Widok

SPZREDAM WYJĄTKOWĄ I BOGATO ZDBIONĄ SUKNIE FARGE !!!!

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Do sprzedania mam oryginalna francuską suknia ślubna zakupioną w marcu 2011 r w salonie Farage. Model :Vanilla rozm. 36 – 38 w kolorze śnieżno białym.
WYMIARY:
Wzrost: 173cm-175cm (+ 6 cm obcas) max do wzrostu 180 cm.
Biust: 85cm - max 95 cm ( możliwość regulacji dzięki sznurowanemu gorsetowi)
Suknia w pasie : 75cm - 80cm cm
Istnieje możliwość skrócenia sukni około 20 cm i nie straci ona kompletnie nic ze swojego fasonu)
Suknia dwuczęściowa:
Gorset – przepięknie zdobiony na całość kamieniami Swarovskiego, posiada liczne fiszbiny dzięki czemu idealnie podkreśla talię oraz biust – nie ma konieczności wkładania dzięki temu pod spód stanika. Tył gorsetu: bardzo efektowne sznurowanie odsłaniające część pleców oraz przepięknie zdobiony kamieniami na całej długości sznurowania.
Suknia – w kształcie litery A. Usztywniona jest na 2 kołach, są one wszyte w halkę, natomiast halka jest integralną częścią spódnicy. Od spodu kilka warstw tiuli dzięki czemu suknia wygląda na obszerną i pięknie się układa. Suknia posiada przepiękny podpinany tren który jest mocowany na 3 sznureczkach pod spodem. Suknia na pierwszej zewnętrznej warstwie posiada drapowania i jest przebogato ozdobiona niezliczoną ilością kamyczków Swarovskiego, perełek, srebrną nicią. Posiada też cudne wstawki z koronki i kamieni Swarovskiego.
Sukienka jest wygodna lekka i zawsze pięknie się układa. Jej atuty to bardzo bogate
i zachwycające wykończenie. Wszystko starannie i solidnie wykonane! Suknia jest zjawiskowa, piękna i można się w niej poczuć jak prawdziwa księżniczka
Zachęcam do osobistego obejrzenia i przymierzenia bo wtedy można naprawdę przekonać się o tym jak bardzo jest piękna i wygodna. Suknia już po czyszczeniu chemicznym.
Cen 1300zł ( cena sklepowa 3000zł)
image
image
image

image

image
image

image

image

image

image

Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila mara505@wp.pl
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
w razie pytań proszę o kontakt 505 727 605
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop
image
nadal aktualne
image
hop hop
image
Chodziłaś do ZSM??:)
Podbijam:)
Chodziłam :0)
image
nadal aktualne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
suknia jest beznadziejna
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
okropna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
może dla was jest okropna i beznadziejna ale innym może sie podoba i nie musicie pisać swoich opini może wasze suknie takie są:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
bardzo ładna więc podbijam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bradzo ładna sukienka:) Ślicznie wyglądałaś:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nowa cena: 1000zł
image

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry