Widok

Restauracja przyjazna maluszkom ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Możecie polecić jakąś fajną restaurację gdzie spokojnie można pójść z maluszkiem, tzn. gdzie jest przewinąć dziecko, gdzie mają krzesełka do karmienia dla dzieci i gdzie sala dla palących nie jest jedną salą dla niepalących.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
www.mamatezmoze.pl

tutaj spis i opos restauracji znajdziesz;]
jeszcze nikt nie ocenił żadnej gdańskiej restauracji :/
wiedziałam, że był podobny temat :P znalazłam http://forum.trojmiasto.pl/miejsca-przyjazne-mamom-t129722,1,16.html?hl=restauracja z dzieckiem#hl :))))

w sobotę zostaliśmy zaproszeni do Karczmy Polska Zagroda,
jest tam przewijak dla maluszka (w toalecie damskiej), nie ma problemu z podgrzaniem wody czy mleka, w obiekcie jest całkowity zakaz palenia,
jedzenia bardzo mi smakowało - zupa grzybowa, sakiewki madziara, lody książęce,
Emi chyba też się podobało, ciekawie obserwowała świat, zjadła ciepłe mleczko i wyleżała materacyk na przewijaku ;) nie płakała i zwiedziła razem z dziadkiem całą salę
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Salambo, a gdzie jest ta karczma? Bo właśnie szukamy jakiegoś "przyjaznego" miejsca. :)
póki co byłam w jednej takiej knajpce w Gdyni. F.Minga, na bulwarze, następna za kontrastem.
przewijak w toalecie, zabawki dla dzieci. pełno mam z dziecmi. i chyba nie tylko.

polecam kawę z miodem i cynamonem... pięknie smakowała, chociaż mialam wrażenie, że to czekolada a nie kawa.
latem oczywiście stoliki zewnętrzne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Malinowy Ogród w Gdańsku Osowej. Jest przewijak w toalecie i nawet chusteczki plus paklanki. Osobne menu dla dzieci, foteliki i latem była pani, która organizowała dzieciom zabawy w ogrodzie pełnym zabawek. Szczerze polecam:)
Oj ja tez polecam MALINOWY OGROD w osowej, pyszne jedzenie, super poziom ! i oczywiscie przyjazny dla mam i maluszkow ;) przewijak, zabawki oraz stoliczki etc. a latem to juz raj ogrodowy
image
W F.Minga organizowane są spotkania dla rodziców z maluszkami najbliższe 21.01 godz.10.30 szczegóły na www.mamatezmoze

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

do góry