Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pomoc dla studentów Polecam http://www.wsparcieakademickie.pl - profesjonalnie
~Wsparcie Akademickie
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

dodano: 9 listopada 2025

Szkoła morska na Chełmie Cześć. Są tu rodzice dzieci ,które uczęszczają do Morskiej szkoły na...
~Monia
-

ostatnia odp. 20 godzin temu

dodano: 8 listopada 2025

nietrzymanie moczu po ciąży Słuchajcie czy któraś z Was miała po porodzie problem z nietrzymaniem moczu?
~Domis
27

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 12 września 2009

psi fryzjer - moze macie kogos sprawdzonego? j/w najchetniej w okolicach Żabianka, Zaspa, Przymorze, Brzeźno
sara03
10

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 25 czerwca 2010

Dziecko z ADHD a sąsiedzi Czy ma ktoś problem z sąsiadami. Moje dziecko ma 7 lat i ma zdjagnozowane...
~Wwww
15

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 11 stycznia 2019

Ciemieniucha - skuteczne metody Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku...
Ewa7777
50

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 10 września 2010

Drewniany plac zabaw dla dzieci? Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w...
olaolenka24
44

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 6 kwietnia 2011

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego...
~A.
20

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 1 marca 2017

Gdzie kupię duże kartony? Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150?...
sssss
19

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 26 marca 2012

poszukiwany dobry ortopeda Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie...
martuchowata
22

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 9 grudnia 2012

Permanentny ból głowy.. :( Od jakiś 2-3 tygodni permanentnie boli mnie głowa. Dzień w dzień, przez...
bogosiaa
43

dodano: 9 marca 2012

Tabletki do zmywarki. Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale...
~zuuza
70

dodano: 29 lipca 2009

Pompa ciepła Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli...
yecath
23

dodano: 8 maja 2011

Terapia indywidualna kręgosłupa w Lux Med Gdańsk - ile minut Hej, ile trwa terapia indywidualna w Lux med Al.Grunwaldzka w Gdańsku? 15...
~Kasia
-

dodano: 28 października 2025

Zmiana zawodu - od czego zacząć? Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia...
~szukająca pomysłu na siebie
74

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 12 lutego 2016

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o...
keriya
39

dodano: 5 stycznia 2016

pomóżcie-pomysł na własny biznes podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć...
~annika1801
108

dodano: 28 maja 2012

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić,...
~miia
117

dodano: 1 stycznia 2015

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była...
husky03
13

dodano: 12 marca 2012

Pytanie o wynajem Mam pytanie jesli wynajmuje mieszkanie rodzinie a umowę najmu podpisze tylko...
~Ja
31

dodano: 10 czerwca 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry