Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
BARDZO polecam wątek zamknięty Uwielbiam tam wpadać. Zawsze pyszne jedzenie w bardzo rozsądnych cenach....
~Ala
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 marca 2017

Gold Town - małe ale świetne wątek zamknięty Potwierdziło się dobre wrażenie sprzed paru lat o organizowaniu imprezy...
~Wojciech P.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 marca 2017

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty W Gold Town bywam średnio raz na kwartał. Zawsze wychodzę (-dzimy) zadowolony...
~TomStar
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2016

Gold town morena wątek zamknięty byłam w sobotę na obiedzie i stwierdzam niedrogo , dużo najadłam się suto,...
~HS
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 maja 2015

Pysznie i za rozsądną cenę wątek zamknięty Byłem pozytywnie zaskoczony jakością obsługi i potraw w tej restauracji....
~Rafał
-

dodano: 5 stycznia 2015

nareszcie porządna restauracja na Morenie wątek zamknięty Nareszcie porządna restauracja na Morenie z prawdziwego zdarzenia. Kiedy...
~Heniek
5

dodano: 3 stycznia 2012

mniam wątek zamknięty pyszny soczysty schabowy smażony na masełku i buraczki zasmażane mistrzostwo...
~natalia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 stycznia 2014

Polecam :) wątek zamknięty Serdecznie polecam restauracje Gold Town. Można naprawdę dobrze zjeść, nie...
~Asia
-

dodano: 22 listopada 2013

Zamówienie telefoniczne wątek zamknięty Bardzo mi przykro, pani która odbiera zamówienia telefoniczne okazała się być...
~Marzena
-

dodano: 12 września 2013

Polecam wątek zamknięty Miejsce niepozorne, ale kryje naprawdę smaczną kuchnię. Dania dobrze...
~lh
-

dodano: 5 września 2013

Obłędna uczta wątek zamknięty knajpka pierwsza klasa jedzonko perfect palce lizac. Serdeczne podziekowania...
~Marcin
-

dodano: 29 lipca 2013

Świetnie ! wątek zamknięty Wszystko było idealne, jedzenie to czysta poezja. Nigdy nie jadłam lepszych...
~Emilia
-

dodano: 14 lipca 2013

na wynos - polecam wątek zamknięty Nie byłam w tej restauracji, ale zamawiałam z niej dania na wynos i z tego...
~klientka
-

dodano: 10 lipca 2013

Ohyda.. wątek zamknięty Duszne miejsce, zupełnie bez wentylacji, ale to nic, w porównaniu ze smakiem...
~Ania
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 czerwca 2013

Polecam wszystkim lubiacym polska smaczna kuchnie wątek zamknięty Naprawde bardzo mile zostalam zaskoczona , mila i symapatyczna obsluga ,...
~Joanna
2

dodano: 4 stycznia 2012

uwaga na pseudo rabaty impreza okolicznościowa wątek zamknięty witam, imprezę okolicznościowa w tym lokalu z umówionym rabatet od cen w menu...
~Andrzej
4

dodano: 19 sierpnia 2012

Gorąco polecam ! wątek zamknięty W dniu wczorajszym wraz ze znajomymi po raz kolejny wybraliśmy się na obiad...
~Fischer
-

dodano: 18 marca 2013

Bardzo udany Jubileusz wątek zamknięty Kolejny raz miałem przyjemność zagościć w restauracji GOLD TOWN, tym razem z...
~Janusz
-

dodano: 12 marca 2013

Żadna rewlweacja wątek zamknięty Po raz kolejny przekonałem się, że nie warto czytać opinii. Restauracja...
~Mariod
1

dodano: 3 marca 2013

Nie wierzcie w promocje. wątek zamknięty Niestety, to co dziś mnie spotkafło w tej resturacji to wtopa która w mojej...
~Marcin
-

dodano: 20 grudnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry