Widok

I love you more each day, more than yesterday, less than tomorrow ... relacja Madlenn

Wesele Temat dostępny też na forum:
10.09.2011 Nasz Dzień ślubu :)
Minął bardzo szybko... Za szybko :)

Napisze o swoich odczuciach co do miejsc/firm organizacji slubu i wesela

Kościół: o. cystersów w oliwie - tak na prawde z tego kościoła polecam tylko organistę. Miejsce piękne ale z załatwieniem wszystkiego jest "problem"

Sala: Restauracja Pani Walewska: To miejsce polecam całym sercem. Nie martwiłam się o nic wszystko było załatwiane przez Pana Szymona, zawsze miał dla nas czas i wyjaśniał wszystko nam i naszym bardziej zdenerwowanym mamom, które im bliżej wszystkiego zaczęły wymyślać coraz więcej problemów :)

Ciosta/tort - cukiernia Markiza- bardzo dobre polecam

Fryzura: salon "daria" na ul Kaprów Pani Małgosia spełniła moje oczekiwanie i fryzura była bardzo trwała

Makijaż: Sephora Galeria Bałtycka polecam nie drogo a efekt oczarował wszystkich. Super trwałe kosmetyki i miła profesjonalna obsługa :)

Fotograf: Joanna Wittschenbach wspaniałe zdjęcia, oraz bardzo elastyczna osoba z głową pełną pomysłów.

Kamerzysta: Firma FOTOKIN W pełni zdaliśmy się na ogromne doświadczenie Pana Piotra. Wspaniały człowiek. Dzięki niemu byłam spokojna przed przyjazdem narzeczonego, oraz później na sesji. Doskonale współpracował z fotografem.

Dj Daja - Dzięki niemu nasze wesele było takie jakie sobie wymarzyłam. Doskonale prowadził zabawy a co najważniejsze cały czas był pełen parkiet muzyka dostosowana do gustu gosci. nie było problemów z dedykacjami Polecam 100%

Podziękowania dla rodziców: http://allegro.pl/wazon-xxl-grawerowany-prezent-na-rocznice-slubu-i1806598638.html

bardzo szybka dostawa polecam bardzo jeśli ktoś nie ma pomysłu na praktyczny prezebt na ten dzień

Największy stres towarzyszył mi przed przyjazdem mojego Pawła, przed pierwszym tańcem i przed niespodzianką dla rodziców. Sami spiewaliśmy im cudownych rodziców mam. Zaskoczyliśmy tym wszystkich :) do konca trzymaliśmy to w tajemnicy

pozdrawiam wszystkie przyszłe mężatki
image
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/708/lsz6492.jpg/]image

Uploaded with ImageShack.us
image
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
image

image
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7
ślicznie wyglądałaś, jak modelka z katalogu :) gratulacje
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia .
i musze ci powiedzieć że masz przesymatyczną bużke :)
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 6
Przesliczna Panna Mloda ;)))
Serdeczne gratulacje i duzo szczescia na Nowej Drodze Zycia :)))
image
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przepiękna suknie :) uwielbiam takie, sama miałam suknię w takim stylu :)
Dodaj więcej zdjęć :)
Gratulacje
image
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa :)

oto jeszcze parę zdjęć (fot. J.Wittschenbach )

image

image

image
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
Madlenn, gratulacja i wszystkiego dobrego :)
Powiedz, mi... chciało Ci się krążyć po mieście? W sensie najpierw na Kaprów, potem do GB? Nie lepiej było do domu? Pytam, bo myśle o makijażu, tylko mam pewne obawy przed jeżdżeniem gdziekolwiek (że czasu zabraknie) Proszę o odp :) buźka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chcieć może mi sie nie chciało ale sesji nie mieliśmy w ten sam dzień ślub był na 16 wiec spokojnie ze wszystkim zdązyłam.
O ile Pamietam fryzjerke miałam na 10.00 a makijaż na 12.30 przyjechałam do domu ubrałąm sie i nie miałam czasu myśleć o głupotach :P
moje ciotki miały fryzjerke i makijażystke zamowione do domu ale ja miałam sprawdzone miejsca dlatego nie pomyslalam ze moge coś zmieniać i nie żałuję :)

Można zamowić do domu wizażystkę ale trzeba mieć sparwdzoną osobę:)

polecam Sephore ze wzgledu na dobor nie tylko kosmetyków kolorowych ale tez pielęgnacyjnych na tydzień przed ślubem:) (dostałam mnóstwo próbek i słoiczków)
image
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gratulacje przepieknie wygladałas !!
Sliczna sukienka i bardzo pasowała do Ciebie i twojej urody !
image[/url]
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 6
Gratuluję i stooooo lat życia Razemmmmm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ślicznie wyglądałaś w tej sukni:) Szczęścia:)
image image
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 4
a mogę Cie spytać o cene? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
serdeczne gratulacje dla Was, to prawda ślicznie wyglądałaś, a i zdjęcia też piękne:)
[url=http://slub-wesele.pl/]image

[url=http://www.suwaczki.com/]image
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3
Milus ale cenę czego? :)
image
SUKNIA JEST NA SPRZEDAŻ :)

pytania na prv lub e mail smadziorek@wp.pl
image
Ojaaa ale pięknie wyglądałaś! Twoja fryzura jest rewelacyjna, sama bym taką chciała, dlatego będę wdzięczna za jakieś zdjęcie z boku gdzie widać i kwiat i welon :)
Podziwiam za zaśpiewanie "cudownych rodziców mam" - wyobrażam sobie, że musiało być to miłe zaskoczenie i wzruszenie! Super pomysł!:)
Wielkie gratulacje!:)
image
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 2
dzieki za mile slowa ;) napisz mi e maila na priv to wysle Ci wiecej zdjec ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piękny makijaż! Sephorka dała rade :) A jak się trzymał i jaką opcje wybrałaś- makijaż ślubny czy ten na miarę?
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
To był makijaż slubny za 99 zł i był bardzo trwały i super dobrany
na prawde polecam za tą cene
image
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Suknia na sprzedaż polecam gorąco
image
Madllenn - mój mail: niulziom@gmail.com
Czekam na zdjęcia;)
image
fotki wysłane :)
image
Wszystkiego najlepszego Madziu :)
image

Najlepszego Magdo :-) też zastanawiam się nad makijażem w Sephorze- korzystna cena i jak mówiłaś makijaż trwały :) a powiedz mi szczerzeczy w 100% wytrzymał łzy i pot we wzruszeniach i szaleństwie weslnym?? Boję sie, bo ja to na pewno będę się wzruszać ech... :) i czy masz jakąs sprawdzoną wizżystke stamtąd??

Mam jeszcze pytanie odnośnie parafi o.o Cystrsów- piszesz, że robia problemy? Czy chodzi tu np a dekorowanie kościoła (tym zajmuja sie tylko i wyłącznie siostry- to wiem, ale mnie to nie przeszkadza, bo robia to z gustem). W lipcu biorę w tej właśnie mojej parafii ślub i mam nadzieję, że Proboszcz będzie na go udzielał :) Jakbys mogła, to podziel sie z czym miałaś tam problem proszę.
Polecam w 100% sephore i Panią Natalię. makija z był bardzo trwały ale dokupilam sobie puder w kamieniu i poprawiałam go zeby sie nie swiecic:P

Co do koscioła to powiem szczerze ze nawet 5min przed slubem byl problem....bo siostra puscila focha ze mamy 2 czytania,a powinno byc 1...
Albo ze moj maz powinien byc ze mną pod chórem a nie w zakrystii... (a prowadził mnie tata)...
z wyborem ksiedza tez byl problem... proboszcz sie wykrecał....
ale udzielał nam ślubu inny ksiadz i bylo lepiej niz myslelismy... Dekoracje robi tylko siostra firmy wziac nie mozna..... i trzeba z nia jechac w piatek o 6 rano na gielde po kwiaty... wg. mnie masakra ja chce sie wyspac przed slubem a nie zasuwać na renk... zaluje ze bralam tam slub :) gdybym wiedziala wczesniej zrezygnowalabym z tego miejsca na rzecz innego koscioła
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
hm... kurcze Cystersi to moja parafia od poczatku, mam wielki sentyment do tego miejsca i księży też, mam nadzieję, że mnie omina wszystkie nieprzyjemności... :) na giełde pojedzie z siotrą mój przyszły teściunio, mam zaufanie, także kawiatki ładne wybierze na pewno :) a do Ołtarza idę z moim ukochanym, więc siostra powinna byc zadowolona :) co do czytania, to bardzo chciałabym kogos z rodziny w to zaangażować, żeby było tak pryawtnie :) ale dzięki za info :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to rowniez moja parafia od zawsze...
i siostra zna mnie od dziecka i porboszcz tez
a mimo tego nie ulatwiali niczego

ps a proboszcz podobno ma isc na emeryture w przyszłym roku
ale nie wiem kiedy dokladnie
image

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry