Widok

Szukam koleżanki!!!

Hej,

Mam niecałe 20 lat i szukam koleżanki, przyjaciółki.
Po liceum ludzie porozjeżdżali się po różnych miastach, a te osoby które niby były mi bliskie okazały się fałszywe.

Szukam kogoś od serca, do pogadania, spotkania, wyjścia do kina, na plażę, czy na zwykłe plotki.

Jestem wesoła, lubię się bawić, dużo gadam, jeszcze więcej się śmieję, ale jestem też romantyczką. Słucham różnej muzyki, choć jednak przeważnie w głośnikach pojawiają się jakieś topowe zagraniczne kawałki, z filmami jest tak na samo. Na nic się jednak nie zamykam.
Jak chyba każda dziewczyna lubię zakupy i gotowanie - choć to drugie utrudnione jest ze względu na wieczny brak piekarnika w wynajmowanych mieszkaniach.

Jeśli jesteście zainteresowane to zapraszam... nasrin.agron@op.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj,
jestem w wielki szoku (pozytywnym;) )ze znalazlam taki watek bo widze ze nie tylko ja mam taki problem..
tez jestem wesola osoba,komunikatywna wrecz gadula;) uwielbiam sie dobrze bawic,chodzic na zakupy i rowniez gotowac ( moj piekarnik dziala;) ) Kocham tez tanczyc dlatego sporo imprezuje a Ty:)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na razie nie imprezuję bo po prostu nie mam z kim ;)
Ale jeśli będę mieć...to chętnie,chętnie :)
Jestem z wrzeszcza a Ty?:)
Na chwilę obecną też wrzeszcz...ale tylko do końca wrzeszcza...może napisz maila, u góry jest mój adres? :)
To wszystko byłoby dobrze, gdyby nie szatan który zakradł się do ludzkich dusz. Rozpusta i grzech ogarnęły Polskę - http://sites.google.com/site/2492news spółkowanie grupowe otwarcie komentuje się w wiadomościach, a prokuratura i kościół milczą. Boże, uratuj nasz kraj
Hej no ja też szukam koleżanki przyjaciółki mam 20 lat i jestem z zaspy ale nie jestem tak wygadana raczej małomówna dlatego jest mi ciężko znalezć jeśli chcesz mnie poznać napisz kicia185@poczta.onet.eu
szukam jakiejś fajnie milej kolezanki:( Gdynia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kobieta

hotel spa - gdzie się wybrać z mężem na romantyczny weekend? (111 odpowiedzi)

dziewczyny poradzcie mi...do jakiego hotelu wybrać się na romantyczny weekend ze spa z mężem...

Tabletki powiększające piersi (7 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (73 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

do góry