Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nic specjalnego wątek zamknięty Obsługa miła, choć nie wie, że przystawkę daje się przed zupą a nie razem....
~kanser
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 lutego 2013

Polecam!! wątek zamknięty Polecam osobom lubiącym miłe kameralne miejsce z pyszną kuchnią włoską. Menu...
~Miłosniczka jedzenia :)
-

dodano: 24 stycznia 2013

nietanio lecz smacznie wątek zamknięty Jadałam we wszystkich trzech LaVitach, sopocka najbardziej podobała mi sie z...
~Klientka80
-

dodano: 12 grudnia 2012

Świetne miejsce, gorąco polecam. wątek zamknięty Doskonale miejsce na sobotnia kolację ze znajomymi! Przyjemnie urządzone...
~Magda
-

dodano: 24 października 2012

nie polecam wątek zamknięty jedzenie zadna rewelacja, wskaznik cena/jakosc delkatnie mowiac nie...
~wojtek
-

dodano: 9 września 2012

ZDECYDOWANIE POLECAM wątek zamknięty świetne miejsce! bardzo dobra lokalizacja, obok jest parking, gdzie zawsze...
~...
-

dodano: 20 sierpnia 2012

Bardzo fajnie wątek zamknięty Fajny klimat - fajne miejsce - fajna obsługa szczególnie jedna Pani :) ,...
~M.
-

dodano: 30 lipca 2012

Polecam! wątek zamknięty Jestem stałym klientem, począwszy od Gdyni, później w Sopocie, obecnie w...
~Jakub
-

dodano: 30 lipca 2012

Najlepsza La Vita z wszystkich trzech Trójmiejskich La Vit wątek zamknięty Jestem przeszczesliwa, ze otworzono moja La Vite w Gdansku. Wczesniej...
~Eliza
-

dodano: 19 lipca 2012

obsluga troche egzotyczna ale bardzo slaba wątek zamknięty Witam. Dzisiaj bardzo milo zostalem zaskoczony z zona widzac nasz ulubiony...
~Dariusz
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 maja 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry