Widok

Unibike, Giant, Kelly's, Author, Wheeler, ktory z nich najlepszy ??

Chodzi mi oczywiscie o rowery gorskie do 1300zl :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepszy bedzie ten z najlepszym osprzętem i najlepiej dopasowany do twoich potrzeb. Proste, prawda? .... ale zabij mnie, nie wiem (i chyba nie tylko ja) jaki może być najlepszy właśnie dla ciebie.

Podaj więcej danych, to pewnie ktoś będzie potrafił pomóc.

--
O ile sie nie myle mowisz o tym porownaniu co kiedy bike board zrobil( chyba 2 lata temu ) wygral w nim unibike :> Jak mowili tak zrobilem ;) narazie dobrze sie na nim smiga, chociaz moglby miec lepszy amortyzator ( RST nie wystarcza;/ )

ALe nigdy nie jezdzilem na reszcie wiec nie powiem co jest dobre :D
juz nie ma w unibiku evolution rst:D
Wszystko to tylko nazwy firm .Sa to firmy znane ale tak naprawde liczy sie jak rowerek jest złożony,wyregulowany .To świadczy o jego wartości.
ROCKRIDER 5.2 * ROCKRIDER 5.2 * ROCKRIDER 5.2

999,- zł
Witam

Z tymi markami to jest różnie. Wszystko zależy jaki model roweru kupujesz i tak naprawde nie liczy się jaka to firma, ale jaki rodzaju komponentów jest użyty do produkcji. Możesz kupić "firmowy" rower z kiepskim osprzętem!!

Pozdrawiam Tacoo

..::Speed Bike Team GT Technological ::..
Ja osobiscie polecam rower Unibike Fs Mirage , posiadam go od jakichs 2 tyg i jest super xDD zakupiony za jedyne 791 zł .-
A skąd ja mam to wiedzieć ? Poczytaj , spróbuj u Żuchola i wybierz ! To twój tyłek i twoje ryzyko , marka nie ma chyba specjalnego znaczenia.

Inne tematy z forum Rowery

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...

do góry