Widok
Monia17 bardzo dziękuję za miłe słowo. Faktycznie czułam się w niej pięknie i tak też według gości wyglądałam. Chociaż suknia nie wygląda na taką to jest baaardzo wygodna i pięknie prezentuje się w tańcu! szkoda, że nie mogę jej ubrać jeszcze raz :(
czyściłam ją w Gdyni na ul. chyba Władysława IV
Alice84 wstawiam dla ciebie zdjęcie z przodu
czyściłam ją w Gdyni na ul. chyba Władysława IV
Alice84 wstawiam dla ciebie zdjęcie z przodu

Cześć! Twoja suknia jest przepiękna i bardzo chcę ją mieć! Moje wesele jest aż 3 października 2009 i dlatego nie mogę jej kupić z takim wyprzedzeniem boję się że to zbyt długi czas i mogłabym np. przytyć czy zajść w ciążę, chyba mnie rozumiesz. Dlatego mama prośbę - jeśli nie uda Ci się jej sprzedać w ciągu pół roku, czy mogłabyś dać mi znak? Wtedy na pewno ją wezmę, a teraz jest po prostu trochę za wcześnie. Myślę, że to uczviwy układ, nie masz nic do stracenia. Mam nadzieję, że się odezwiesz.
Cześć Mija! Cieszę się, że suknia zrobiła na Tobie takie wrażenie - podobne zrobiła na gościach :) Oczywiście uważam, że ten układ zaproponowany przez Ciebie jest jak najbardziej ok, więc jeżeli nie uda mi się jej sprzedać wcześniej to na pewno się odezwę. Rozumiem, że adres email podany w Twoim profilu jest aktualny? jeżeli tak to go sobie zapiszę, a jeżeli nie to proszę podaj inny.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Monia17 nie zaśmiecasz mi wątku, wręcz przeciwnie- dziękuję Ci za pomoc! piękne to zdjęcie w tańcu. To jest chyba największa zaleta tej sukni, że wygląda równie pięknie gdy tren jest podpięty. Jest to zrobione w zupełnie inny sposób niż w większości sukien i chyba dlatego suknia tak pięknie wiruje i układa się w tańcu. Jeszcze raz dziękuję :))
Pozdrawiam
Pozdrawiam
przepraszam że sie wtraciłam w watek, ale ja mam również do sprzedania o wymiarach 86-68-97 (rozmiar 36).
Róznica między Sonar i Sala jest jedynie taka, że w Sala pod pachą wykonczenie jest koronkowe.
Zapraszam
to mój wątek:
http://forum.trojmiasto.pl/czas-pozegnac-sie-z-moja-La-Sposa-SALA-zdjecia-t119441,1,11.html
Róznica między Sonar i Sala jest jedynie taka, że w Sala pod pachą wykonczenie jest koronkowe.
Zapraszam
to mój wątek:
http://forum.trojmiasto.pl/czas-pozegnac-sie-z-moja-La-Sposa-SALA-zdjecia-t119441,1,11.html
To korzystając z okazji ;) ja także mam do sprzedania suknię właśnie Sonar, La Sposa, w stanie idealnym ;)
Rozmiar to hiszpańskie 36, jak dla mnie to 38.
Wymiary:
biust: 75B (z podwójnym push- up'em)
talia: 70
biodra: 90-98 ( do regulacji)
Do kompletu oferuję przepiękny długi welon, obszyty hiszpańską koronką.
Proszę o kontakt na:
elaszczak@gmail.com
Zapraszam :)
Rozmiar to hiszpańskie 36, jak dla mnie to 38.
Wymiary:
biust: 75B (z podwójnym push- up'em)
talia: 70
biodra: 90-98 ( do regulacji)
Do kompletu oferuję przepiękny długi welon, obszyty hiszpańską koronką.
Proszę o kontakt na:
elaszczak@gmail.com
Zapraszam :)