Widok

Sprzedam suknie ślubną 38/40 ( bolerko + buty + biżuteria - gratis) 1000zł

Sprzedam Rumia Temat dostępny też na forum:
Witam
Chętnie sprzedam śnieżnobiałą suknię ślubną, prawie nowa noszona raz ;) Suknię kupiłam za 3.400 zł chętnie sprzedam ją za 1000 zł albo i mniej :)
Suknia jest w rozmiarze 38/40 :) Suknia jest długa i ma spódnicę na kole, której oczywiście nie trzeba ubierać :) Jest z tyłu zapinana na zamek oraz sznurowana od talii jak gorset. Suknia jest bardzo wygodna, przetańczyłam w niej całą noc. Jeśli jesteś zainteresowana butami w rozmiarze 40, bolerkiem z rękawami 3/4i biżuterią, którą miałam na sobie w dniu ślubu dorzuce gratis :)

image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tel kontaktowy 793-008-157 mail pola.86@wp.pl

Chętnie odpowiem na wszystkie pytania oraz wyślę więcej zdjęć. Lubię negocjacje więc jeśli cena Ci nie odpowiada to na pewno się dogadamy :)

Suknia jest pokryta szyfonem i bolerko również :) Pięknie odcina się pod biustem jest tam pas koralików.
image

Kilka zdjęć detali. Krój to typowa litera A
image

image

image

zachęcam :)
up up

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry