Widok
Sprzedam białą suknię ślubną- Cena do negocjaji
Sprzedam suknię ślubną. Jestem jej pierwszą właścicielką. Suknia jest po czyszczeniu biała na zwrost 175 plus 5 cm obcas. Z tyłu jest na zamek i dodatkowo wiązana, co potrzmumuje ją. Do sukni dodam bolerko i welon. Gorest jest zdobiony koronką i koralikami. Szkoda mi jej sprzedawać ale niestety nie mam gdzie jej trzymać:(
Dodam, że suknia jest leciutka i wogóle nie przeszkadza w tańcu czy chodzeniu.
Cena za caly komplet tj. Suknia+bolerko+weoln 700 zł.dorzuce nowe biełe pończochy.
Cena do negocjaji.
Dodam, że suknia jest leciutka i wogóle nie przeszkadza w tańcu czy chodzeniu.
Cena za caly komplet tj. Suknia+bolerko+weoln 700 zł.dorzuce nowe biełe pończochy.
Cena do negocjaji.
sukienka jest tak na rozmiar 36-40 a na wzrost tak 175 plus 5cm obcas. Z tyłu jest gorset wiązany i zapinany, wiec nie ma z rozmiarem problemu bo jak ma być większy o nie trzeba zapinać zamka wystarczy jedynie wiązanie, a jak ma być mniejszy to można zapiąć i związać gorset. Ja tak miałam bo po ostatniej przymiarce w ostatnim tygodniu schudłam i trochę była luźna ale mówię o tyle w tej sukni jest dobre to że nie trzeba się zbytnio martwic czy się schudnie czy przytyje przed ślubem.
Zapraszam na przymiarkę w rzeczywistości suknia wygląda ładniej.
Zapraszam na przymiarkę w rzeczywistości suknia wygląda ładniej.
Witam, chodziłam do różnych salonów fryzjerskich i niestety nigdzie nie mogli mnie tak uczesać żeby był taki efekt fryzury jaki chciałam, a jak już był przybliżony to jak przyszłam do domu to już fryzury nie było bo sie rozpadła. Poszłam więc do jednego studium fryzierskiego, gdzie akurat dziewczyny uczyły sie robić fryzurki wieczorowe. Dziewczyny akurat były przed egzmainem końcowym więc dla nich czesanie na " żywym" manekinie było frajdą i czarowały mi przeróżne fryzurki ( powiem że super im to wychodziło i lepiej niż w profesjonalnych salonach fryzjerskich). Akurat ta mi najbardziej pasowała wziełam nr tel do dziewczyny i się umówiłam z nią czesanie w dniu ślubu. Dziewczyna sympatyczna i aż z Gniewu przyjechała do mnie do domu i mnie uczesała. Pełen profesjonalizm mimo, że pare dni przed moim ślubem zdała egazmin końcowy z fryzjerstwa. Dodam jeszcze, że czesała moją siostrę i ona również była zadowolona nawet bardziej jej się podobała zrobiona fryzura przez tą dziewczynę niż przez fryzjera w dniu jej własnego ślubu. Fryzurka moja jak i mojej siostry trzymała się całą noc i gdybym nie wypieła spinek to jeszcze na poprawinach by była ok. Ale niestety trudno było położyc głowę na poduszce mając na głowie 52 wsówki:)
Witam sukienka w biodrach jest tak na 75-80 ale ona jest wiązana z tylu więc spokojnie może być mniej w biodrach lub więcej bo to w sumie nie ma znaczenia bo halka jest na gumce. Ja w dniu ślubu musiałam mieć dość mocno ściśnięta bo niestety schudłam znacznie w ostatnim tyg przed ślubem i powiem że nie było tego widać. Zapraszam na przymiarkę
no właśnie.... i ciągłe podbijanie nic tu nie da.
Ja do mojego ślubu zamówiłam suknię szytą na mnie i po tygodniu oddałam do wypożyczalni - taki był warunek. Dzięki temu oszczędziłam około 1000 zł i przede wszystkim nie musiałam jej opychać na forum...
Po co kupować w nadziei, że później ktoś odkupi? A jak kupować to jakąś ładną a nie takie byle co.
Ja do mojego ślubu zamówiłam suknię szytą na mnie i po tygodniu oddałam do wypożyczalni - taki był warunek. Dzięki temu oszczędziłam około 1000 zł i przede wszystkim nie musiałam jej opychać na forum...
Po co kupować w nadziei, że później ktoś odkupi? A jak kupować to jakąś ładną a nie takie byle co.