Widok

USG i ortopeda / Gdańsk Wrzeszcz

gdzie w Gdańsku (najlepiej okolice Wrzeszcza) mogę podczas 1 wizyty zrobić USG kolana oraz mięśnia powyżej kolana oraz otrzymać diagnozę ortopedy na podstawie uzyskanego obrazu? Chciałbym zamknąć się w kwocie za całość 200, 250 zł to maksimum
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spróbuj w Enel-medzie na Grunwaldzkiej koło Galerii Bałtyckiej

image

ortopeda gdansk

Warto sprawdzic:
http://etermed.pl/uslugi/poradnie-specjalistyczne/ortopedia/

Polcam
usg kolana robi dobrze Goczewski a Pruszczu z kolei ortopedzi to Mazurek i Szandorowski oni w Gdańsku przyjmują ja miałam kontuzje kolana( jestem policjantką) i zapisałam się na usg do Goczewskiego i potem w Gdańsku od razu do Szandora jak się potem okazało tak jak mówił Goczewski po wyniku powinnam iść do reumatologa a nie ortopedy także najpierw idź na dobre usg a potem dalej Cie pokierują bo może wystarczy reumatolog a nie ortopeda.Mi blokadę dał reumatolog.Pozdr
skorzystałem z Enel-med na Grunwaldzkiej bo było najbliżej
Gabinet usg + ortopeda oceniam jak najbardziej pozytywnie. koszt 217zł
Dowiedziałem się że nic mi nie dolega :) Było z mięśniem coś nie tak ale widocznie już się sam zaleczył.

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Osiedle Srebrniki (40 odpowiedzi)

Duże założenie powstać ma na granicy Moreny i Wrzeszcza, stąd przyszłe osiedle obsługiwane będzie...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

Wyceny i projektowanie mebli za darmo. (28 odpowiedzi)

Chciałbym poruszyć wątek wykonywania projektów np.mebli kuchennych i wysyłania ich w odpowiedzi...

do góry