Widok
Proszę pomóżcie...
dziewczyny tydzień temu straciłam ciążę i nadzieje na dzieciątko:((( irozpaczliwie poszukuję dobrego ginekologa, który będzie wiedział jak się mną zająć (kiedy i jakie badania hormonalne mam zrobić itp.)...rozważam następujące nazwiska: Wójcik, Brzóska, Fiutkowski, Boćkowski....
Czy któraś z Was wie, który z lekarzy ma doświadczenie z "trudnymi" przypadkami? strasznie się boję, by sytuacja sie nie powtórzyła...
Czy któraś z Was wie, który z lekarzy ma doświadczenie z "trudnymi" przypadkami? strasznie się boję, by sytuacja sie nie powtórzyła...
Ja chodziłam całą ciążę do dr Boćkowskiego przyjmuje w swissmedzie, i jest dobrym lekarzem w szpitalu na Klinicznej, byłam bardzo zadowolona z jego podejścia do pacjentki, miły i traktujący swoją pracę bardzo poważnie:)
Wiem, że kiedy rodziłam on zajmował się dziewczyną właśnie w takim przypadku jak Twój, i widząc jego super podejście do tej dziewczyny i to jak jej pomaga to mogę go z całą stanowczością polecić:)
Trzymam kciuki za Ciebie:)
Wiem, że kiedy rodziłam on zajmował się dziewczyną właśnie w takim przypadku jak Twój, i widząc jego super podejście do tej dziewczyny i to jak jej pomaga to mogę go z całą stanowczością polecić:)
Trzymam kciuki za Ciebie:)
co prawda nie prowadzil mojej ciazy zaden z wymienionych lekarzy ale mialam stycznosc z dr bockowskim na klinicznej po porodzie, uwazam ze byl bardzo mily i profesjonalny, a od pielegniarek i poloznych slyszalam same superlatywy o nim, dr brzozka z tego co kojarze przyjmuje w invicta i tez same pozytywne opinie slyszalam o niej
powodzenia:)bedzie dobrze
powodzenia:)bedzie dobrze
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Zrozpaczona współczuję Ci bardzo ponieważ wiem co przeżywasz. Ja 4x poroniłam i jest to straszne uczucie. Teraz jestem w ciąży i mój lekarz powiedział, że nie mam nastawiać się na tą ciążę. Wyszłam od niego i trzasnęłam drzwiami. Teraz chodzę do Invicty w Gdańsku do doktora Adama Stencel i jestem bardzo zadowolona. Widziałam już moją dzidzie jak fika koziołki. A tak jak bym posłuchała poprzedniego lekarza....ehhh aż strach pomyśleć. Głowa do góry... Pozdrawiam.
Ja znam jednego lekarza specjalistę z trójmiasta tylko nie wiem czy nie jest już na emeryturze - prof. Emerich. Pracował kiedyś na Klinicznej w przerwach między wykladami w Stanach. Jego wyczyn to pierwsza w Polsce udana operacja zmiana płc. Myślę że problemami ciążowymi też się zajmuje. Jest tylko strasznym materialistą, z pacjentek zdzierał strasznie.
zdecydowanie polecam Boćkowskiego!!! przyjmuje w Swissmedzie w Gdańsku oraz w Gdyni ale też można się z nim dogadać i wiele badań zleca przez przychodnię na Klinicznej!
Rozważałabym także invictę ale chyba niekoniecznie lekarzy Brzóska czy Puzio - owszem są super, szczególnie p. Doktor ale oni są bardziej ukierunkowani na prowadzenie oraz patologię ciąży. Myślę,że z Twoim smutnym problemem powinna się zająć raczej "druga" strona invicty - czyli część z problemami płodności - i tu niewątpliwie dr Śliwiński.
życzę powodzenia
Rozważałabym także invictę ale chyba niekoniecznie lekarzy Brzóska czy Puzio - owszem są super, szczególnie p. Doktor ale oni są bardziej ukierunkowani na prowadzenie oraz patologię ciąży. Myślę,że z Twoim smutnym problemem powinna się zająć raczej "druga" strona invicty - czyli część z problemami płodności - i tu niewątpliwie dr Śliwiński.
życzę powodzenia
czesc.. wspolczuje, wiem co czujesz bo ja poronilam miesiac temu.. co do lekarzy, ktorych podalas to nie znam bo nie mieszkam w POlsce.. co do badan to ja zrobilam hormony w tym tarczyce(ona czesto niezle miesza jesli chodzi o ciaze..),szyjke macicy badalam - chodzi o jej czystosc, i jakies przeciwciala ale nie moge teraz sobie przypomniec nazwy;/
zajrzyj tutaj, znajdziesz potrzebne informacje.
http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums
trzymaj sie dzielnie:)
zajrzyj tutaj, znajdziesz potrzebne informacje.
http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums
trzymaj sie dzielnie:)
a tarczyce sprawdź koniecznie najlepiej badanie hormonow razem z usg tarczycy ginekolodzy czasami bagatelizuja ten temat tymczasem przyczyna okazuje niezwykle banalna ( tak było w przypadku mojej kumpeli która tez straciła kilka ciazy zanim przypadkowo wpadła na przyczyne)
tworzenie i projektowanie stron internetowych - http://www.ascomi.pl
Ja polecam do Puzio. Zrozpaczona bardzo Ci współczuję.Niestety co do badań po poronieniu to lekarze dopiero po 3 dają na nie skierowanie. Pierwsze i drugie poronienie traktowane jest jako wola natury :( Napewno musisz odczekać 2-3 cykle jeśli miałaś zabieg aby zacząć na nowo starania, jeśli było to naturalne to mówią ze można już w kolejnym cyklu. Życzę Ci abyś w niedługim czasie znów mogła się cieszyć maleństwem choć wiem że będzie to trudne i będziesz bała sie podobnej sytuacji.
witam nie znam tych lekarzy.Ale mogę polecic dr Roberta Klimaszewskiego bardzo dobry starszy ginekolog mily i doradzi,przyjmuje w szpitalu kolejowym w gdansku ul Powstancow Warszawskich 1/2 blisko ul Kartuskiej naprzeciw szpitala wojewodzkiego mniej wiecej.dodam ze przyjmuje na nfz.czeka sie okolo 2 miesiace.ale tez krocej.
hej ja polecam ginka Mariusza Piątkowskiego przyjmuje w Klif-Medzie. Bardzo pomaga w ciezkich przypadkach
dr bockowski prowadzil ciaze mojej kolezanki - po raku szyjki macicy i po jej wycieciu - urodzil sie zdrowy chlopczyk, ciaza prowadzona bardzo dobrze, bez zagrozenia, odpowiednio dobrane leki, profilaktyka.
o dr brzosce tez wiele dobrego slyszy sie tutaj, na forum
ja moge polecic tez dr cieplucha, jest ginekologiem i endokrynologiem, czyli potrafi polaczyc wiedze z tych 2 dziedzin i odpowiednio wyregulowac hormony tak, by przynajmniej one nie zagrazaly ciazy.
o dr brzosce tez wiele dobrego slyszy sie tutaj, na forum
ja moge polecic tez dr cieplucha, jest ginekologiem i endokrynologiem, czyli potrafi polaczyc wiedze z tych 2 dziedzin i odpowiednio wyregulowac hormony tak, by przynajmniej one nie zagrazaly ciazy.
bardzo współczuję, sama przez to przechodziłam i wiem, ze pocieszenie i zapewnienie, że będzie dobrze na nic się nie zda- do mnie przynajmniej to nie trafiało. Byłam u wielu ginekologów w Gdańsku, ale poza niewłaściwymi diagnozami i kolejnym powtarzaniem tych samych wyników niczego się nie dowiedziałam. z polecenia trafiłam do dr Agnieszki kowalewskiej-włas i mogę powiedzieć tylko tyle, że lepszego wyboru w życiu chyba wcześniej nie dokonałam. Mam dziś 5 miesięcznego synka, który śpi sobie teraz słodko.Moja ciąża była bardzo problemowa, nikomu takiej nie życzę, ale to dzięki pani doktor ją donosiłam. życzę powodzenia i trzymam kciuki oby się udało