Widok

Światowy Dzień Kota 19 lutego w Galerii Bałtyckiej

Zapraszamy na obchody Światowego Dnia Kota 2012 r. w niedzielę 19 lutego 2012 roku w godzinach 12.00-18.00 do Galerii Bałtyckiej w Gdańsku - Wrzeszczu. Będzie się dużo działo: spotkania z kotami różnych ras i kolorów, z hodowcami kotów, konkursy, zabawy i występy. Główne atrakcje imprezy to oczywiście same koty, oprócz nich koty na ludowo pod hasłem "Oj, dana, dana", występ Zespołu Pieśni i Tańca Gdańsk i pokaz kociej zręczności artystów z Państwowej Wyższej Szkoły Cyrkowej w Warszawie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawszone sierściuchy ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja przy okazji zapraszam na chińszczyznę, do każdego dania etui na telefon gratis
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
etui na telefon do chińszczyzny? WTF?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
koty są głupie i śmierdzą

śmierć kotom!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dlatego zdecydowanie wolę psy.

Z psem możesz wyjść na spacer, możesz nauczyć go aportować, szczekać na zawołanie, pobiegać razem z nim w parku, może ciebie obronić .... a koty ?

s****ą do kuwety i śmierdzą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gratuluję "mądrych" wpisów i życzę, by Was zeżarły szczury, skoro nie wiecie, czemu są potrzebne koty
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkim miłośnikom kotów życzę, żeby zamiast (albo oprócz) organizowania hucznych imprez "z okazji" pamiętali o tych nierasowych, czarnych i burych, które teraz marzną i nie mają nic do żarcia.
A tym, którzy takiego zwierzaka przygarnęli życzę, żeby do końca swiata codziennie odwdzięczał im się głośnym mrrrrrrr.

I jeszcze informacja dla tych, którzy uważają, że koty śmierdzą. Tak, jeśli się po nich nieregularnie sprząta.

Jako właścicielka kota i psa informuję że kot jest zwierzęciem bezwonnym, a pies - niestety - nie. Zwłaszcza kudłaty i po deszczu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam, koty śliczne ale ludzie oglądający gorzej niż bydło...przepychanki, jakby coś za free dawali. Prawie mi dzieci zgnietli.
Ty też nie jesteś istotą bezwonną dlatego jest coś takiego jak wanna i prysznic.

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Co robić w nowy rok, gdy nie mam kaca? (3 odpowiedzi)

Co jest dziś otwarte? Macie jakieś pomysły?

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry