Widok

Michalkiewicz w 3city

11 stycznia

Spotkanie ze Stanisławem Michalkiewiczem w Gdańsku
godzina 12:30, Uniwersytet Gdański, Wydział Nauk Społecznych, sala 208 S
ul. Bażyńskiego 4
Temat spotkania: Zmiany w Polsce

Spotkanie ze Stanisławem Michalkiewiczem w Gdyni
godzina 16:30, Cech Rzemiosła i Przedsiębiorczości
ul. 10 Lutego 33
Temat spotkania: Antypolonizm

Szansa na kontakt z jednym z najlepszych polskich publicystów o poglądach "znacznie odbiegających" od mainstreamu - a przy tym człowieka, którego naprawdę swietnie się słucha
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
ZetJot, będziesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zastanawiam się. Kwestia decydująca to to, czy bym się dowiedział czegoś, czego nie wiem. Mam w domu stos jeszcze nie przeczytanych lektur, z ktorych mogę się dowiedzieć wielu interesujących rzeczy i musiałbym dokonać rachunku opłacalności. Michalkiewicz jest bardzo inteligentnym facetem ale jego poglądy mniej więcej znam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W sieci można bez trudu znaleźć wiele godzin zarejestrowanych spotkań czy wykładów Michalkiewicza.
Także Jego publicystyka (zarówno ta pisana jak i "mówiona" np. w RM) jest dostępna praktycznie w całosci na Jego stronie autorskiej.
Spotkanie "osobiste" daje jednak (poza niewątpliwą przyjemnością intelektualną) możliwośc interakcji poprzez dyskusję.
Sam nie wiem, czy będzie mi się chciało jechać do Gdyni - ale na UG wybiorę się na pewno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
właśnie, właśnie

> niewątpliwa przyjemność intelektualna i możliwość interakcji poprzez dyskusję

Panie ZetJot...
Proszę mnie nie podpuszczać...

Inne tematy z forum Polityka

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (12 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

do góry