Widok

SOKI PROMOCJE

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam,

Widział ktoś może jakie fajne promocje na soki : pomarańczowy, jabłko, grapefruit

Dziękuje za odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie szukalismy promocji, ale po kolei testowalismy soki w poszczególnych sklepach, od tescowych do hortexow. najsmaczniejsze i najbardziej naturalne naszym zdaniemy był pomaranczowy- z czastkai owoców, 2 l z tesco oraz jabłkowy 1l z lidla. grejfrutowego nie kupowalissmy, bananowy i pozeczkowy- hortex
Częśc ludzi brało soki do drinków, mysle ze w tym przypadku sok z cząstkami owoców i bananowy słabo sie sprawdza.
pozdrawiam.
moze tak, u nas wiekszosc wodke z cola lub sprite.
W Auchan jest promocja na soki Costa maja pomarańczowy i jabłkowy i multiwitamina 2l za 2.69 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Costa robi napoje nie soki
costa jakos swietnie nie smakuje, raczej koncentrat z woda, troche ostry w smaku, ale rzecz gustu
dla mnie costa okropna... a probowałyscie sokow z biedronki?riviera bodajze..bylam sceptycznie nastawiona le polecil mi je Kolega..sprobowałam i dla mnie naprawde dobre..pomarancz i jabłko..cena naprawde przystepna..aaaa do drinkow swietny jest sok(napoj) zurawinowy z tymbarka bodajze...swietnie neutralizuje smak wodki..dla kobiecych drinkow idealny:)
A co sądzicie o soku pomarańczowym z lidla ?
z lidla jst dobry jablkowy, a pomaranczowy pije tylko z tesco
Ja bardzo lubię wszystkie soki z Lidla Dizzy (czy jakoś tak)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
uwaga w tesco promocja 1l coca coli 10,99 za 4 butelki wychodzi 2,75 zł za butelke
do góry