nowy wąteknowy wątek
TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wątek dotyczy: Europejska Edukacja

Kiedy pierwszy raz tam przyszlam Pani Alicja byla przemila i mowila, ze ma kilka sal do dyspozycji szkoly.Niestety same kłamstwa jedno małe pomieszczenie z obrzydliwie brudną wykładziną, brudnymi łóżkami kosmetycznymi i stolikami, wszystkie kursy sa wykonywane na raz masaz, paznokcie, kosmetyka w tym jednym pokoiku.O zgrozo NIE MA BIERZĄCEJ WODY.Kiedy ja otwierałam salon kosmetyczny sanepid nie dawał mi życ, a tam warunki jak w chlewie. (...) Brak podstawowych kosmetyków, przeterminowane natańsze kosmetyki z rossmanna!GORZEJ TRAFIC JUZ NIE MOZNA!A sama p.Alicja udaje tylko, ze zna sie na tym czego uczy i dyktuje z rozpadajacych sie ksiażek.Jesli ktos wie choć troche o kosmetyce od razu wyczuje, ze ta Pani nie ma o pojęcia o tym czego próbuje uczyc!

Moja ocena

Europejska Edukacja  |  (kategoria: Kursy kosmetyczne)

• Oferta: 1
  • Poziom nauczania: 1
  • Czas trwania kursu: 1
  • Przystępność cen: 1
  • Ocena ogólna: 1

* maksymalna ocena 6

Re: TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zawiedziona, Pani Alicja jak to zobaczy to usunie, bo za bardzo boli albo napisze Ci tak:
"W trosce o najwyższą jakość prowadzonych kursów - obecnie zajęcia praktyczne odbywają się w gabinetach kosmetycznych na terenie Trójmiasta, z którymi podpisaliśmy umowę.
Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do profesjonalnych gabinetów: kosmetycznych, masażu i podologii, aby mogli sprawdzić jakość naszych usług przed rozpoczęciem szkolenia".
Więc rozwinę jej wypowiedź...
W trosce - gdyby się troszczyła to nie olewała obowiązków jakie do niej należą i przede wszystkim ludzi którzy przychodzą z nadzieją na dowartościowanie się, a odchodzą ze smutkiem i rozgoryczeniem.
Najwyższą jakość prowadzonych kursów - yyyyyyyyyyyyyyy.... żal.pl
Obecnie zajęcia praktyczne odbywają się w gabinetach kosmetycznych na terenie całego Trójmiasta - jeśli to prawda to niech Pani, Pani Alicjo wrzuci coś nowego na stronkę, bo historia Roxy już jest nudna, która jako jedyna jest zachwycona i w ten o to misterny sposób stała się okazją do wychwalania Pani "rzemiosła" aby zachęcić innych.

Warte uwagi: