Widok

Kapelusze męskie - gdzie?

Witam drogie Panie,

Wybrałem ten dział forum ze względu na największy związek z modą i stylem :)

Mój problem polega na tym, że baaardzo chciałbym poprzymierzać i zakupić kilka różnych kapeluszy (panama, trilby, fedora w różnych wersjach). Niestety nie mogę znaleść jakiegoś fajnego punktu, sklepu z kapeluszami męskimi.

Czasami można się jedynie natknąć gdzieś na wybrany model w ograniczonych wersjach np. kolorystycznych w H&M i podobnych ale to i tak żadkość.

Interesują mnie kapelusze na codzień do garnituru, na jesień do czarnego płaszcza długiego ze stójką a także takie do koszulki i krótkich spodenek na gorące dni :)

Czy ktokolwiek zna jakieś fajne miejsce? Najbardziej bym się cieszył ze sklepu w Gdańsku ale jak trzeba będzie to udam się też gdzie indziej :)

Znalazłem 1 (JEDNO) miejsce w centrum Gdańska - starówka, ul. Węglarska koło Szerokiej. Niestety kapelusze były niezbyt "wymiarowe" i słabo wykonane.

Proszę o pomoc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

już Panu pisałem ze kapelusze można znaleźć w sklepie http://www.witleather.pl mają chyba największy wybór w Polsce!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Prezent dla teściowej (121 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

Prezent na dzień kobiet (27 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...

Kosmetyki trychologiczne - kosmetyki przeciw wypadaniu włosów (16 odpowiedzi)

Witajcie, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć trychologa / gabinet trychologiczny z...

do góry