Widok

Kradzież motocykla Kawasaki ZXR jaskrawa zieleń

Przymorze Małe Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
W nocy z 27 na 28 lipca ew. w dzień 28 lipca skradziono mi ukochany motocykl kawaskaki zxr 400 w kolorze jaskrawa zieleń, tuż spod bloku na gdańskim przymorzu.
Proszę, o jakąkolwiek informację pomocną przy znalazieniu motocykla.
Z góry dziękuję,
Marta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja bym sie załamał gdyby mi mój ukradli.na pocieszenie moge wziac Cie na zlot motocyklowy w Łebie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzymam kciuki, żeby motocykl się odnalazł! Na przyszłość - polecam jednak wstawiać na noc do garażu/na parking (tych na Przymorzu nie brakuje), bo nie jest niczym trudnym władowanie w nocy na lawetę i odjechanie w siną dal...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rozumiem że zgłosiłaś Policji i motocykl był znakowany (???)

Ps
"Kochasz"? Oznakuj!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Marta,
nie wiem czy to przypadek, ale mi również ukradli motocykl hondę cbr 600f w Gdańsku przy ul. Wawelskiej (orunia górna) z 5 na 6 sierpnia 2015. Kibicuję Tobie, aby się znalazł. Jeżeli masz jakiś link do udostępnienia chętnie to zrobię!!!
Trzymam kciuki za nasze poszukiwania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Ręczny na światłach- po co świecić po oczach? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, takie przemyślenia- dlaczego większość trzyma hamulec i świeci po oczach tym z tyłu...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Żarówki do samochodu (24 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

do góry