Instruktor jest odpowiedzialny za Twoje życie w trakcie trwania kursu, jak po zdaniu egzaminu, gdyż jego obowiązkiem jest nauczyć Cię jak bezpiecznie jeżdzić i nikomu na drodze nie zrobić krzywdy. Jeżeli chodzi o ludzi wymuszających pierszeństwo-jest ich wielu i nie do końca zawsze wiadomo do czego mogą być zdolni.Intruktor jest pracownikiem firmy i zawsze można o wszystkim porozmawiać z Właścicielem-Klient nasz Pan.A samochód jest rzeczą nabytą, aczkolwiek Instruktorzy zarabiają nim na chleb.Mam nadzieję,że moja odpowiedź jest zrozumiałą i wyczerpującą ripostą.
Pozdrawiam i życzę szerokiej drogi xyzecie.
Wątek dotyczy: AUTO BEST OSK Bogdan Baranowski
Nie polecam bo:
instruktor wprost drżał o swój samochód czego nie dało się nie odczuć i zamiast pozwolić mi zapoznać się z mechanizmami działania samochodu cały czas operował swoimi dodatkowymi pedałami co według mnie jest niedopuszczane bo stosuje się je tylko i wyłącznie w nagłych wypadkach a nie przy np parkowaniu czy na skrzyżowaniu gdzie ma się pierwszeństwo przejazdu a wiadomo baranów wymuszających pierwszeństwo na L-ce nie brakuje.Tylko że to nie powinien być mój problem.
Panowie - jedna moja uwaga! Samochód jest jeden i we dwoje się nim nie da jeździć! Jedyny plus w tej firmie to uczciwy i rzetelny właściciel.
AUTO BEST OSK Bogdan Baranowski | (kategoria: Kursy prawa jazdy)
- Obsługa: 3
- Poziom nauczania: 2
- Wyposażenie: 2
- Czas trwania kursu: 6
- Przystępność cen: 4
- Ocena ogólna: 2
* maksymalna ocena 6

nowy wątek
Moja ocena