Widok

SPRZEDAM SUKNIE PRONOVIAS MODEL INDIA

Strzyża Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Witam!

Sprzedam śliczną hiszpańską oryginalną suknię P R O N O V I A S model I N D I A z przerobionym przeze mnie wiazaniem gorsetowym.
image

image

image

image

image

Model tej sukni jest jednym z najbardziej udanych modeli domu mody PRONOVIAS.
Suknia jest jednoczęściowa z przepięknej koronki. Kolor perła lub jak go inni określają, śmietankowa biel. Do sukni dołączam piękne bolerko wykonane z tej samej koronki co suknia, które jest pięknym i oryginalnym uzupełnieniem całości, bolerko zapina się z tyłu na guziki perełki, w ten sam sposób wykończone sa rekawy.
Suknia posiada długi 1,5 metrowy tren, który w kościele wygląda bajecznie, a który z kolei można podpiąć na czas wesela na perełkowe guziczki (w tańcu zupełnie nie przeszkadza).
Sama suknia jest subtelna i wytworna, wyszywana perełkami i kryształkami Swarovskiego, które w dziennym świetle pięknie się mienią, natomiast wieczorem i w nocy cudownie odbijają światło lamp lub świec. Zachwyci każdego Pana Młodego o gościach nie wspominając.
Każda Panna Młoda będzie w niej czuła się wyjątkowo, a przy tym bardzo komfortowo, gdyż suknia jest lekka i bardzo wygodna. Suknia nie wymaga noszenia halki, ani biustonosza. Gorset jest na fiszbinach a w biuście są doszyte miseczki. Fason tej sukni przepięknie eksponuje sylwetkę.
Przeznaczona jest na wzrost od 165 do 175 + obcas.
Suknia została sprowadzona przez „Madonnę” w rozmiarze 36,
Podaję moje wymiary: biust : 88; talia: 65; biodra: 90
Chciałabym, aby dodała blasku i przyniosła szczęście innej pannie młodej.
Ja czułam się w niej wyjątkowo. Goście byli tą suknią zachwyceni i wspominają ją do dziś.
Do sukni dodaję gratis: piękny welon-mgiełkę (z odpinaną najdłuższą warstwą), oraz buty w tym samym odcieniu rozm.38 dł wkładki 25,5cm
Istnieje możliwość umówienia się na przymiarkę, choć wolałabym, aby najpierw przymierzyć ten model w salonie Madonny. Suknia jest po profesjonalnym czyszczeniu. Osoby zdecydowane na zakup tego właśnie modelu zapraszam do obejrzenia sukni.

izaellward@gmail.com
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również na sprzedaż Frak angielski firmy New Men, na 183cm wzrostu + kamizelka, butonierka, fluar, koszula + buty skorzane lakierki firmy Bata rozm.44
tel. 0792-792-441
Iza
image
Witam,
znalazłam Pani ogłoszenie odnośnie sprzedaży sukni- mam w związku z nim jedno pytanie: czy jest jeszcze aktualne, a jeżeli tak, to czy istniałaby możliwość zakupu samego bolerka (suknię juz mam...).
I ewentualnie- jaka cena interesowałaby Panią?
Pozdrawiam serdecznie i gratuluję piękne kreacji oraz zjawiskowego wyglądu!
Alicja

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry