Widok

ZNALEZIONO OBRĄCZKĘ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Napisałam już post na weselniku, wklejam jeszcze tutaj:

Dziś na plaży na Górkach Zachodnich znaleziono męską obrączkę.
Aby odzyskać zgubę, bardzo proszę o maila z dokładnym opisem obrączki (a najlepiej ze zdjęciem).

Pozdrawiam,
Paulina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chylę czoła Paulina za uczciwość:) Podbijam
image
image

image
Ja również :)
Ja tez podziwiam za uczciwosc.W tych czasach to naprawde rzadkosc.Ja niedawno zgubilam portfel z kasa i dokumentami.I nikt nawet nie raczyl prawa jazdy odeslac.
ja również podziwiam ale zachowałabym sie tak samo:-)
Generalanie jedna z moich zasad:co nie moje to nie ruszam:-)
i dzięki Bogu że są jeszcze tacy ludzie:) moja siostra zgubiła kiedyś portfel, najbardziej martwiła się o dokumenty, bo przecież wiadomo ile załatwiania. Po trzech dniach dostała awizo, w kopercie portfel z całą zawartością łącznie z gotówką, niestety bez adresu zwrotnego, więc nawet nie mogła podziękować.
flora
ja znalazłam 2 telefony komórkowe, ksiazeczke wojskową,porfel wszystko oddałam własciciela niestety 2 osoby potraktowały mnie tak jak to by był mój obowiazek, nie usłyszałam nawe dziekuje:-(
Przykre....
kiedyś moja sis zgubiła telefon w skm i znalazła go jakas Pani,umówiła sie z moja siostra na odebranie.była bardzo miła i nawet nic nie chciala w zamian,chociaz z siostra przygotowałysmy paczkę ze słodyczami,kawą itd za uczciwość, ale Pani nie przyjęła tłumacząc ze to był jej obowiązek oddac znaleziony telefon
Podbijam,bo moj brat zgubil obraczke 2 tygodnie po slubie i byl zalamany...nikt sie z nia nie zglosil,a byla grawerowana,wiec latwo by bylo zidentyfikowac...
Wszystko chyba zależy od człowieka, ale to pocieszające, że są jeszcze ludzie szanujący czyjąś własność. Nie wyobrażam sobie abym mogła przywłaszczyc sobie znaleziony portfel, telefon itp. Ale wiem, ze dla niektórych nie jest to problemem - przecież nie ukradłem, tylko znalazłem, mogli pilnować...To najczęstsze argumenty takich ludzi...:(

image
podziwiam i podbijam...może ktoś się zgłosi
byłam w niedzielę na sesji w górkach zachodnich. tyle ludzi jak tam nigdy nie widziałam, praktycznie zaparkować graniczyło z cudem. Ciężko będzie znaleźć osobę,która zgubiła, bo turyści raczej na forum nie wchodzą
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
ja niedawno zgubilam portfel z kasa i znalazl sie z kasa!!
sa uczciwi ludzie na swiecie - tak jak zalazycielka wątku - szacuneczek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kurcze dziewczyny ja parę dni temu gdzies wlazłam tu na trójmiasto.pl i jakiś mężczyzna podał ogłoszenie,że zgubił kiedy był na plaży i szuka kogos z wykrywaczem metali,nie jestem pewna na 100% ale gdzieś chyba w tych okolicach gdzie ją znalazłaś,nie wiem gdzie to czytałam przeglądam wszedzie i za chiny nie moge tego znaleźć,może to o nia chodzi..
http://forum.trojmiasto.pl/zgubiono-obraczke-t165592,5,76.html?hl=zgubiono obrączkę#hl
Ja znalazlam takie ogloszenie ale moze to juz nie wazne ?
To chyba nie o ta obraczke chodzi bo Paulina napisala, ze "znaleziona meska obraczke", pomijajac cyrkonie- grawer Całym sercem... Marcin raczej byl na damskiej. Ale moze sie myle.
image
image
Może ktoś ją specjalnie "zgubil"?
jak dobrze, że są uczciwi na tym świecie.
Mój mąż zgubił tam obrączkę dwa dni po ślubie, w poniedziałek na sesji plenerowej. może to ta. choć już dawno straciłam nadzieję na odnalezienie.

A taki był zmartwiony tą zgubą, bo tak strasznie mu się podobała.

napisałam i czekam z niecierpliwością
image
do gory :) super uczciwi są ja coś wiem na ten temat miesiąc temu zgubiłam portfel z kasą i dokumentami odzyskalam tylko portfel z dokumentami ale bardzo sie cieszyłam :)
Dostałam 2 maile, ale niestety obrączka nie pasuje do opisów :(
podbijam bo tez razem z mezem zgybilismy obraczki ale niestety sie nie znalazly:( moze ktos bedzie mial wiecej szczescia
Podbijam i brawo za uczciwość. Mój mąż zgubił równiez obrączkę na plaży, ale jakimś cudem znaleźliśmy ja
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
podbijam :)
hop...
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
jeszcze raz hop
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
hop;)
opisz chociaż z grubsz tą obrączkę - może tak znajdziemy właściciela, a obaw że się zgłosi jakiś oszust nie ma - przecież wydasz jak pokaże drugą -żony

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

do góry