Widok

Ginekolog - Pruszcz Gdański

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy w Pruszczu Gdańskim, prywatnie lub na książeczkę, można liczyć na dobrego ginekologa, który dokładnie i dobrze zbada? Od lat chodzę do dr Flis, ale jestem z jej "badań" (w cudzysłowie, bo to bardziej odbębnianie na szybko pacjenta niż badanie) bardzo niezadowolona i chciałabym zmienić lekarza na takiego, któremu będę bardziej ufać niż wymienionej Pani doktor... Będę wdzięczna za informacje :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ha ha ha kochana zadna z pan ginekolog w pruszczu nie jest godna zaufania ani sympatyczna ja jak mam problem czasami to chodze do Baja przyjmuje tez prywatnie a normalnie w przychodni na Korzeniowskiego albo jedz do Invicty
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Łudziłam się, że może jednak jest ktoś warty polecenia, ale ja o tym nie wiem ;) Ile kosztuje wizyta u lekarza z Invicty? Możesz polecić kogoś konkretnego? Dzięki ;)

60 zl zalezy na czym zalezy zreszta do kogo bys nie poszla sadze ze trafisz dobrze:)ja trafilam inne dziewczyny na forum tez
image

Uploaded with ImageShack.us
w takim razie dzięki za podpowiedź, dłużej w Pruszczu się już rozglądać nie będę ;)

podbijam :) przeprowadzilam się niedawno do Pruszcza i tez sie rozgladam za dobrym ginekologiem :) może jeszcze ktoś ma jakieś opinie?
image
no niestety, nadal nikt godny polecenia w Pruszczu się nie znalazł :)

z Invicty mogę polecić dr Ewe Żmudzińską. Dość szybko mówi co na pierwszy rzut może sprawiać wrażenie jakby chciał się "pozbyć" pacjentki, ale jak na pierwszej czy drugiej wizycie po pare razy pytałam się o kolejność badań jakie mam zrobić to spokojnie i cierpliwie mi tłumaczyła. Tak samo było z analizowaniem wyników.
Ma też swój prywatny gabinet w Żukowie
a ja w pruszczu polecam dr baj i dr nowosielska
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do dr Nowosielskiej poszłam kilka razy, by mieć alternatywę wobec dr Flis, ale ostatecznie wróciłam do Flis, bo niestety Nowosielska nie specjalnie mi podeszła... wolę w tym wypadku Flis. oczywiście prywatnie, niestety...

W Pruszczu nikogo nie mogę polecić, niestety:-( Z invicty polecam dr Adam Stencel. Bardzo dokładny, cierpliwy
a w ciazy w invicta to bylam kilka razy u dr puzio:)
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
No to fakt w Pruszczu Gd, nie ma żadnego ginekologa, ale polecam dr Adama Stencla z Invicty:) Świetny lekarz
Ja w invikcie tez polecam Puzio :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,czy ta przychodznia Invicta jest prywatna czy przyjmuja na NFZ?
Flis odradzam ! Ta kobieta nawet zwierząt nie powinna leczyć.
Tez szukam ginekologa-wlasnie z Pruszcza...echhh...no szkoda,ze nie ma nikogo fajnego...spróbuje pójść do dr Baj-na necie ma rózne opinie...moze nie jest taki straszny,co?? ;-)
mnie jego żonka uczyła chemii hehe ;))
ale generalnie słyszałam o nim raczej mało pozytywne opinie

dziewczyny a tak z dużo innej beczki. Polećcie mi jakiegoś dentystę tu w Pruszczu. Ząb mi się jeden bardzo posypał i muszę z nim coś zrobić. Jeżeli pamiętacie to napiszcie też ceny za wizytę.
kiedyś długo chodziłam do dr Sokalskiej - świetna dentystka, teraz chyba przyjmuje na Grunwaldzkiej. w tej chwili chodzę do dentysty na Okrzei (os. wschód), do dr Magdy (nie pamiętam nazwiska), jest ok, moja siostra również jest z tej dentystki zadowolona

w 100% się zgadzam z Twoją opinią.
Wiem, że to niekulturalnie wypowiadać swoją opinię na forum używając nazwisk, ale "dr" Flis to makabryczna pomyłka.
Byłam u niej po poradę będąc w ciąży. Była opryskliwa, bardzo niemiła. Przyszłam z bólem, ona stwierdziła- dosłownie: "to pewnie dziecko obumarło..."
Po wejściu na fotel tak boleśnie mnie zbadała, że poród przy tym to była przyjemność. Wrzeszczała, że ma dużo pacjentek i nie ma czasu zajmować się takimi głupotami.
Wyszłam z przychodni z wielkim rykiem, beczałam całą drogę do domu, zaprzysięgłam sobie, że zrobię jej "reklamę" za takie traktowanie. Jak zaczęłam zgłębiać temat dowiedziałam się, że ma męża dość wysoko postawionego w Pruszczańskiej jednostce, więc jest to typ babki "nie-do-ruszenia".
Przestrzegam przed wizytami u tej pseudo lekarki.
Jak ją widzę na ulicy to naprawdę mam ochotę napluć jej w twarz.
Nie mam wrogów, ale wierzcie mi, czysto ją nienawidzę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
opinie innych odnośnie Flis
http://www.znanylekarz.pl/23312/iwona-flis/ginekolog/pruszcz-gdanski

Wciąż mnie zastanawia, czemy zarządzający przychodnią nie wywalą jej na zbity pysk.
Takie opinie są przecież ewidentnym dowodem na to, że ta konował powinna stamtąd zniknąć.
Obawiam się, że tam muszą być jakieś układy.
A jak wiadomo, na układy nie ma rady.
I też polecam kawałek dalej- Invictę.
Na nfz też można się dostać, a i komfort psychiczny, a przede wszystkim kompetencja lekarza- MUROWANE.
na pewno jest jakiś układ. Byłam u niej dwa po porodzie na ściągnięcie szwów.Wrażenia nie zrobiła na mnie rzadnego bo wizyta trwałą 5 min. Przecież te kolejki do niej to jakiś koszmar!!! Nie każdego stać, żeby iść prywatnie na wizyty i korzystają z nfz. Pruszcz nie jest mały i normalna szanująca się przychodnia zapewniłaby drugiego ginekologa-a tu nic.
Jeżeli chodzi o Pruszcz to nie ma ginekologa, który jest w 100% dobry i godny polecenia. Ja wcześniej chodziłam to dr Nowosielskiej, jedynie ją mogę polecić, zrezygnowałam z niej tylko i wyłącznie dlatego, że sprzęt ma trochę stary, ale reszta spoko. Polecam Invictę!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry