Widok

Relacja 04.08.2012 *** Różowe Wesele w Sukni Angel !!! ***

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam!
Chciałam na spokojnie opisać ten cudowny dzień, więc dopiero dzisiaj się za to zabieram.
Dużo uczestniczyłam w ostatnim roku na weselniku i wiem jak bardzo pomagają relacje innych dziewczyn w organizacji własnego Ślubu i Wesela.
A więc zaczynam:

- Sala Orchidea Chwaszczyno - jestem bardzo zadowolona, mało opinii na temat tej sali w internecie i trochę miałam obawy ale wszystko było pięknie. Jedzenia bardzo dużo i to jakiego ...
Często zdarza się na innych salach że jest dużo jedzenia ale słabej jakości albo mało jedzenia wysokiej jakości.
W Orchidei mnóstwo jedzenia wysokiej jakości po prostu same pyszności.
Ogród przepiękny, bardzo dużo atrakcji dla dzieci: plac zabaw, trampolina i dla dorosłych: dwie wiaty na after party ;) oczko wodne itd.
Jedzenia spokojnie starczyło na poprawiny i jeszcze dostałam bardzo dużo do domu. Kelnerki bardzo miłe, informowały mnie o tym kiedy tort, indyk itd. Mogłabym pisać i pisać. Było super!
- Dekoracje - oczywiście Aga M którą znacie z forum. To co zrobiła na sali to przeszło wszelkie moje marzenia....
Po pierwsze mistrzostwo świata to moja wiązanka - przecudna, bukiety dla druhen przepiękne, chciałam połączenia róży z gipsówką - wyszło przecudownie - kwiaty na stół, świeczniki i dekoracje z kwiatów na stoły itd. Jestem zadowolona a właściwie zachwycona.
- Zespół Pozytywne Wibracje - no tutaj to wiedziałam że będzie super, zespół z polecenia sprawił się w 100 %. Całą noc wszyscy się bawili i dopytywali skąd mamy taką super orkiestrę.
- Fryzjerka - Magda - czesała moja bratową w zeszłym roku więc wiedziałam że jest nie zastąpiona. Bardzo ważne żeby mieć kogoś z polecenia. Czesała u mnie w domu 5 osób - wyszło super.
- Makijaż - Elina z http://www.makeupvision.pl/
W dniu ślubu wyszło mi jakieś uczulenie na twarzy i zakryła wszystko, nic nie było widać żadnych niedoskonałości.
Chciałam oczy w kolorze różowym wyszło cudnie :) makijaż trzymał się całą noc!
Elina to tak miła osoba i potrafi słuchać. Angażuję się całym sercem w każdą osobę którą maluje.
Malowała 4 osoby wszyscy zachwyceni.
- Kamera i foto - ANDREX - no tu również z polecenia wiedziałam że będę zachwycona, mimo że jeszcze nie mam filmu wiem że będzie piękny. Film mojego brata który kręcił Andrex oglądamy do dzisiaj. No i zdjęcia pełen profesjonalizm!
- Podziękowania dla rodziców - Modern Vision
http://www.youtube.com/watch?v=3RDWX0bBjaM
To co zrobili ze mnie takiego sztywniaka i mojego męża to nie do pojęcia. Goście i rodzice mieli łzy w oczach i byli zachwyceni.
Jestem szczęśliwa że zdecydowałam się na ten sposób podziękowania i na tą firmę.
- Sukienka - Salon Angel w Warszawie
- Welon - Panna Weselna - Gdynia Chylonia
- Garnitur BYTOM.
Na koniec powiem tak te osoby które polecam sprawdziły się w 100% , nie było żadnej wpadki ani nic. Mogła bym tu o nich pisać i pisać... Jak ktoś by potrzebował jakiś informacji proszę pisać.

Dzień wyszedł przepięknie i minął strasznie szybko!
Nic bym nie zmieniła!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kolejna fotka :
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gratuluję, ślicznie wyglądałaś.
Ps. Ta sama sala i ta sama sukienka, tylko inny kolor wstążki :P
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
gratulacjre! i duzo szczęścia :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
serdeczne gratulacje :) przepiekna panna młoda :)
serdeczne gratulacje :)
Ślicznie wyglałaś :)
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
Gratulacje ..... piękna suknia i śliczne dodatki.

Dużo Szczęścia !!

Czy masz może zdjęcie wystroju sali ?
image
Gratulacje - wygladalas pieknie! :)

Masz może zdjęcia jedzenia, jego dekoracji?
ciągle słyszę sprzeczne opinie o Orchideii...
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gratuluję!! Rzeczywiście bukieciki są piękne :)
I moje gratulacje! :) Bukiet zachwycający! :)
Dołączam do gratulacji i życzeń. Przepiękna Panna Młoda!
życzę dużo radości i oby Wasze szczęście każdego dnia rozkwitało:). Dziękuję za miłe opinie i bardzo sympatyczną współpracę.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gratuluję :) wyglądałaś przepięknie :) i ten bukiet :)
image
Gratulacje również miałam ten model sukni i bukiet lecz w kolorze krwistej czerwieni jescze raz gratulacje :)
Gratulacje, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! :)
image
Gratulacje :) za rok będę ślubować w tym samym modelu sukienki :)
p.s. z chęcią odkupie biżuterię do sukni :)
image
Rosa, Ty w tej sukience wyglądałaś znacznie ładniej niż Jabłczyńska podczas sesji. Nie jestem fanką tej kiecki, opatrzyła mi się, ale Ty wyglądałaś w niej naprawdę zjawiskowo :)
Dziękuje bardzo :)
Czułam się w niej naprawdę wyjątkowo!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry