Widok
wiedziałam, że był podobny temat :P znalazłam http://forum.trojmiasto.pl/miejsca-przyjazne-mamom-t129722,1,16.html?hl=restauracja z dzieckiem#hl :))))
w sobotę zostaliśmy zaproszeni do Karczmy Polska Zagroda,
jest tam przewijak dla maluszka (w toalecie damskiej), nie ma problemu z podgrzaniem wody czy mleka, w obiekcie jest całkowity zakaz palenia,
jedzenia bardzo mi smakowało - zupa grzybowa, sakiewki madziara, lody książęce,
Emi chyba też się podobało, ciekawie obserwowała świat, zjadła ciepłe mleczko i wyleżała materacyk na przewijaku ;) nie płakała i zwiedziła razem z dziadkiem całą salę
jest tam przewijak dla maluszka (w toalecie damskiej), nie ma problemu z podgrzaniem wody czy mleka, w obiekcie jest całkowity zakaz palenia,
jedzenia bardzo mi smakowało - zupa grzybowa, sakiewki madziara, lody książęce,
Emi chyba też się podobało, ciekawie obserwowała świat, zjadła ciepłe mleczko i wyleżała materacyk na przewijaku ;) nie płakała i zwiedziła razem z dziadkiem całą salę
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
póki co byłam w jednej takiej knajpce w Gdyni. F.Minga, na bulwarze, następna za kontrastem.
przewijak w toalecie, zabawki dla dzieci. pełno mam z dziecmi. i chyba nie tylko.
polecam kawę z miodem i cynamonem... pięknie smakowała, chociaż mialam wrażenie, że to czekolada a nie kawa.
latem oczywiście stoliki zewnętrzne.
przewijak w toalecie, zabawki dla dzieci. pełno mam z dziecmi. i chyba nie tylko.
polecam kawę z miodem i cynamonem... pięknie smakowała, chociaż mialam wrażenie, że to czekolada a nie kawa.
latem oczywiście stoliki zewnętrzne.