Widok

Kamila i Daniel 28.04.2012 -relacja:)

Wesele Temat dostępny też na forum:
To teraz moja kolej na relację, a właściwie to napisanie co polecam, więc postaram się zwięźle i na temat :)

Suknia- kupiona w salonie First Lady, który baaardzo polecam. Pani Patrycja cudowna kobieta, rozpruła nawet pół sukni i ułożyła marszczenia tak żebym tylko była zadowolona. Bardzo miła, bardzo pomocna i z niczym nie było problemu. Nawet sukienkę mogłam trzymać tydzień po ślubie i co fajne można uszyć suknię nową na miarę i ją potem zwrócić i tak właśnie zrobiłam dzięki czemu cena była niższa.

Buty moje- bialebuty.pl -ja kupiłam fioletowe :) i jestem z nich zadowolona. Kupiłam na zmianę baletki ale nawet ich nie ubrałam bo te były naprawdę wygodne.
image
Garnitur- Lancerto w Fashion House. Mieliśmy najpierw uszyć na miarę, ale jak mąż przymierzył to już mu się odwidziało ;P a nawet na mierzenie nie chciał dać się przekonać bo w góry założył że z gotowych garniturów to żaden nie będzie pasował a tu niespodzianka. Jedyny sklep gdzie jakiś garnitur pasował i był naprawdę ładny.

Buty męża-również Lancerto. Eleganckie, wygodne (tak mówił ;)) z cielęcej skórki więc bardzo mięciutkie. Także polecamy.

Koszula- Wólczanka, 100% bawełna oczywiście. Mąż mówi że koszula super i więcej by takich chciał ;) gatunkowo była rzeczywiście bardzo dobra.
image

Makijaż- zaryzykowałam i zdecydowałam się bez próbnego na Panią Anię Stykałę i to był idealny wybór! Bardzo miła i zna się na rzeczy i do tego super pomalowała mnie i moją mamę.Obie byłyśmy bardzo zadowolone i na pewno nie raz jeszcze skorzystamy.
image

Fryzura- Pani Sylwia z Salonu Arte na Konrada Wallenroda we Wrzeszczu. Także polecam bo fryzura była idealna taka jak chciałam, czułam się świetnie. Moja mama też czesała się u Pani Sylwii i wyglądała ślicznie (dla chętnych zdjęcia na maila):)

image

Fotografowie - było dwóch :) konkretnie AM Studio. Świetni faceci :) zdjęcia super i pomimo tego, że się potem rozpadało to mieli z zanadrzu super miejscówkę na zdjęcia ;). Jednym słowem profesjonaliści i baaaardzo polecam!!

image

Wodzirej i dj - tu również dwie osoby:) wodzirej Szczepan Babiuch i jego kolega prezenter muzyczny Kuba :).
Powiem tak...była osoba (bardzo bliska) która od samego początku mówiła że co to za pomysł brać dja i wodzireja, że na weselu musi być orkiestra i koniec. Natomiast po weselu przepraszała i mówiła że to my mieliśmy rację co do wyboru.
Zabawy były boskie, na poziomie, wszyscy bawili się razem :)żadne oklepane, żadne flaszki na nagrody tylko naprawdę fajne rzeczy, po prostu super! Idealny wybór.
Poza tym Szczepan to wspaniały człowiek i bardzo się cieszę że go poznałam :)

Restauracja- La Fontaine. Centrum Gdańska, a cisza i spokój i miejsce naprawdę fajne, eleganckie. Poza tym bardzo dobre jedzenie, bardzo fajna obsługa. Pani Jadzia bardzo fajna kobieta i żadnego problemu nie było z dogadaniem się. I co najważniejsze wesele i poprawiny bez ograniczeń czasowych. Naprawdę polecam ! Pewnie jeszcze nie jedną imprezę tam zrobimy a mąż to już na chrzciny się zadeklarował;P

Kwiaty- Glorioza. Pani Ela bardzo miła,bardzo dobry kontakt. Kwiatki śliczne świeże i mimo mojego wymyślania i zmiany zdania zawsze była miła i pomocna.

Ciasta i tort- Cukiernia Alicja w Kiełpinie. Ciasta pyszne, wszystkim smakowało i baaardzo dobry tort...na samą myśl ślinka mi cieknie;) Polecam.

image

image

To chyba tyle :) jak coś mi się przypomni to najwyżej napiszę.

Ale podsumowując to dzień był cudowny i piękny, wszystko było tak jak chcieliśmy, ale minął zdecydowanie za szybko! Cieszcie się każdą sekundą!
[url=http://www.suwaczki.com/]image[url]
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gratulacje!!!Piękne zdjęcia,zwlaszcza to czarnobiałe:))Śliczna fryzurka!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje i wszystkiego dobrego :) ładne zdjecia i fajna fryzurka!!
Gratulacje! Śliczna z Was para!
wow:) pieknie:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Gratuluję serdecznie!!!

cieszę się z pozytywnej opinii o Szczepanie, bo nam też będzie imprezę rozkręcał :)

pięknie wyglądałaś... eh... :)
ślicznie wyglądaliście ;).
i wszystkiego najlepszego :D!
image
Dużo Szczęścia na nowej drodzę .... spełnienia w nowej roli Mężatki :-)

Śliczna zdjęcia.... jak ja bym chciała, żeby wszystko się tak udało ale na dzień dzisiejszy w ogóle sobie tego nie wyobrazam ... jak to ogarnąć :-)

Możesz napisać coś więcej o bucikach ... ja też planuje fioletowe i rozwazam zakup w tym sklepie ..... kupowałaś z magazynu gotowego czy specjalnie na zamówinie ... jak wykonanie ??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dużo szczęścia!
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Witam,
Na poczatek dużo szczęścia, relacja super aż jakos tak wszystko optymistycznie isprawilas, że pomyslałam sobie Bedzie DObrze;)

Mam do Ciebie Kamili pytanie co do białych butów.pl zastanawiam sie nad zakupem, ciesze sie ze jesteś zadowolona bo to mnie przekonuje do zakupu.
Chciałam zadać Ci kilka pytań jeśli mogę?:)

Widzę, ze wybrałas butki podobne do tego co ja chce , ael czy kupiłas gotowe czy z II kategori( sama dobierałas dodatki)

Jak długo czekałaś za butamI? I jak kontak z właścielką

Pozdrawiam
Przepraszam za błedy w poprzednim poscie:( Nie wiem jak edytowac więc moge jedynie przeprosić......
Dziękuję wszystkim za życzenia :)

A co do butów....
Wykonanie było ok, chociaż wiadomo najlepszej jakości nie są ;). Ale jak na jeden raz za te pieniądze to były bardzo dobre, szczególnie biorąc pod uwagę, że były wygodne i jedyne które mi się bardzo spodobały i był idealny kolor ;)
Mi buty zrobili na zamówienie, ale zamówiłam je bezpośrednio u Pani w domu jak pojechałam sobie poprzymierzać. Miała gotowe takie same, ale rozmiar mi nie pasował.
A czekałam niecałe 3 tyg, ale jakbym pewnie chciała osobiście odebrać to byłoby krócej.
[url=http://www.suwaczki.com/]image[url]
image
Slicznie dziękuję za tak szybka odpowiedź.

Ja pisałam do Pani czy moge podjechac i nie dostałam odpowiedzi czy można przymierzyć na miejscu, bardzo by mi to ułatwiło, więc chyba musze do Pani zadzwonic:)

Coraz bardziej doceniam pomoc na forum:)
Gratulacje i duzo szczescia na nowej drodze zycia
piękna fryzura!! w ogóle wszytsko piękne!!! Gratuluje :)
image
image
Malenka mam kilka par butow - slbne, baletki, szpilki z bialych butow z magazynu gotowców, kazda para ze skóry i nieco powyzej 100zł, przymierzałam za kazdym razem, polecam!
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
:) Próbuję sei dodzwonić, ale cisza po drugiej stronie:)

Ogladam jeszcze raz Twoja relacje i coraz bardziej mi sie podoba:) Tez myślę o podobnej fryzurze;)

a co do Gloriozy poznałam Pania Ele osobiście, jest super a jej pomysły genialne;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkiego dobrego ! :}
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
image

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry