Widok
Bo szczerze mówiąc lepiej na tym Forum nie istnieć jako ew. usługobiorca.
Ponad połowa nicków tu występujących i postów pisanych na tym Forum to poszczególne firmy lub chałturnicy, którzy naciągają naiwniaków organizujących własne wesele. Jak pojawi się tu ktoś inny niż np. DJ Jakubek, Robert lub Limal (który przez przypadek ciągle śledzi to Forum) to się od razu podnosi larum że tylko on i nikt więcej. I tylko problem polega na tym że oni mają już posprzedawane większość terminów do 2012 roku więc warto się pospieszyć.
Każdy inny to jest do bani, i nic nie umie, i wesele się nie uda.
Naiwniaczki i naiwniacy nie mający własnego zdania, zapatrzeni w to Forum rozważcie że może czasem warto zastanowić się że nie wszystko złoto co się świeci.
Może warto (dla własnego dobra) czasami oprzeć się na opinii rzeczywistej, znanej wam osoby, a nie bazować na opisie i podziękowaniach kogoś kto ma czasami w suwaczku podpis "Nasz ślub odbył się 5 lat i 123 dni temu"
Ponad połowa nicków tu występujących i postów pisanych na tym Forum to poszczególne firmy lub chałturnicy, którzy naciągają naiwniaków organizujących własne wesele. Jak pojawi się tu ktoś inny niż np. DJ Jakubek, Robert lub Limal (który przez przypadek ciągle śledzi to Forum) to się od razu podnosi larum że tylko on i nikt więcej. I tylko problem polega na tym że oni mają już posprzedawane większość terminów do 2012 roku więc warto się pospieszyć.
Każdy inny to jest do bani, i nic nie umie, i wesele się nie uda.
Naiwniaczki i naiwniacy nie mający własnego zdania, zapatrzeni w to Forum rozważcie że może czasem warto zastanowić się że nie wszystko złoto co się świeci.
Może warto (dla własnego dobra) czasami oprzeć się na opinii rzeczywistej, znanej wam osoby, a nie bazować na opisie i podziękowaniach kogoś kto ma czasami w suwaczku podpis "Nasz ślub odbył się 5 lat i 123 dni temu"
No właśnie, bardzo uczciwie Pan stawia sprawę, brawo! Bez żadnego fałszywego podszywania się pod zadowolone klientki. Myślę, że tu na forum jest wiele osób, które mogłyby brać z Pana przykład. Jeśli jest Pan równie dobrym DJ-em co uczciwym człowiekiem, to wierzę w powodzenie i karierę na miarę najczęściej wymienianych tu DJ-ów .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam serdecznie. Chciałem podziękować za dobrą zabawe i super klimat jaki Pan zrobił na naszym weselu. Bawiliśmy sie super i do białego rana, został tylko mały nie dosyt gdyż przy takiej muzyce wesele powinno trwać przynajmniej trzy dni, lub do tego czasu dopuki, doputy ludzie by nie popadali.
Ludzie jezeli to czytacie i chcecie dobrego Dj lub kto jak woli Wodzireja i chcecie naprwde się pobawić i zabawic przy fajnych zorganizowanych przez Dj. zabawach to naprawde polecam ja i moja małżonka. To jest człowiek że tak powiem ( odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu)
Gratuluje z góry dobrego wyboru
Pozdrawiam
Grzegorz K.
Ludzie jezeli to czytacie i chcecie dobrego Dj lub kto jak woli Wodzireja i chcecie naprwde się pobawić i zabawic przy fajnych zorganizowanych przez Dj. zabawach to naprawde polecam ja i moja małżonka. To jest człowiek że tak powiem ( odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu)
Gratuluje z góry dobrego wyboru
Pozdrawiam
Grzegorz K.
witam wszystkich poszukujących :)
ostatnio jedna z forumek zwróciła się do mnie z prośbą o opinię nt. tegoż oto DJ-a dlatego też dla wszystkich zastanawiających się czy skorzystać z usług pana Michała i nie zdecydowanych wklejam moją skromną opinię:)
DJ bardzo fajny generalnie repartuar jak i zabawy ustalacie z nim, nie wiem w jakim charakterze szukacie prowadzacego, ale jesli ma byc to że tak powiem spoko wyluzowny czlowiek a zarazem z kultura i ktory na pewno nie palnie wam głupimi tekstami, bo jest to dorosly czlowiek na poziomie a nie jakis chłoptaś z dyskoteki to z czystym sumieniem moge wam go polecic, naprawde bardzo fajny czlowiek. Ma swietne konkursy ( u mnie na weselu 30.08.08 wszyscy sie tak nasmiali a ja myslalam ze pekne ze śmiechu- takze jak bedziecie decydować się na konkursy polecam "Taniec z gwiazdami" REWELACJA!!!), sam pan Michał ma super głos jako prowadzacy oczywiscie jeśli nie chcecie na weselu disco polo to nie zagra, natomiast u mnie bylo i troche disco i troche wspolczesnych nagran, polskie i inne :) a parkiet ani przez chwilę nie był pusty.
Jak to mój mąż mowi DJ z*******y i wiecej nic nie ma do dodania :), bo to wg niego mówi wszystko:)
Oczywiście to jak wypadnie DJ na waszym weselu zalezy tez od ludzi i od tego czy potraficie sie bawić u mnie wszyscy byli zadowoleni i bawili sie doskonale.
Pozdrawiamy Agnieszka i Daniel
ostatnio jedna z forumek zwróciła się do mnie z prośbą o opinię nt. tegoż oto DJ-a dlatego też dla wszystkich zastanawiających się czy skorzystać z usług pana Michała i nie zdecydowanych wklejam moją skromną opinię:)
DJ bardzo fajny generalnie repartuar jak i zabawy ustalacie z nim, nie wiem w jakim charakterze szukacie prowadzacego, ale jesli ma byc to że tak powiem spoko wyluzowny czlowiek a zarazem z kultura i ktory na pewno nie palnie wam głupimi tekstami, bo jest to dorosly czlowiek na poziomie a nie jakis chłoptaś z dyskoteki to z czystym sumieniem moge wam go polecic, naprawde bardzo fajny czlowiek. Ma swietne konkursy ( u mnie na weselu 30.08.08 wszyscy sie tak nasmiali a ja myslalam ze pekne ze śmiechu- takze jak bedziecie decydować się na konkursy polecam "Taniec z gwiazdami" REWELACJA!!!), sam pan Michał ma super głos jako prowadzacy oczywiscie jeśli nie chcecie na weselu disco polo to nie zagra, natomiast u mnie bylo i troche disco i troche wspolczesnych nagran, polskie i inne :) a parkiet ani przez chwilę nie był pusty.
Jak to mój mąż mowi DJ z*******y i wiecej nic nie ma do dodania :), bo to wg niego mówi wszystko:)
Oczywiście to jak wypadnie DJ na waszym weselu zalezy tez od ludzi i od tego czy potraficie sie bawić u mnie wszyscy byli zadowoleni i bawili sie doskonale.
Pozdrawiamy Agnieszka i Daniel
Panie Michale.... było wspaniale!!!!! w tą sobotę zostałam mężatką - a na weselu grał Mc Mike - muszę przyznać że było dokładnie tak jak miało być - DJ spisał się na medal - był świetny!!!!!! absolutnie każdemu polecam Mc Mike!!!! razem z mężem byliśmy zachwyceni - pełna profeska panie Michale:)))
a muzyka???? - rewelacja!!!!!!!!!!! nie podając żadnych konkretów dostaliśmy dokłądnie to o co nam chodziło!!! same przeboje - tak się wszyscy rozkręcili, że tańczyli nawet przy "demo" !!!!:))))
i naprawde fajnie wszyscy bawili na konkursach -
ale co najważniejsze - każda nasza sugestia czy prośba była przyjęta przez DJ z entuzjazmem i radością!
Wszyscy Goście, a my razem z nimi byliśmy zachwyceni zabawą!!!!
Gorąco wszystkim polecam MC Mike
i jeszcze raz za wszystko dziękujemy!!!!!!
a muzyka???? - rewelacja!!!!!!!!!!! nie podając żadnych konkretów dostaliśmy dokłądnie to o co nam chodziło!!! same przeboje - tak się wszyscy rozkręcili, że tańczyli nawet przy "demo" !!!!:))))
i naprawde fajnie wszyscy bawili na konkursach -
ale co najważniejsze - każda nasza sugestia czy prośba była przyjęta przez DJ z entuzjazmem i radością!
Wszyscy Goście, a my razem z nimi byliśmy zachwyceni zabawą!!!!
Gorąco wszystkim polecam MC Mike
i jeszcze raz za wszystko dziękujemy!!!!!!
Tak ...tak. Oczywiście. Najlepszy, rewelacyjny ...to może parę fotek z jakiegoś wesela które wspaniały MC prowadził ktoś by wkleił ?
Stop AUTOREKLAMIE !!!
Stary, no nie rób ludziom wody z mózgu. Szukasz zleceń to po prostu popracuj na swoją opinię. Tak ordynarne i po prostu głupie zagrania jak udawanie kogoś kim się nie jest, dobre jest dla półgłówków i naiwniaków.
ŻENEDA ;((
Stop AUTOREKLAMIE !!!
Stary, no nie rób ludziom wody z mózgu. Szukasz zleceń to po prostu popracuj na swoją opinię. Tak ordynarne i po prostu głupie zagrania jak udawanie kogoś kim się nie jest, dobre jest dla półgłówków i naiwniaków.
ŻENEDA ;((
mc mike napisał(a):
> Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich Nowożeńców, którym
> prowadziłem wesela w 2008 roku, o wyrażanie swoich opinii na
> mój temat. Z góry dziękuję! Serdecznie pozdrawiam! Życzę dużo
> szczęścia na Nowej Drodze Życia!
>
>
Dnia 13go wrzesnia mielismy przyjemnosc widziec mc mike ‘w akcji’ – poprowadzil nasze wesele w Hotelu Wieniawa. Od samego poczatku wykazal sie duzym profesjonalizmem w podejsciu do sprawy. Takze na weselu nie zawiodl naszych oczekiwan - bardzo fajnie poprowadzil impreze. Doskonale wiedzial jak rozruszac towarzystwo, stosownie dobieral muzyke. Goscie swietnie sie bawili. Uwazamy, ze mc mike sprawdzil sie w 100 procentach. Serdecznie polecamy! Monika i Michal
> Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich Nowożeńców, którym
> prowadziłem wesela w 2008 roku, o wyrażanie swoich opinii na
> mój temat. Z góry dziękuję! Serdecznie pozdrawiam! Życzę dużo
> szczęścia na Nowej Drodze Życia!
>
>
Dnia 13go wrzesnia mielismy przyjemnosc widziec mc mike ‘w akcji’ – poprowadzil nasze wesele w Hotelu Wieniawa. Od samego poczatku wykazal sie duzym profesjonalizmem w podejsciu do sprawy. Takze na weselu nie zawiodl naszych oczekiwan - bardzo fajnie poprowadzil impreze. Doskonale wiedzial jak rozruszac towarzystwo, stosownie dobieral muzyke. Goscie swietnie sie bawili. Uwazamy, ze mc mike sprawdzil sie w 100 procentach. Serdecznie polecamy! Monika i Michal
Hej!
Chcielibyśmy sie przyłączyć do pozytywnych opinii na temat dj mc mike, w czerwcu poprowadził nasze wesele doskonale , zabawa była do białego rana, goście nie chcieli zchodzic z parkietu:), bardzo sympatyczny , fajny facet, otwarty co do nowych i nietypowych pomysłów na oczepiny:) gorąco polecamy
Kasia i Maciek
Chcielibyśmy sie przyłączyć do pozytywnych opinii na temat dj mc mike, w czerwcu poprowadził nasze wesele doskonale , zabawa była do białego rana, goście nie chcieli zchodzic z parkietu:), bardzo sympatyczny , fajny facet, otwarty co do nowych i nietypowych pomysłów na oczepiny:) gorąco polecamy
Kasia i Maciek
Niedawno odbyła się nasza piękna uroczystość ślubna. Zdecydowaliśmy się, aby zabawę weselną poprowadził polecony nam DJ Mc Mike.
Pan Michał to był strzał w dziesiątkę! Pomijając nasze 100-procentowe zadowolenie, to warto wspomnieć także o gratulacjach, jakie "zbieraliśmy" w czasie zabawy za wybór świetnego DJa. Pan Michał dał z siebie wszystko, muzyka była w sam raz dopasowana do gustów każdego gościa - słowem: dla każdego coś miłego. Jako wodzirej Pan Michał spisuje się także świetnie - na wesoło, ale z klasą, skutecznie rozkręcał zabawę. Konkursy zaproponowane przez niego cieszyły się powodzeniem - kupa śmiechu (Michale - tarta bułka rządzi ;P ). Słowem: suuuuuuuuuupperrrr!!! :))
Pan Michał to był strzał w dziesiątkę! Pomijając nasze 100-procentowe zadowolenie, to warto wspomnieć także o gratulacjach, jakie "zbieraliśmy" w czasie zabawy za wybór świetnego DJa. Pan Michał dał z siebie wszystko, muzyka była w sam raz dopasowana do gustów każdego gościa - słowem: dla każdego coś miłego. Jako wodzirej Pan Michał spisuje się także świetnie - na wesoło, ale z klasą, skutecznie rozkręcał zabawę. Konkursy zaproponowane przez niego cieszyły się powodzeniem - kupa śmiechu (Michale - tarta bułka rządzi ;P ). Słowem: suuuuuuuuuupperrrr!!! :))
Opinia - coś tak subiektywnego że bardziej nie można. Jak ją napisać żeby była przekonująca? Jednak warto co nie co napisać o MC Miku. Swoje wesele przeżywałam w sierpniu 2008. Mnóstwo dylematów organizacyjnych. Jednym z nich była oczywiście muzyk. Za nic w świecie nie chciałam mieć typowo weselnej potańcówki. Obawiałam sie tzw weselnej sieczki muzycznej. Wolałam Dj który w tle całej zabawy weselnej doskonale panuje nad nią organizacyjne ale kóry nie jest gownym punktem programu. No i bingo. Spotkałam na targach Pana Michała. Pełen profesjonalizm. Muzyka rewelacja - niebyło osoby która by się nie bawiła. Pełno zwrotów od ludzi po weselu - że muzyka pierwsza klasa. Zapewniam że oraganizacja wesela z udziałem Mc Mike jest dużo łatwiejsza. Ma mnóstwo pomysłów i propozycji zabaw - jeśli chcesz konkursy - proszę bardzo , jeśli bez konkursów - nie ma problemu. Dj z wysoką kulturą, świetnie potrafi wyczuć atmosferę i zachecić ludzi do zabawy. Gorąco poleam!!!!!!!!!!!! A do tego ceny do przeżycia :))
Pan MC Mike prowadził nam w październiku wesele i poprawiny.
MC Mike to świetny dj, najlepszy wodzirej, absolutny profesjonalista. Jest elastyczny w dopasowywaniu programu imprezy, dowcipny, przebojowy, kulturalny i dyskretny. Był naszym kołem ratunkowym ponieważ inny dj wypiął się na nas w przeddzień ślubu, a on nas nie tylko uratował ale rozkręcił nam wyśmienitą imprezę- najlepsze wesele na którym byliśmy. Poprowadził świetne zabawne konkursy, puszczał świetną muzykę przy której wszyscy bawili się do upadłego.
Gorąco polecamy
Basia i Bartek
MC Mike to świetny dj, najlepszy wodzirej, absolutny profesjonalista. Jest elastyczny w dopasowywaniu programu imprezy, dowcipny, przebojowy, kulturalny i dyskretny. Był naszym kołem ratunkowym ponieważ inny dj wypiął się na nas w przeddzień ślubu, a on nas nie tylko uratował ale rozkręcił nam wyśmienitą imprezę- najlepsze wesele na którym byliśmy. Poprowadził świetne zabawne konkursy, puszczał świetną muzykę przy której wszyscy bawili się do upadłego.
Gorąco polecamy
Basia i Bartek
Witam, chcialabym sie podzielic swoimi uwagami co dj mc Mike, otóż byl naszym dj w dzien naszego wesela.. Szczerze powiedziawszy co do organizacji nie bylo problemu lecz najbardziej czego mi brakowalo to zaczecania z jego strony ludzi do zabawy... przeciez to powinno byc na pierwszym planie, gdyz goscie sa najwazniejsi. Druga sprawa to gdy ktos z gosci prosil o ulubioną muzyke aby puścił ,Pan mc mike mial z tym problem... podsumowujac wybralabym innego Dj..... mam nadzieje ze ciut pomoge potrzebujacym w podjeciu decyzji.... pozdrawiam
Michał spisał się, zgodnie z oczekiwaniami. W czasie prowadzenia imprezy nie był nachalny, ale z właściwym wycofaniem moderował to co się działo przez noc wesela oraz poprawiny. Konkursy jakie poprowadził nie były żenujące i wprawiały towarzystwo w ogólną wesołość :) Muzyka, jaką przygotował odpowiadała wielu gustom, starszych i młodszych. Jednak przede wszystkim Michał dbał o to, żebyśmy cały czas byli w kontakcie; razem ustalaliśmy wiele szczegółów czym zapewniliśmy sobie zadowolenie z usługi :)