Widok

Halewicz tak o tobie piszą przypomnij sobie

Dużo żółci w Tobie Panie Halewicz.
Nie lubisz siebie (być może wykreowanego na potrzeby tego forum?),a przez to nie akceptujesz innych ludzi.

Czytałam wiele postów Pana i wyraźnie zauważa się wzrost poziomu agresji w stosunku do (tekstów) osób,które mają odmienne zdanie niż Ty,sorry - niż Pan.

Zawiodłam się tym bardziej,że Jesteś inteligentnym osobnikiem,ale niestety poziom kultury spada poniżej średniej.Przykre.

Reasumując:
niech Pan nie zadręcza nas swoimi "inteligentnymi" wypowiedziami, ludzie mają wieksze problemy niż Pan a pana przerost formy nad treścią to tylko Pana problem.

Myślę,że ta madrzejsza część naszego społeczeństwa czytając to ma juz wyrobioną opinie o Tobie.

Jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem tego co napisała gdańszczanka to widocznie nie jesteś taki super inteligentny jak twierdzisz.

Pod Twoimi wypowiedziami na tym forum leży dużo słomy.
Ups... chyba z butów Ci wypadła razem z 5 klepką:D

wcale nie prowadż rozmów,!!!bo na chama wtrącasz się do każdej dyskusji ty Halewicz jesteś CHAM +pierwszej wody.pozwol normalnym ludziom komunikowac sie ze soba

Nie piszcie ,że on jest debilem itd bo znowu otworzy słownik i będzie nas pouczał używając wyszukanego słownictwa:D

@uczestnicy dyskusji z pominięciem Halewicza
Cóż za karczemna awantura. Padło tu wiele epitetów. Zwracam uwagę jednak na jeden auto-epitet:

"Odpowiedź Halewicza zależy wprost od otrzymanego komunikatu - zwróć uwagę, co ktoś do mnie napisał i w jakiej formie - potem mnie oceniaj."

Po prostu majstersztyk. Po pierwsze stawia się w pozycji ofiary, choć sam inicjuje sprzeczki. Po drugie pisze o sobie w trzeciej osobie, dzięki temu temu podobne brednie zapadają w pamięć. Omijają część mózgu. Bo gdyby napisać: "moja odpowiedź zależy bla bla bla" to trzeba dokonać przestawienia, zamiast "moja" użyć "osoba z H w awatarze". Mózg krócej to przetwarza, bardziej bezkrytycznie przyjmuje to do siebie.
Po trzecie przyznaje się do tego, że nie ma charakteru. :)

Chłopie .... prowadzisz firmę 20 lat i pytasz się na forum trojmiasto czy zwolnić sekretarkę ?

Może zadzwoń do wróżbity Macieja - on z z małych kamyczków ci wywróży i będziesz pewny swojej decyzji.

Nie nadajesz się nawet do sprzedaży waty cukrowej na molo

153.19.102.*
Re: ZWOLNIĆ czy NIE ZWOLNIĆ PRACOWNIKA?
No proszę proszę Halewicz vel jacek.demlin!
Widzę że na Onecie stworzyłeś sobie nową tożsamość! Czyżby schizofrenia, rozdwojenie jaźni, czy może raczej działanie celowe?
Tam (na Onecie), jak widzę również wciskasz ludziom swoje głodne, łzawe kawałki, heheh :)
Ale czemu by nie, jeśli naiwni w to wierzą, prawda? :)
Podpowiedzcie mi Halewicz vel jacku.demlin jakąż to osobą jesteście na WP np.? Tak tylko pytam, bo po prostu nie chce mi się szukać :)))
Jakie bajeczki nam jeszcze zaserwujesz? Hę?

Grzechy nasze pracownicze
Waszym zdaniem
Wszystkie tematy | Wasze artykuły | Na blogach
Szukaj:

Ile by nie zapłacić pracownikom, zawsze będzie im mało.
jacek.demlin

dzisiaj, 08:29

"Wczoraj zwolniłem sekretarkę, którą zatrudniłem wiedząc, że samotnie wychowuje dwoje dzieci i jest bez środków do życia. W ciągu roku pracy nie przepracowała ani jednego miesiąca w całości (zwolnienia, urlopy na żądanie, rzekomo chore dzieci, itp.). Dostała prywatną opiekę medyczną, wysłałem ją na szkolenia za które zapłaciłem, dałem jej pieniądze na zakup stosownej odzieży, jej synom na święte dałem komputer, paczki świąteczne...itd, itd...
Jej praca polegała na wiecznym obijaniu się i kombinowaniu, jakby tu się nie napracować. Gdy skończyła kursy kadr i płac, zaczęła mnie szantażować kodeksem pracy:) Dobre, prawda?"

A oto link do drugiego wcielenia "naszego" żałosnego forumowego lanserka:

http://biznes.onet.pl/grzechy-nasze-pracownicze,18563,4406152,1,prasa-detal

Demaskator ma rację cieciu. Boli cię że lanserka na Trójmieście nie wypaliła? Hmm, a to pech udawany "super pracodawco" hehehe :))))

Tak, tak jacku.demlinie idź gdzieś indziej ludzi nabierać na te swoje głodne kawałki, ponieważ tutaj już się ludzie na tobie poznali miernoto :)

Twoje dolegliwości demlin/halewicz można uleczyć. Spróbuj tam: Klinika Chorób Psychicznych i Zaburzeń Nerwicowych UCK.
Powodzenia chłopie! Wierzę, że ci się uda! :-)

Jak mógłbym się na tego taniego fircyka/hycla forumowego o wielu osobowościach (rozdwojenie jaźni, schizofrenia) wkurzyć?! Ja z ludzi chorych nie mam zwyczaju się naśmiewać. Tak już mnie wychowano...

a mnie śmieszą wielcy szefowie, którzy szukają pomocy na forum trojmiasto :)

Pewnie specjalnie zapodał ten wątek, żeby się pochwalić że ma własną firmę i 20-letnie doświadczenie.

Napisał wielki przedsiębiorca z dwudziestoletnim stażem, który od rana siedzi na forum trojmiasto.pl
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6
fajny masz nick :) powiedz jakie podpaski są odpowiednie dla mnie? :) a może wybrać tampony te wiesz, ze skręconymi rowkami ? xD
o jaaaaaaaaa...... :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
zaczekaj ekspert niebawem tu wpadnie to doradzi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
no widzę, że jest i właśnie mi odpisał na posta :)
sam nick mówi za siebie więc nie ogarniam masz rozdwojenie jaźni czy tak zazdrość na Ciebie działa ? :D

ps. jak odnosisz się do nie swoich wypowiedzi to poprawniej byłoby ująć je w takie coś "" :) ot tak dla poprawnej stylistyki co by bałaganu nie robić :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ile Tobie zajęło przestudiowanie całego forum i dość licznych wypowiedzi Halewicza? ;) heh oj drażni, drażni że ktos potrafi być bezstronny i szczery do bólu co? no a już to że jest inteligentny-nie do przejścia... :) heh
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
zgadza się inteligencja rodem z PRL-u
nie toleruje krytyki
samopoczucie jak na zebraniu partyjnym
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
image

spokojnie, to mój psychofan :) Halewicz go prześladuje, widzi wszędzie Halewicza;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
To nie on. A ja to mam gdzieś,ale spytam brata psychologa niech przeczyta i sie wypowie będzie bezstronnie bo ja marynarz znam sie tylko na knajpach,ale czytam czasem to i cos tu nie gra coś jest z Panem nie tak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
OJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ i to baaaardzo nie tak!!
ale ty marynarz sie nie wcinaj idz do knajpy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie pytaj brata ja ci podpowiem to syndrom wieku starczego
tęsknota za PRL-em
popisy starszego pana przed g*wnirzami
dowartościowanie (860 wiadomości to sie nadaje do leczenia)
ale musimy z tym żyć ufffffffffffff
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Taki Człowiek jak ten Halewicz zabrał głos na forum o stoczni htep.zwolniono mnie bezpodstawnie i mam na to nagrania!!!
A ten Pan się oburzył że jestem ...sporo epitetów :)
A tutaj nagle taki cudowny Pracodawca że kursy opłaca i jeszcze trochę to będzie sprzątać tej sekretarce w domu :D.
Dopiero co poznałem ale nie polubiłem...lecz nie obrażam tego Pana,bo każdy ma jakieś zboczenia od normy!!!On o zwalninie sekretarki pyta ludzi na forum...BIZNESSMAN :D
Zapraszam na forum o stoczni htep :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciebie chyba zewsząd zwalniają:)))))) Wcale się nie dziwię ^_^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Halewicz to były sekretarz podstawowawej organizacji partyjnej bełego PZPR
wiec gość myśli po staremu

ps.pije wódke jak coś napisałem żle to sorry bo opijam nowy super samochód
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
~dyktafon-Twój adres IP nie jest stały więc możesz się logować pod
różnymi nickami i oczerniać inne osoby .
pozdrawiam piotr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego temat umarł? :) Baaardzo to ciekawe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ty jakiś debil jesteś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak czytam takie wątki to jestem za ACTA...
Pewna forma ACTA już istnieje, nazywa się BAN.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ile Ci placa Hal. za pisanie tych bredni z kasy partii a takze posrednio z naszych podatkow???
Wiem z prywatnych zrodel ta "Jedynie sluszna partia" sowicie oplaca takich internetowych po-wskich lemingow...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co Wam przeszkadza Hal czy ktoś tam inny?To jest forum i każdy ma prawo tu wejść ,przedstawić swoje poglądy na każdy temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Iwonka nie podniecaj sie to stary watek juz nie aktualny spozniłas sie ok roku ale doceniamy obrone Halewicza w imieniu Hala dankeszyn
Nie podniecam się ,bo nie mam czym.
to trzymaj rączki na kołderce
Trzymam cały czas.
Hal ;)))))))) robisz się profesjonalistą i wysyłasz same czyste myśli
wystarczy że nie będziesz już nic komentował tylko zaznaczał swoją osobistość a każdy forumowicz będzie się zastanawiał co źle "sworumował"
bardzo rozwojowa opcja...dasz radę?
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wklej jeszcze parę jakiś obrazków bo ci libido spadnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ass to troll

Inne tematy z forum Hydepark

Muza musi grać. (2851 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry