Widok
Kupię butelkę Tommee Tippee ze smoczkiem nr 2
Niestety córa nie chce pić z butli i teraz wybróbowywuję po kolei wszystkie butelki. Jeżeli ktoś ma do odsprzedania butelke jak w tytule, lub inne które przy tym problemie sie sprawdziły proszę o informacje. hanusowska@wp.pl, 691-566-786
skad jestes ja mam butelke tt chyba ze smoczkiem 2 ale butelka uzywana
u nas jeszcze w szpitalu corka nie chciala z piersi i pani od laktacji polecila cale medeli bo niby z niej dziecko musi ciagnac jak z piersi i potem nie ma problemu zeby czasem przystawiac a mowila ze jak inne spomcki to jak dziecko zacznie z nich pic to bie bedzie juz chcialo z piersi
u nas jeszcze w szpitalu corka nie chciala z piersi i pani od laktacji polecila cale medeli bo niby z niej dziecko musi ciagnac jak z piersi i potem nie ma problemu zeby czasem przystawiac a mowila ze jak inne spomcki to jak dziecko zacznie z nich pic to bie bedzie juz chcialo z piersi
Kkasiu1 i Jolu - bardzo dziekuję za pomoc. Jolu czy mogłabyś napisać gdzie byłby odbiór i jaka ewentualnie cena?
Kkasiu, jeżeli do Joli bedzie mi daleko wówczas odezwę się i jakoś się umówimy. Mieszkam na Morenie wiec nie ma problemu, podjechałbym do Ciebie.
Kkasiu, jeżeli do Joli bedzie mi daleko wówczas odezwę się i jakoś się umówimy. Mieszkam na Morenie wiec nie ma problemu, podjechałbym do Ciebie.
Póki co kolejność butelek w które będę sie zaopatrywać:
1. Tommee Tippee
2. Mam Baby
3. Medela Calme
Cieszę sie ze nie jestem sama z tym problemem..
1. Tommee Tippee
2. Mam Baby
3. Medela Calme
Cieszę sie ze nie jestem sama z tym problemem..
Jolu czy mogłabyś napisać gdzie byłby odbiór i jaka ewentualnie cena?
Do Galeri Bałtyckiej mam blisko mogłabym podjechać. Smoczek nr 1 na początek moze być. Chce po prostu zobaczyć czy mloda zassie, czy ten kształt smoczka jej pasuje. Czy dałoby radę umówic sie jutro? Mój nr tel. 691 592 989 (tak na zapas).
Wszystko pasuje. Bedę o 12 przed wejsciem. Moj nr 691 592 989. Jutro dodatkowo napisze sms. Do zobaczenia jutro.
Nie dodałam - jedna mała butla ze smoczkiem 1.
Póki co próbowalismy avent, Melela i nic. Dzis lub jutro nastapi próba z TT. Dalej zostaje NUK i Heberman i ew. dr. brown. poszukiwania trwaja.
Młoda ma 3 m-ce.
Nie chodzi o to ze mam za mało pokarmu (bo chyba o ile się nie myle, do tego słuzy sns?), tylko o to ze czasem musze/chce/potrzebuje wyjść z domu, zeby odreagować. Czuje ze moja psychika siada z tego powodu. Dzień dniowi nie równy, ale czasami az normalnie prawie płaczę.
Nie chodzi o to ze mam za mało pokarmu (bo chyba o ile się nie myle, do tego słuzy sns?), tylko o to ze czasem musze/chce/potrzebuje wyjść z domu, zeby odreagować. Czuje ze moja psychika siada z tego powodu. Dzień dniowi nie równy, ale czasami az normalnie prawie płaczę.