Widok
Szukam mamy do koleżeńskich spotkań :) może nawet do przyjaźni, kto wie ;)
Sama jestem mężatką i mamą dwójki dzieciaczków (0,5 i 2,5 roku).
Obecnie jestem na urlopie wychowawczym i zaczęła mi chyba dość mocno doskwierać samotność :) znajomi z pracy "poza zasięgiem", koleżanki wciąż zajęte ;) (jak nie poszukiwaniami odpowiedniego mężczyzny, to pracą albo innymi wymówkami ;) ale nie mam im tego za złe )
Może znajdzie się tutaj taka mama jak ja, która wybrała by się wspólnie na spacer, plac zabaw, na basen czy też wieczorkiem na miasto, do kina czy po prostu na kawę i pogaduszki.
Pozdrawiam wszystkie mamy :)) w zbliżającym się czasie dnia Taty ;)
Obecnie jestem na urlopie wychowawczym i zaczęła mi chyba dość mocno doskwierać samotność :) znajomi z pracy "poza zasięgiem", koleżanki wciąż zajęte ;) (jak nie poszukiwaniami odpowiedniego mężczyzny, to pracą albo innymi wymówkami ;) ale nie mam im tego za złe )
Może znajdzie się tutaj taka mama jak ja, która wybrała by się wspólnie na spacer, plac zabaw, na basen czy też wieczorkiem na miasto, do kina czy po prostu na kawę i pogaduszki.
Pozdrawiam wszystkie mamy :)) w zbliżającym się czasie dnia Taty ;)
A może umówimy się jakoś na przyszły tydzień ? :) jak już kkasia1 się rozpakuje ;) moje dziewczynki podleczą katarki :/
Co Wy na to? jakieś propozycję co do dnia? miejsca? i godziny? :)
Moje córy śpią jakoś po południu od 14/15 więc ja proponowałabym spotkać się jakoś koło południa 11/12 :) co Wy na to? Jak Wasze dzieciaczki?
Co Wy na to? jakieś propozycję co do dnia? miejsca? i godziny? :)
Moje córy śpią jakoś po południu od 14/15 więc ja proponowałabym spotkać się jakoś koło południa 11/12 :) co Wy na to? Jak Wasze dzieciaczki?
hello Babeczki :))
to może dość "gadania" i przejdziemy do czynów? ;))
proponuje spotkanie jutro o 11 w parku przy tesco
która chętna? :))
to może dość "gadania" i przejdziemy do czynów? ;))
proponuje spotkanie jutro o 11 w parku przy tesco
która chętna? :))
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
Aga, baaaardzo miło mi było Cię poznać!
(mam nadzieje, że nie zagadałam Cię na śmierć? ;P;P)
kkasia - tak, jak pisze Aga,to jest taki mały zagajnik w dolinie, koło tesco, tam są alejki do spaceru, i mały plac zabaw dla dzieci :))
to kiedy kolejne spotkanie? :))
(mam nadzieje, że nie zagadałam Cię na śmierć? ;P;P)
kkasia - tak, jak pisze Aga,to jest taki mały zagajnik w dolinie, koło tesco, tam są alejki do spaceru, i mały plac zabaw dla dzieci :))
to kiedy kolejne spotkanie? :))
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
Ja z miłą chęcią spotkam się w poniedziałek o ile znowu nie będę musiała na kogoś/coś czekać. Moją dwulatkę odstawiam do babci, ale z tą mniejszą chętnie zrobię sobie spacerek. Tylko napiszcie mi jak dojść do tego parku, będę szła od Grabowskiego. Czy wejść na podziemny parking czy muszę jakoś naokoło?
hejka
proponuje w poniedziałek o 11?
kkasia, idąc od strony grabowskiego w kierunku tesco, skręcasz w lewo i idziesz chodnikiem wzdłuż tesco, tak jakby skrajem łąki :))
proponuje w poniedziałek o 11?
kkasia, idąc od strony grabowskiego w kierunku tesco, skręcasz w lewo i idziesz chodnikiem wzdłuż tesco, tak jakby skrajem łąki :))
w sumie pasuje mi przełożenie spotkania, bo mam jeszcze pół wiadra wiśni do wydrylowania....
to co - we wtorek sie widzimy? :))
to co - we wtorek sie widzimy? :))
Dziewczyny, ja Was strasznie przepraszam, ale przez mój jutrzejszy wyjazd wczoraj babcia zwerbowała mnie do maszyny do szycie :)) z uwagi na fakt, że wracamy dopiero na koniec miesiąca....
Mam nadzieję, że po moim powrocie znajdziecie chwilę na wspólny spacer ;)
PS. Sylwia - pamiętaj o mnie w sierpniu ;)
Mam nadzieję, że po moim powrocie znajdziecie chwilę na wspólny spacer ;)
PS. Sylwia - pamiętaj o mnie w sierpniu ;)
marzena - jak najbardziej, zapraszam w imieniu swoim i Dziewczyn :))
proponuję kolejny spacer - może w piątek? :))
pasowałoby Wam?
proponuję kolejny spacer - może w piątek? :))
pasowałoby Wam?
oby nam sprzyjała chociaż ze dwie godziny... ;))
marzena - wpadniesz w pt na spacer?
marzena - wpadniesz w pt na spacer?
hej hej Mamusie z Chełmu :))
śliczna pogoda za oknem, zachęca do spotkań
kto chętny na spacer jutro?
:))
śliczna pogoda za oknem, zachęca do spotkań
kto chętny na spacer jutro?
hehe, jedynymi, które są na urlopach i korzystają z tego forum ;)
jak było na plaży? :))
ja jutro idę do Parku Oruńskiego - jest cień, jest woda, idealnie na upały
masz ochotę dołączyć?
jak było na plaży? :))
ja jutro idę do Parku Oruńskiego - jest cień, jest woda, idealnie na upały
masz ochotę dołączyć?
Hej,
całe szczęście, że się pojawiłyście, bo jeszcze trochę i zagadałabym Sylwię na śmierć ;). Co się tyczy spacerków to my niestety dzisiaj i przez parę dni będziemy trzymać się z daleka od innych, bo Lenka ma bakteryjne zapalenie spojówek. No i lekarka powiedziała, że może się zdarzyć, że kogoś zarazi.
Swoją drogą to o 1.00 w nocy pojechałam z nią na dyżur i jeszcze trochę to pani dr stwierdziłaby, że jestem śmieszna, że z takim czymś przyjeżdżam w nocy. Tylko, że jak zobaczyłam jak to oko, a raczej wszystko dookoła oka ( bo tak było sklejone) wygląda to o mało nie padłam.
całe szczęście, że się pojawiłyście, bo jeszcze trochę i zagadałabym Sylwię na śmierć ;). Co się tyczy spacerków to my niestety dzisiaj i przez parę dni będziemy trzymać się z daleka od innych, bo Lenka ma bakteryjne zapalenie spojówek. No i lekarka powiedziała, że może się zdarzyć, że kogoś zarazi.
Swoją drogą to o 1.00 w nocy pojechałam z nią na dyżur i jeszcze trochę to pani dr stwierdziłaby, że jestem śmieszna, że z takim czymś przyjeżdżam w nocy. Tylko, że jak zobaczyłam jak to oko, a raczej wszystko dookoła oka ( bo tak było sklejone) wygląda to o mało nie padłam.
Aga, Fuksik - ja chętnie, możemy jeszcze dziś sie umówić lub na jutro, koło południa :))
kkasiu - oczywiście kokietujesz w temacie "zagadania", bo ja bardzo lubię Twoje gadulstwo :P ;)) dużo zdrówka dla Lenki
kkasiu - oczywiście kokietujesz w temacie "zagadania", bo ja bardzo lubię Twoje gadulstwo :P ;)) dużo zdrówka dla Lenki
kkasiu, tak mi się przypomniało - z dedykacją dla Lenki :))
http://www.youtube.com/watch?v=Md-UnN-vlgI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Md-UnN-vlgI&feature=related
dla mnie czwartek ok :))
myślę, ze piaskownica/plac zabaw się sprawdzi, w końcu mamy w gronie trójkę kilkulatków ;)
myślę, ze piaskownica/plac zabaw się sprawdzi, w końcu mamy w gronie trójkę kilkulatków ;)
możliwe, ze do was dołączę po 15, bo sie wyrobiłam szybciej, niż przewidywałam
a propos postu Evelajny - w sumie mogłybyśmy wybrać się na delegację;)) w inne dzielnice gdańska,
w jakiś weekend...
co sądzicie dziewczyny? ;))
a propos postu Evelajny - w sumie mogłybyśmy wybrać się na delegację;)) w inne dzielnice gdańska,
w jakiś weekend...
co sądzicie dziewczyny? ;))
Babeczki, ja jutro mogę sie nieco spóźnić, bo musze być we Wrzeszczu na 10....
pyziol - nie ma sprawy, wpadaj do nas na Chełm ;))
pyziol - nie ma sprawy, wpadaj do nas na Chełm ;))
Dziewczyny ,czytałam u Was że chodzicie bądź macie plan iść do parku Oruńskiego ,mam pytanie jak tam trafić z Chełmu jak zejdę ul Zamiejską to gdzie mam dalej iść prosto przez ulicę czy skręcić w którąś ze stron ,koleżanka mi tłumaczyła aż sama się zakręciła jak tam trafić ,a ponoć fajne miejsce na spacerek .
Jak będziesz szła od strony Witosa, proponuję podjechać sobie przystanek na Sikorskiego i stamtąd udać się w kierunku ryneczku i iść tą ścieżką z kostki brukowej co jest wzdłuż szkoły z basenem ;) dojdziesz do celu bez problemu - plac będzie po twojej prawej stronie ;)
(zobaczysz "asfaltowe" korty do gry w kosza albo nas ;) i będziesz wiedzieć że jesteś na miejscu)
poniżej parę zdjęć dla rozjaśnienia tej skomplikowanej wymowy ;P

(zobaczysz "asfaltowe" korty do gry w kosza albo nas ;) i będziesz wiedzieć że jesteś na miejscu)
poniżej parę zdjęć dla rozjaśnienia tej skomplikowanej wymowy ;P

ja bede nawet po 12 bo mam dziś wizytację ;)) z Wawki,
więc musze ogarnąć chałupe ;))
więc musze ogarnąć chałupe ;))
Aga, ja dziś z Małą zostaję w domu, bo wczoraj hasałyśmy cały dzień w Gdynii, no i trochę mnie przewiało :/
hehe, Kasia, to my obie boleściwe... ;)) oby się Lidce poprawiło z brzuszkiem...
a ja nawet nie wiem, czy mogę wcierać jakieś mazidła w przewiany bark..
a ja nawet nie wiem, czy mogę wcierać jakieś mazidła w przewiany bark..
Sylwia, nie za bardzo ponoć wszystko przy karmieniu piersią żadna maść przeciwbólowa nie jest wskazana :) przynajmniej jak ja miałam niedawno kłopoty z barkiem to tak mi pani farmaceutka powiedziała... ale może będziesz mogła kupić sobie jakąś maść rozgrzewającą ;)
Kkasia, tobie też dużo zdrówka :)
Miłego dnia dziewczyny
Kkasia, tobie też dużo zdrówka :)
Miłego dnia dziewczyny
Zgodnie z umową odzywam się dzisiaj. Jeśli miałybyście ochotę poznać starszą (tak mi się wydaje, że jestem troszkę starsza, ale tylko troszkę :)) bo mam 38 lat, koleżankę, która ma córcię w wieku prawie 3 lat to może miałybyście ochotę się spotkać gdzieś. No właśnie jeśli macie ochotę to ugadamy się gdzie. Tylko tak jak już wspomniałam ja mogę tylko w okolicach godź. 17:30, 18:00.
ja też, ja też na rower :D:D:D
powiedzcie kiedy, bo muszę dać swój do wyregulowania :))
powiedzcie kiedy, bo muszę dać swój do wyregulowania :))
Przepraszam Was kochane dziewczyny. Z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać że ja dopiero dziś mogę się spotkać :( Tak to jest jak się nie ma internetu w domu tylko korzysta z niego w pracy. Przy nawale pracy w pracy umknęło mi że nie napisałam, że to dziś. Jeszcze raz bardzo Was przepraszam. kkasia1 bardzo Cię przepraszam, że w deszcz wyszłaś na spotkanie kogoś kto się nie pojawił czyli mnie. Jeśli po tej wpadce jeszcze macie ochotę mnie poznać to dziś czyli w piątek 10.08.2012 będę na pewno na placyku na Grabowskiego. A swoją drogą to dobry pomysł z tymi telefonami bo czasem potrafi Internet nawet w domu paść i nie ma jak zawiadomić czy się będzie czy nie :)
Tortu nie było, nawet ciastka nie było, a to dlatego, że po tych małżach to już nie miałam chęci na nic. Tak sobie boczki wyłożyłam.
Kupiłam Lence balon z helem (oczywiście z Miki). Mój mąż nie mógł przeżyć, że to kosztuje 15 zł (stargowałam do 12;). Za to Lena miała taką zabawę jakby nie wiem co dostała:)
Kupiłam Lence balon z helem (oczywiście z Miki). Mój mąż nie mógł przeżyć, że to kosztuje 15 zł (stargowałam do 12;). Za to Lena miała taką zabawę jakby nie wiem co dostała:)
hello, Babeczki,
u nas 3dniówka, Olga marudna jak nigdy - dziecięcia swojego nie poznaję..
mam nadzieje, że do jutra przejdzie, jak sugerował lekarz
teraz drzemie, ale się co chwilę przebudza :/
u nas 3dniówka, Olga marudna jak nigdy - dziecięcia swojego nie poznaję..
mam nadzieje, że do jutra przejdzie, jak sugerował lekarz
teraz drzemie, ale się co chwilę przebudza :/
Hej dziewczyny,
Dorlut - dostałam twoją wiadomość i wysłałam Ci smska, żebyś miała też do mnie namiary :) Zdrowia dla córy
Sylwia, mam nadzieję że będzie tak jak mówił lekarz i że niedługo się spotkamy bo przykrzą mi się te samotne spacery ;) Zdrówka dla Olgi oczywiście i wiele sił i wytrwałości dla Ciebie :*
Kkasia - zdrowia dla Leny i tobie też szybkiego powrotu do formy i oby Lidka nie załapała od Was :/ Zdrówka :*
No to widzę że tylko my pozostałyśmy na placu boju :/ obie moje baby zdrowe /(tfu tfu odpukać) ale dalej walczę z Dominiką o prawidłowe wypróżnianie :/ poszły już w ruch czopki glicerynowe i lactulosum :/ eeeehhh
No nic, zdrowia wszystkim życzę i do szybkiego zobaczenia na placu zabaw ;) :)
Dorlut - dostałam twoją wiadomość i wysłałam Ci smska, żebyś miała też do mnie namiary :) Zdrowia dla córy
Sylwia, mam nadzieję że będzie tak jak mówił lekarz i że niedługo się spotkamy bo przykrzą mi się te samotne spacery ;) Zdrówka dla Olgi oczywiście i wiele sił i wytrwałości dla Ciebie :*
Kkasia - zdrowia dla Leny i tobie też szybkiego powrotu do formy i oby Lidka nie załapała od Was :/ Zdrówka :*
No to widzę że tylko my pozostałyśmy na placu boju :/ obie moje baby zdrowe /(tfu tfu odpukać) ale dalej walczę z Dominiką o prawidłowe wypróżnianie :/ poszły już w ruch czopki glicerynowe i lactulosum :/ eeeehhh
No nic, zdrowia wszystkim życzę i do szybkiego zobaczenia na placu zabaw ;) :)
powiem Wam, że juz jest lepiej (tfu, tfu)
a przy tym przekonałam się, że moja lekarz jest jednak ok;
bo po tym, jak Olga miała w nocy z niedzieli na pon 39.5 st, z trudem zbite do 38, wylądowałyśmy u lekarza prywatnie
(do naszej sie nie dostałam)
i pani lekarz zaordynowała podawanie paracetamolu z ibuprofenem na zmianę
9,5 miesięcznemu niemowlakowi
brak słów na takie pomysły....
a przy tym przekonałam się, że moja lekarz jest jednak ok;
bo po tym, jak Olga miała w nocy z niedzieli na pon 39.5 st, z trudem zbite do 38, wylądowałyśmy u lekarza prywatnie
(do naszej sie nie dostałam)
i pani lekarz zaordynowała podawanie paracetamolu z ibuprofenem na zmianę
9,5 miesięcznemu niemowlakowi
brak słów na takie pomysły....
Fuksik, a ja myślałam, że już nas przestałaś lubić;) My na razie wypadamy z obiegu, bo Lena ma się trzymać z daleka od innych dzieci. Dziś po nocy była tak zatkana, że operacja nos trwała godzinę.
Fuksik, czy Tymek chodzi do Delfinka?
Dziewczyny i może znacie kogoś kto od grudnia zająłby się moimi dziewczynami? Tzn głownie Lidką jakieś 5-6 godzin i Lenką przez 2 dziennie. To takie wstępne planyi mogą ulec zmianie;)
Fuksik, czy Tymek chodzi do Delfinka?
Dziewczyny i może znacie kogoś kto od grudnia zająłby się moimi dziewczynami? Tzn głownie Lidką jakieś 5-6 godzin i Lenką przez 2 dziennie. To takie wstępne planyi mogą ulec zmianie;)
Kasia, twoja obecna sąsiadka opiekuje się dziećmi :) Od dłuższego czasu zajmowała się Lenką ;) też przychodziła z nią na plac zabaw może kojarzysz :) Pamiętam, że miała ją jak mała jeszcze nie umiała chodzić :) i ogólnie była u niej na zasadzie babci i dziadka :) Pani mieszka w klatce C w waszym bloku - co do kosztów to nie mogę się wypowiedzieć, ale zawsze można porozmawiać ;) wiem że będzie wolna bo Lena od września idzie do przedszkola.
Hej, nawet mi do głowy nie przyszło, że mogłabym was nie lubić.
TYmek chodzi do żłobka na kieleckiej, koło Lidla, Smyk
http://www.zlobek-gdansk.pl/index.html
TYmek chodzi do żłobka na kieleckiej, koło Lidla, Smyk
http://www.zlobek-gdansk.pl/index.html
Hello Babeczki, wznawiamy spacerki i spotkania :))
jutro o 11 na placu przy Grabowskiego :))
obecność obowiązkowa :))
jutro o 11 na placu przy Grabowskiego :))
obecność obowiązkowa :))
Aga, ja swój rower jeszcze wciąż niose do serwisu :P:P
ale, ale
w pon się sprężę, bo maużon już na 100% urlopie :P
a co do porwania - to, co przeżyłam, to moje :P:P
ale, ale
w pon się sprężę, bo maużon już na 100% urlopie :P
a co do porwania - to, co przeżyłam, to moje :P:P
No to tylko się cieszę że się dobrze bawiłyście :)
ja właśnie wróciłam z małej wyprawy rowerowej :)
dziewczynki śpią wymęczone po zabawie w wodzie :)
Macie jakieś fajne plany jak miło spędzić jutrzejszy dzień? ponoć ma być 28'C.... nie wiem gdzie jutro się ruszyć, może ktoś coś podpowie :)
Miłego wieczora :)
ja właśnie wróciłam z małej wyprawy rowerowej :)
dziewczynki śpią wymęczone po zabawie w wodzie :)
Macie jakieś fajne plany jak miło spędzić jutrzejszy dzień? ponoć ma być 28'C.... nie wiem gdzie jutro się ruszyć, może ktoś coś podpowie :)
Miłego wieczora :)
Dziewczyny, tak pomyślałam że może któraś chciałaby skorzystać, a mianowicie mam następujące książki w formacie pdf :
- Każde dziecko może nauczyć się spać.
- Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały.
- Wyzwoleni rodzice, wyzwolone dzieci.
- W głębi kontinuum.
- Język niemowląt.
- RADOSNE DZIECKO. Niezbędnik Montessori od Narodzenia do Lat Trzech.
- Uśnij wreszcie!
Jak ktoś by chciał, to się z chęcią podzielę :)
Jaką mamy piękną jesień już za oknem, co? :/ wybiera się ktoś mimo wszystko na spacer lub plac zabaw?
Miłego wszystkim :)
- Każde dziecko może nauczyć się spać.
- Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały.
- Wyzwoleni rodzice, wyzwolone dzieci.
- W głębi kontinuum.
- Język niemowląt.
- RADOSNE DZIECKO. Niezbędnik Montessori od Narodzenia do Lat Trzech.
- Uśnij wreszcie!
Jak ktoś by chciał, to się z chęcią podzielę :)
Jaką mamy piękną jesień już za oknem, co? :/ wybiera się ktoś mimo wszystko na spacer lub plac zabaw?
Miłego wszystkim :)
Witajcie dziewczyny. Sorki, że się długo nie odzywałam, ale moje dzieciątko się pochorowało na zapalenie oskrzeli i dopiero wyszła z tego. Szukamy teraz dobrego laryngologa w Gdańsku bo o Sopocie i Gdyni to już wiem i mam jakieś tam namiary. A oprócz laryngologa po dwóch tyg od antybiotyku czeka Miluśkę szczepienie na pneumokoki bo podobno to też wzmacnia organizm a moja córcia mi tak często choruje, że czasem nie mam już sił. Oby tylko wytrzymała te dwa tyg.
Końcówkę tego tyg. też mamy ciężką bo dziś moje szczęście kończy 3 lata więc impreza rodzinna w domu. W piątek powtórka dla babci sąsiadki która rozpieszcza mi moje dziecko jak swoją własną wnuczkę.
Jak się w miarę wszystko wokół nas uspokoi odezwiemy się.
Jesienne spacerki też są super. A za oknem na razie ostatnie podrygi lata :)
Pozdrawiamy Wszystkie mamusie.
Dorota z Emilką
Końcówkę tego tyg. też mamy ciężką bo dziś moje szczęście kończy 3 lata więc impreza rodzinna w domu. W piątek powtórka dla babci sąsiadki która rozpieszcza mi moje dziecko jak swoją własną wnuczkę.
Jak się w miarę wszystko wokół nas uspokoi odezwiemy się.
Jesienne spacerki też są super. A za oknem na razie ostatnie podrygi lata :)
Pozdrawiamy Wszystkie mamusie.
Dorota z Emilką
MlodamamaDiN lubię czytać i to dużo a jeśli chodzi o naukę jak poprawić udogodnić lub usprawnić relacje rodzic - dziecko nigdy nie jest za późno więc jeśli by Ci nie przeszkadzało to ja bym z miłą chęcią przeczytała wszystkie pozycje.
:))))) zobacz jak się szeroko uśmiecham do Ciebie :)
Dorota z Emilką
:))))) zobacz jak się szeroko uśmiecham do Ciebie :)
Dorota z Emilką
zaproponowałbym spacer, ale chmury zniechęcają....
a jakie macie plany na jutro?
ja do 14 mam czas ;)
a jakie macie plany na jutro?
ja do 14 mam czas ;)
Kkasia, to fajnie ;) tylko, że mi chyba konto zablokowali :/ jutro będę szła do banku wyjaśnić sprawę... nie mogę się ani zalogować do kb, ani wypłacić kasy z bankomatu... dziwne trochę, mam tak pierwszy raz, ale jeszcze nie panikuje, choć nie powiem wqrzyłam się.... eh :[
Sylwia, Kasia mam nadzieję że jutro pogoda dopisze :))
Sylwia, Kasia mam nadzieję że jutro pogoda dopisze :))
Aga, mi długość wątku nie przeszkadza, ale ja czytam go na kompie :)
przy okazji, podrzucam Wam fajne filmiki :)
http://www.youtube.com/watch?v=-a6Pe1ovKHg
http://www.youtube.com/watch?v=bi7ybKxymao&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ePDhBzrgSgU
przy okazji, podrzucam Wam fajne filmiki :)
http://www.youtube.com/watch?v=-a6Pe1ovKHg
http://www.youtube.com/watch?v=bi7ybKxymao&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ePDhBzrgSgU
Witajcie dziewczyny. Moja mała poszła wczoraj pierwszy dzień do przedszkola. Niestety znów jest chora. Nie zdążyłam ani jej zaszczepić ani odwiedzić laryngologa. I jak ja mam być normalna. Mnie poprostu sił brakuje i płakać się chce. Moje dziecko naokrągło jest chore. Miała raptem 1,5 tyg przerwy. Chyba zacznę szukać opiekunki. Ale nie wiem czy znajdę taką tylko na kilkanaście dni w miesiącu?! A może jeszcze iść do jakiegoś lekarza prywatnie? Poprostu myśli mam tysiące na minutę.
Teraz już wiem dlaczego rodzice tak szybko się starzeją :(
I spacery też wyszły z obiegu.
Teraz już wiem dlaczego rodzice tak szybko się starzeją :(
I spacery też wyszły z obiegu.
Hej dziewczyny!
U nas stało się - DOMI poszła do przedszkola :)
przerażona była na 102 jak zobaczyła płaczące dzieci w jej grupie :/
ale po chwili dopadła się kleju i wycinanek :)) i krzyknęła tylko do mnie PA MAMO! :)
Także mam nadzieję, że będzie dobrze :))
Jak tam u Was? ktoś chętny na jakiś spacerek, póki pogoda dopisuje? :)
Kasia, Sylwia jak tam po sobotniej lekcji Yamahy? ;)
Miłego dnia wszystkim :)
U nas stało się - DOMI poszła do przedszkola :)
przerażona była na 102 jak zobaczyła płaczące dzieci w jej grupie :/
ale po chwili dopadła się kleju i wycinanek :)) i krzyknęła tylko do mnie PA MAMO! :)
Także mam nadzieję, że będzie dobrze :))
Jak tam u Was? ktoś chętny na jakiś spacerek, póki pogoda dopisuje? :)
Kasia, Sylwia jak tam po sobotniej lekcji Yamahy? ;)
Miłego dnia wszystkim :)
podbijam wątek :)
co u Was słychać dziewczyny?
może macie ochotę na spotkanie w sobotę? ;))
co u Was słychać dziewczyny?
może macie ochotę na spotkanie w sobotę? ;))
Obie niestety... :( ale cóż... z Domi już prawie dobrze... tzn z dnia na dzień coraz lepie, jeszcze trochę pokasłuje i katarzy, ale może jakoś się podleczy i na dniach pójdzie do przedszkola... najważniejsze, że antybiotyk na zapalenie ucha pomógł.... a Natalka katar i okropny kaszel :( inhalujemy, oklepujemy i czekamy na lepsze dni ;) ale dzięki Kasiu za ciepłe słowa :*
Witam wieczorową porą :)
Aga, szybkiego powrotu do zdrówka dla Twoich dziewczynek :*
Kkasia, jak tam odświeżanie znajomości? z sukcesem? :)
u mnie ostatnio trzeba się zapisywać na korzystnie z komputera.. wrrrrr..
no ale to przez ten październik tuż za progiem...
Aga, szybkiego powrotu do zdrówka dla Twoich dziewczynek :*
Kkasia, jak tam odświeżanie znajomości? z sukcesem? :)
u mnie ostatnio trzeba się zapisywać na korzystnie z komputera.. wrrrrr..
no ale to przez ten październik tuż za progiem...