Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nnt. mieszkanie na parterze nowy temat Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na parterze właśnie i proszę Was...
~Carolajna
66

ostatnia odp. 14 godzin temu

dodano: 9 stycznia 2012

pytanie o tabliczke mnożenia :))) nowy temat ja już nie mam cierpliwości, może wy coś poradzicie, od tygodnia córa uczy...
ziuzik
35

ostatnia odp. 20 godzin temu

dodano: 14 stycznia 2012

Wycieczka w przedszkolu nowy temat Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i...
Martek
39

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 26 września 2011

Zwiotczała skóra po porodzie:( nowy temat Dziewczyny, urodziłam prawie 5 lat temu, jestem szczuplejsza niż przed...
~listopadowa
34

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 2 kwietnia 2009

SZUKAM SZAFY nowy temat DZIEWCZYNY POTRZEBUJE SZAFY DO POKOJU NAJLEPIEJ Z DRZWICZKAMI ROZSUWANYMI...
pmagdalena
35

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 22 maja 2007

Zmiana dyrekcji nowy temat Przedszkole było fajne dopóki nie przyszła nowa dyrektorka, która zachowuje...
~Mama dziecka
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 23 listopada 2023

Odpoczynek Gdzie? nowy temat Hej, Może ktoś z was był lub wybierasię na odpoczynek w styczniu i jest w...
~Kasia
19

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 17 stycznia 2014

który materac wybrać ? ikea, jysk nowy temat muszę szybko kupić materac, jest ich tyle rodzajów- sprężynowe, piankowe,...
~larisa28
50

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 5 marca 2011

okulista dziecięcy-nie za ciągłym zwiększaniem szkieł nowy temat U córki w szkole zauważona została wada wzroku- źle widzi z daleka -...
~Beatka100
5

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 31 grudnia 2019

Mój pies ugryzł moje dziecko nowy temat Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go...
~NanaNu
30

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 31 stycznia 2020

stękanie u prawie 4 latka nowy temat witam niepokoi mnie to, że mój synek często stęka np.podczas grania w gry czy...
~Joanna30
10

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 3 maja 2013

Antykoncepcja.... Wkładka?.... Tabletki? nowy temat Witam, potrzebuje porady Zastanawiam się nad dobrą metodą antykoncepcyjną...
~Góra
68

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 17 marca 2014

Jaki wozek wybrac? nowy temat Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w...
~Sara
69

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 11 lutego 2019

Płyta indukcyjna - pipczenie przycisków i sterowanie nowy temat Witam, Czy mozecie polecic plyte indukcyjna z jednym albo obiema strefami...
mag.kot
10

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 3 stycznia 2014

mięczak zakaźny - dermatolog nowy temat Dziewczyny poradźcie mały ma mięczaka zakaźnego - 5 czerwonych kropek,...
mrówkaa
48

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 31 sierpnia 2012

Gdzie na dobry niedzielny obiad? nowy temat chciałabym "wyrwać" się gdzieś z domu jutro i pomyślałam, że może byśmy z...
~jacha
53

dodano: 2 kwietnia 2011

Rehabilitacja po złamaniu ręki nowy temat Córka nosi rączkę w gipsie, za tydzień gips zostanie zdjęty, mamy skierowanie...
~madzik
18

dodano: 23 lutego 2016

Super nowy temat Bardzo dobry ginekolog
~Ja
-

dodano: 21 listopada 2023

poszukiwany dobry ortopeda nowy temat Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie...
martuchowata
29

dodano: 9 grudnia 2012

depresja bliskiej osoby nowy temat Dziewczyny moze cos pomożecie bo juz wysiadam. Bliska mi osoba zmaga sie z...
~ania
26

dodano: 30 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry