśnych klientek
z wlosami robi Pani cuda, a cierpliwości uczyć od Pani mogłaby sie nie jedna osoba.
Kto z Panią miał okazję się spotkać wie jaka jest prawda i jaką jest Pani taktowną i miła osobą. Na czesaniu próbnym proponuje Pani fryzurki ktore uważa Pani za odpowiednie dla danej osoby ale co rzadko się zdarza uważnie Pani slucha uwag i tego czego oczekuje Pani klientka.
Pani Ola czesala mnie do ślubu i naprawde przemiło wspominam tą współpracę.
pozdrawiam serdecznie i życzę jak najmniej kapryśnych klientek
Witam, korzystałam z czesania ślubnego u p. Oli. Rzadko wypowiadam się na forach, ale z tego forum znalazłam p. Olę, więc również chciałabym podzielić się swoimi wrażeniami. Niestety nie byłam zadowolona z czesania p. Oli. Fryzura kompletnie nie odzwierciedlała moich oczekiwań mimo fryzury próbnej i ustaleń jak to czesanie ma wyglądać. P. Ola stara się być bardzo miła i chwała jej za to, ale jej zachowanie w dniu ślubu, kiedy w jednym z bardziej uroczystych momentów przygotowań (wykorzystując emocje i ogólne wzruszenie) pani podsunęła mi do podpisania papier ze zgodą na wykorzystanie zdjęć fryzury uważam za bardzo nie profesjonalne. Ponadto fryzura nie dotrwała nawet do północy, a welon doczepiony przez p. Olę wypadł jeszcze wcześniej.
mogę z czystym sumieniem polecić, bardzo ładnie czesze i fryzurki się dobrze trzymają
jedną z fryzurek można zobaczyć u nas na stronce
http://www.betrisa.pl/wesele_zimowe.html
jedną z fryzurek można zobaczyć u nas na stronce
http://www.betrisa.pl/wesele_zimowe.html
Też miałam próbną fryzurę ślubną u P.Oli, jednak ja byłam bardzo zawiedziona, gdyż kontakt miałam z forum i czytałam dużo pozytywnych opinii. P.Ola zrobiła 3 fryzury, które zupełnie nie byłby zgodne z tym co ustalałyśmy. Chciałam mieć włosy rozpuszczone, lekko upięte a 2 pierwsze fryzury to koczki, które zupełnie mi nie pasowały. Ostatnia fryzura była już z włosami rozpuszczonymi, ale wyglądałam jakbym zapomniała się uczesać. P. Ola tłumaczyła, że na próbnej zawsze używa mało lakieru i w dniu ślubu jest zupełnie inaczej. Próbną fryzurę się robi po to aby mieć pewność, że w dniu ślubu będzie wszystko ok.
W dniu ślubu czesał mnie ktoś inny i fryzura była piękna dopracowana i trwała.
W dniu ślubu czesał mnie ktoś inny i fryzura była piękna dopracowana i trwała.
Ja mialam dwie próbne u pani Oli, jedną w której sobiep ochodzilam caly dzien i stwierdzialm ze sie nie czuje, pozniej druga-i pani Ola zaproponowala cos zupelnie innego, zrobila mi 3 próbne-mamy juz ustalone-przed slubem jeszcze farbowanie i ostatnie ustalenia.
Pamietajcie dziewczyny, ze jak nie robicie tego samego dnia problnego makijazu tez efekt jest jakoby troszke mniejszy
Ja polecam ;)
Pamietajcie dziewczyny, ze jak nie robicie tego samego dnia problnego makijazu tez efekt jest jakoby troszke mniejszy
Ja polecam ;)
Madness is the gift, that has been given to me!!
a ja uwazam ze ma prawo podnosic cenę wraz z doświadczeniem i kwalifikacjami. Ja nigdy tak nei byłam zadowolona, mam straszne wlosy, do brody, a mialam pięknie upięte jakbym miala gęste do pasa !!
Kazdy oceni wg wlasnego gustu czy to duzo czy nie. wazne jest to ze pani ola od razu mowi o cenach i nie ukrywa zadnych kosztów. zresztą raczej większosc pan jak zrobi próbną nie chce już innej fryzjerki, bo u niej próbna to prawdziwa próbna, ja przerobilam z 5 fryzur...
Kazdy oceni wg wlasnego gustu czy to duzo czy nie. wazne jest to ze pani ola od razu mowi o cenach i nie ukrywa zadnych kosztów. zresztą raczej większosc pan jak zrobi próbną nie chce już innej fryzjerki, bo u niej próbna to prawdziwa próbna, ja przerobilam z 5 fryzur...
czesanie, jak czesanie, ale żeby za makijaż ślubny czy wieczorowy płacić 150zł? paranoja.... ale dziewczyny samę napędzają ten biznes.. mimo,że każda ma prawo wydać na czesanie czy makijaż ile jej się podoba bo to każdego indywidualna kasa, ale bez przesady... zastanówcie się.... i zacznijcie też mieć w jakimś stopniu wpływ na ceny...
Ja korzystałam z usług Oli, czesała mnie i kilka osób z mojej rodziny w dniu ślubu i wszyscy byliśmy baaaardzo zadowoleni, na sesję plenerową też czesała mnie Ola i oczywiście też wyszło super, do tego jest bardzo sympatyczną osobą. Uważam, że jest warta swojej ceny i mogę ją z czystym sumieniem polecić.
OLA JEST FANTASTYCZNA OSOBA!!! To jaka tworzy atmosfere, to jak czesze i doradza jest bezcenne...
Jest tak pozytywna osoba ze strasznie zaluje ze narazie niezapowiada mi sie ze zadna okazja zebym mogla sie z nia spotkac ;)
Wloski wyszly PRZESLICZNIE, fryzura trzymala mi sie nawet po nocy :) jestem BARDZO ZADOWOLONA i polecam KAZDEJ nawet najbardziej wymagajacej kobiecie
ps. Olu, jestes fantastyczna i dziekuje za wszystko.
Jest tak pozytywna osoba ze strasznie zaluje ze narazie niezapowiada mi sie ze zadna okazja zebym mogla sie z nia spotkac ;)
Wloski wyszly PRZESLICZNIE, fryzura trzymala mi sie nawet po nocy :) jestem BARDZO ZADOWOLONA i polecam KAZDEJ nawet najbardziej wymagajacej kobiecie
ps. Olu, jestes fantastyczna i dziekuje za wszystko.
czesała mnie na ślub cywilny - rewelacja
może na starego maila piszecie?
mail do niej: a.czerwinska@alexevents.pl
jej nowa strona to http://alexevents.pl/
może na starego maila piszecie?
mail do niej: a.czerwinska@alexevents.pl
jej nowa strona to http://alexevents.pl/
wesele w 2013 :)
Polecam Olę w 100%. Fryzura ślubna była śliczna, dopracowana i przede wszystkim trwała. Ola czesała mnie próbnie (3 fryzury) i ciężko było podjąć decyzję, którą fryzurę ostatecznie wybrać. Ponadto Ola czesała moją świadkową i fryzurka wyszła cudnie. Wystarczyło pokazać zdjęcie i Ola wyczarowała dokładnie to, o co chodziło:)
Atmosfera podczas czesania była rewelacyjna. Ola jest fantastyczną osobą, pełna optymizmu i z pasją podchodzi do wykonywanego zadania. Mogłabym wymieniać plusy bez końca:)
Dzięki Olu raz jeszcze.
Pozdrawiam.
Monika
Atmosfera podczas czesania była rewelacyjna. Ola jest fantastyczną osobą, pełna optymizmu i z pasją podchodzi do wykonywanego zadania. Mogłabym wymieniać plusy bez końca:)
Dzięki Olu raz jeszcze.
Pozdrawiam.
Monika
wiem ze watek dosc stary ale moze przyda sie kolezanom nowa opinia o Oli; czesala mnie w czerwcu na moj slub, czesala tez moje ciocie i mame; fryzurki probne mialam 3 - wiadomo nie sa one takie jak slubna bo sa probne, niewygladzone.. tak zeby mozna bylo sobie fajnie dobrac rodzaj upiecia.. itp, zobaczyc co sie mniejwiecej chce i jak chce sie wygladac..; natomiast slubna byla bardzo ladna! dopracowana; wszystkie spineczki pochowane; za probna i slubna placi sie osobno - przynajmniej ja tak mialam; kiedy sie zdecydowalam na usluge podczas slubu podpisalysmy umowe na wykonanie slubnej; dojazd do domu byl wliczony zarowno na probna jak i te glowna; Ola jest bardzo ugodowa a jednoczesnie potrafi tez wysunac propozycje; przyjechala z calym zestawem przyborow wieeeelka waliza wiec wszystko ma przy sobie nawet na probne uczesanie; dzis uczesalabym sie zupelnie inaczej ale z samej fryzury, upiecia itp bylam bardzo zadowolona (to tylko kwestia tego iz najwyrazniej gust sie zmienia); jezeli chodzi o trwalosc uczesania - to wytrzymala bardzo dluga poniewaz wloski mylam dopiero nastepnego dnia - zmeczenie nie pozwolilo na szorowanie wlosow i ukladanie na nowo - moge smialo potwierdzic ze przetrzyma cala noc - spalam w tym upieciu i rano jeszcze mialam je na glowie w stanie niemalze idealnym :) tazke plus za trwalosc upiecia, jakosc upiecia i za kontakt - Ola0 jest niesamowicie kontaktowa osoba, bardzo pomocna, potrafi wysluchac i sprostac oczekiwaniom - wiec wielki plus - goraco polecam!
aaaa jezeli chodzi o namiary to stronka internetowa:
http://alexevents.pl,
telefon:
tel.: 512-084-692
fax: (+48 58) 325-24-43
e-mail:
kontakt@alexevents.pl
a.czerwinska@alexevents.pl; ja pisalam na ten drugi i zawsze otrzymywalam odpowiedz - czasami po dluzszym czasie (co jest dla mnie zrozumiale bo Ola pracuje rowniez w terenie czyli dojezdza i nie ma mozliwosci odpisaywania non stop, telefonu tez nie odbiera podczas czesan co uwazam za wielki plus! chyba ze za przyzwoleniem klientki..) ale zawsze w kontakcie!
http://alexevents.pl,
telefon:
tel.: 512-084-692
fax: (+48 58) 325-24-43
e-mail:
kontakt@alexevents.pl
a.czerwinska@alexevents.pl; ja pisalam na ten drugi i zawsze otrzymywalam odpowiedz - czasami po dluzszym czasie (co jest dla mnie zrozumiale bo Ola pracuje rowniez w terenie czyli dojezdza i nie ma mozliwosci odpisaywania non stop, telefonu tez nie odbiera podczas czesan co uwazam za wielki plus! chyba ze za przyzwoleniem klientki..) ale zawsze w kontakcie!
Pani Ola jest fryzjerskim cudotwórcą :) Pisze tak ponieważ mam wiele kompleksów co do mojej twarzy i wlosów i myslalam ze nie uda sie ukryc fryzura mankamentow ktore mam w glowie.
Nic bardziej mylnego! Pani Oli sie udalo :) Wyczarowała subtelna, romantyczna fryzurkę dopasowana do mojej tworzy w ktorej czulam sie jak ksiezniczka (a co do fryzury jakos cieżko do tej pory bylo zrobic na mojej glowie coś w czym sie naprawde dobrze czulam). Pani Ola dodatkowo jest bardzo mila osoba, nie jest zmanierowana. Taka równa dziewczyna ktora ma ogromny fach w ręku. Bezproblemowa i rozumie ze ktos moze sie w czyms nie czuc - wtedy myku pyku i wyczaruje na wlosach coś innego.
BARDZO POLECAM!!! :)
Pani Olu - dziękuję :)
Nic bardziej mylnego! Pani Oli sie udalo :) Wyczarowała subtelna, romantyczna fryzurkę dopasowana do mojej tworzy w ktorej czulam sie jak ksiezniczka (a co do fryzury jakos cieżko do tej pory bylo zrobic na mojej glowie coś w czym sie naprawde dobrze czulam). Pani Ola dodatkowo jest bardzo mila osoba, nie jest zmanierowana. Taka równa dziewczyna ktora ma ogromny fach w ręku. Bezproblemowa i rozumie ze ktos moze sie w czyms nie czuc - wtedy myku pyku i wyczaruje na wlosach coś innego.
BARDZO POLECAM!!! :)
Pani Olu - dziękuję :)
Witam,
Ponieważ dostaję maile, w których piszecie, że wpisy, które widnieją jak i mój adres mailowy są dość stare, chciałabym potwierdzić aktualność moich danych.
Moja strona internetowa z niezmiennymi kontaktami do mnie: http://www.alexevents.pl
Z powodu bardzo nieszczęśliwego wypadku w mojej rodzinie kontakt ze mną był przez ostatni miesiąc trochę utrudniony. W chwili obecnej jestem już zdecydowanie bardziej dostępna.
Pozdrawiam
Aleksandra Czerwińska
Ponieważ dostaję maile, w których piszecie, że wpisy, które widnieją jak i mój adres mailowy są dość stare, chciałabym potwierdzić aktualność moich danych.
Moja strona internetowa z niezmiennymi kontaktami do mnie: http://www.alexevents.pl
Z powodu bardzo nieszczęśliwego wypadku w mojej rodzinie kontakt ze mną był przez ostatni miesiąc trochę utrudniony. W chwili obecnej jestem już zdecydowanie bardziej dostępna.
Pozdrawiam
Aleksandra Czerwińska
Korzystałam i polecam w 100%!!! Świetna osoba z wizją, dba o szczegóły i wszelkie dodatki. Po kilku nieudanych próbach u innych fryzjerów zrobiła mi najpiękniejszą fryzurę ze wszystkich, a przede wszystkim dopasowaną do mojej twarzy a nie tylko do uroczystości ;)
Ja się zapisywałam na około 2 miesiące przed ślubem. Miała już tego dnia jedną pannę młodą, ale udało jej się dotrzeć i do mnie.
Chętnym mogę podesłać kilka fotek mojej fryzury (jbfotograf@wp.pl).
Ja się zapisywałam na około 2 miesiące przed ślubem. Miała już tego dnia jedną pannę młodą, ale udało jej się dotrzeć i do mnie.
Chętnym mogę podesłać kilka fotek mojej fryzury (jbfotograf@wp.pl).
...zaczaruj mnie.! Zabiorę i przemycę Twoją tajemnicę...
www.jbfotograf.coml - fotografia artystyczna, konkurencyjne ceny
www.jbfotograf.coml - fotografia artystyczna, konkurencyjne ceny
Niestety pomimo dobrych opinii na forum weselnik nie moge polecic Pani Oli (znalazlam ja wlasnie przez to forum i zasugerowalam sie dobrymi opiniami a teraz zaluje). Czesała mnie w tym roku na moj slub i bylam niezadowolona.Przeslałam jej wczesniej zdjecie fryzury jaka chcialam i czesala mnie ze zdjecia.Fryzura wogle nie przypominala tej o jaka mi chodzilo takze wprowadzila poprawki po tych poprawkach loki ktore wczesniej mi zrobila sie rozprostowaly. Teraz jak patrze na swoje zdjecia slubne, a zdjecia fryzury ktora chcialam to wogle to jej nie przypomina. Jesli jest ktos zainteresowany moge wyslac zdjecia fryzury ktora chcialam i zdjecie jak docelowo zostalam uczesana). Takze same ocenicie czy warto. Ja nie polecam!!!Cena do jakosci nie adekwatna.
Właśnie dlatego warto wcześniej umówić się na próbną fryzurę, o czym piszę w innym wątku już jako mężatka w stu procentach zadowolona z usługi p. Oli ;-) Odtwarzanie czegokolwiek wyłącznie na podstawie zdjęcia rzadko daje identyczny efekt. Poza tym w kontakcie na żywo można najlepiej przekonać się, czy dana osoba nam "pasuje". Ja nigdy nie odważyłabym się powierzyć komuś usługi w tak ważnym dniu wyłącznie "na odległość". Podobnie zresztą jak florystce nigdy nie zleciłabym wykonania bukietu wyłącznie na podstawie zdjęcia. na pewnych rzeczach po prostu nie warto oszczędzać.
Pani te moje przemyślenia już nie pomogą ( współczuję mimo wszystko takich przeżyć), ale może będą nauczką dla innych. Ja tę fryzjerkę niezmiennie polecam :)
Pani te moje przemyślenia już nie pomogą ( współczuję mimo wszystko takich przeżyć), ale może będą nauczką dla innych. Ja tę fryzjerkę niezmiennie polecam :)