Widok

Sprzedam ORBITREK - rower treningowy - model BE6640

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Kupiłam go 3 lata temu, używany 4 razy :) Generalnie jestem leniuchem i zawsze się "napalę", kupię i nie używam :)
Jest w stanie idealnym. Obecnie z braku miejsca stoi w mieszkaniu u teściowej. Nie posiadam oryginalnego kartonu, ale mam wszystkie papiery -tylko muszę wygrzebać z kartonu.
Jeśli ktoś byłby chętny do obejrzenia, to po wcześniejszym umówieniu (bo nie jest u nas) można obejrzeć na Morenie.

Nowy kosztuje około 500zł, chciałabym za niego 380zł do negocjacji :)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tutaj opis:

Niezwykły ORBITREK MAGNETYCZNY renomowanej firmy Body Sculpture. Sprzęt Posiada nowoczesną konstrukcję oporu magnetycznego z 8-stopniową regulacją oraz 3-częściowy mocny i stabilny układ korbowy. Orbitrek to znakomite połączenie funkcji klasycznego roweru, bieżni i steppera.Orbitrek magnetyczny służy do poprawy sylwetki (spalamy tkankę tłuszczową i zarazem budujemy masę mięśniową), wydolności układu krążeniowo-oddechowego oraz oglnej poprawy kondycji. Orbitrek wyposażony jest w wielofunkcyjny komputer zliczający: -czas, -prędkość, -przebyty dystans, -spalone kalorie, -puls (wygodny pomiar pulsu- sensory pomiaru pulsu umieszczone są na kierownicy),Dodatkowo posiada funkcję SCAN,Waga kłzamachowych: 5 kg. Efektywny trening całego ciała- Orbitrek angażuje wszystkie ważniejsze grupy mięśni i w idealny sposb wspomaga przemianę tłuszczw. Oszczędzający stawy trening o eliptycznym przebiegu ruchw wzmacnia nogi, pośladki i biodra. Powiązany z pracą ng trening grnych partii ciała dodatkowo wzmacnia ramiona, barki, klatkę piersiową i plecy.
image
image
A tutaj można zobaczyć fotki
http://www.hipermarket.pl/go/_info/?id=2433&partner_id=25252525&code=b965da1e366cf8a6a16fea97420cd885
image
image
image
image
image
Realne fotki mogę pstryknąć, jak pojadę odwiedzić teściową ;)
image
image
Bogusiu to tak jak ja:P Mam a uzywalam moze z...4 razy wlasnie:P Kurcze len, az wstd ze mnie:) Ale fajny sprzecik to jest, tylko leniem ni mozna byc:)
image
image
No właśnie mam tak samo ;)

Zapraszam
image
image
heeh i ja mam tak samo kupilam i stoi i stoi i stoi ...itd ;)
image

image
bo to jest tak - jak już coś się kupi, to powinno działać właśnie z tego powodu(że już się to ma) ;P

u mnie tak już prawie 2 lata leży pas masujący ;P (NEDO)
a swój oddałam tesciowej,teraz bym chetnie go kupila od ciebie i tym razem bym go uzywala bo mam co zrzucac ale nie mam za to miejsca w chacie:/
image
Dziewczyny, to możemy siłownię założyć ;)
Ja też miejsca w chacie jak na lekarstwo :/

Zapraszam :)
image
image
hehehe mala ciezarowko wydaje Ci sie ze bedziesz go uzywala ;) ja tez tak mowilam mojemu mezowi bedziesz uzywac ale przez pierwszy tydzien moze dwa
image

image
Bogoosiu spytam w srode trenerki czy lepszy dla mnie jest rowerek magnetyczny czy Orbitrek i ewentualnie sie odezwe :) . Wlasnie zamierzam kupic rowerek, cena ta sama wiec mam dylemat tylko na czym lepiej sie cwiczy.
Na rowerku usiade, wlacze tv i samo sie jedzie ;) . Orbitrek chyba trudniejszy w obsludze?
white_rabbit ja uwazam ze fajniejszy jest orbitrek. Jak kupowalam kolo roku temu to tez sie zastanawialam, ale wiem, ze na rowerku bym nie usiedziala (tylek boli:P) wole wejsc na normalny rowerek i jechac gdzies, a tak w domku to nudne, na orbitreku Ci 80% miesni dziala i jakies to urozmaicenie. Ja jak juz sie bralam za niego to wlaczalam plazme, serial i jazda, albo wlaczalam muzyczke i w rytm muzyczki hehe. Dla mnie to jest ciekawsze:) Tyle ze nie mozna byc leniem:P
image
image
White_rabbit - ja z tego samego powodu co Kasia kupiłam Orbi, bo rower mam taki normalny. No i tutaj można fajnie ręce ćwiczyć i te górne mięśnie :) No i porównania nie mam z rowerem treningowym, bo nigdy nie ćwiczyłam na takim :) Wiem tylko że jak zaczynałam na Orbi to nie powiem, bo zadyszki dostawałam :D no ale to kwestia kondycji ;) Poza tym, tam jest regulacja "ciężkości" a raczej może oporu :) Ale nie chcę reklamować, bo sama na nim z lenistwa nie ćwiczyłam i to mało wiarygodne co mówię :))
W każdym bądź razie jeśli byś się zdecydowała na orbitreka, to serdecznie zapraszam :)
image
image
Jestem prawie zdecydowana, maz tez (on w koncu placi ;) ), wiec na 90% biore, jesli mozesz poczekac z rezerwacja na ostateczna decyzje do jutra.
Tez bym nie cwiczyla, wiadomo w domu sie zmobilizowac jest bardzo ciezko. Ale skoro ciezkie pieniadze place osobistej trenerce 2x w tygodniu to juz i pomecze sie na ajkims sprzecie w pozostale dni. Zeby tylko efekty szybciej przyszly ;) .
Bo mi diety nie wychodza, jakos latwiej mi cwiczyc, czego sie nie spodziewalam.
Nie ma problemu :)
Myślę tak sobie, że jak mąż wróci z delegacji (powinien być w czwartek), to ja wtedy przywiozłabym go do siebie. Wtedy zapraszam do obejrzenia.
Chyba że nie mieszkasz na końcu świata, to moglibyśmy w weekend od razu podrzucić do Ciebie, tylko że wtedy ewentualnie wcześniej realne fotki bym Ci wysłała.
W każdym bądź razie jeśli się zdecydujesz to jakoś się dogadamy :)
Pozdrawiam i zapraszam :)
image
image
Z tym końcem Świata to miałam na myśli że gdzieś daleko 3miasta ;)
image
image
Mieszkam w centrum Gdyni i dowoz wlasny bylby baardzoo mile widziany ;) .
Zawsze potem mozna sobie pojsc na rodzinny spacerek polaczony z ogladaniem naszych aktorow, ktorzy nieopodal maja Festiwal Filmow Fabularnych. Dzis chodzil tu sobie podpity Chyra ;))) .
Hehe :) To możemy tak zrobić, że w weekend byśmy go przywieźli, a potem sobie pospacerujemy - oby pogoda była w miarę ;)
Także daj znać jakby co :)
A do kiedy ten festiwal?
image
image
Hop Hop White_Rabbit i jak tam? :-)
image
image
Biore :) . Jutro ustalimy szczegoly, moj mail w profilu :) .
Oki :)
Jutro mąż podjedzie do teściowej i popstryka fotki realne :) Ja odszukam papiery jeszcze dziś :)
A dowieźć możemy w sobotę :))
Odezwę się jutro.Pozdrawiam :)
image
image
Jola, wysłałam Ci fotki :)
image
image
Doszly dzieki :) . Odpisalam :) .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

do góry