Widok

Karuzela Fisher price Ocean wonders z projektorem - sprzedam

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Karuzela (taka jak w załączonym linku) była uzywana przez 4 miesiące (nie ma śladów użytkowania). Nasz synek bardzo sie przy niej uspokajał, i uwielbiał oglądać gwiazdki na suficie (karuzela ma projektor). Bardzo przydatny był też pilot. Dołączam orginalne opakowanie i instrukcję. Cena 105zł.
Goraco polecam.

http://www.allegro.pl/item824334944_fisher_price_g9157_c_karuzela_ocean_wonders_gratis.html

Kontakt: ollutka@wp.pl
509809717
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up up
podbijam
polecam karuzelkę z rybkami :))))

nasz synek bardzo ją lubi ;) a żółtą rybkę uwielbia ;) to jego faworytka ;)

na początku przy melodyjkach i wzorkach na suficie my zasypialiśmy przed Gabrysiem... ;)
Widać Gabrysie lubia rybki :)))) I faktycznie, melodyjki i wzorki są bardzo kojace :)
taż macie Gabrysia? :P
Tak, tylko nasz Gabryś jest trochę starszy, ma 6,5 miesiąca :)
A Wasz Gabrys to też taki aniołek? Nasz jest grzeczny i bardzo pogodny. Tylko ostatnio marudzi, ale ma wybaczone, bo ząbki idą (są juz 2 dolne jedynki :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

do góry