Widok
ja mam i czasami używam ...
wiec tak, nigdy na tańce !!!!! biust się bardzo poci, stanik się ślizga i w rezultacie odkleja a ty jesteś tłusta i klejąca
po drugie: nie do luźnych bluzek, stanik jest dość cieżki, w końcu się odkleja, lub po prostu się majta :)))
po kilkakrotnym użyciu sie dziurawi, i wyłazi z niego silikon, temu akurat nie ma się co dziwić, wszystko się kiedyś zużywa
i jeszcze jdeno, jeśli się zdecydujesz, to kup większy niż posiadasz biust, jaksobie przykleisz np B na biust B, to będzie on taki nieładnie szpiczasty, lepiej kupić C i przykleić niżej, tak, by zachodził na żebra ... :) kształt jest wteduy ładniejszy
wiec tak, nigdy na tańce !!!!! biust się bardzo poci, stanik się ślizga i w rezultacie odkleja a ty jesteś tłusta i klejąca
po drugie: nie do luźnych bluzek, stanik jest dość cieżki, w końcu się odkleja, lub po prostu się majta :)))
po kilkakrotnym użyciu sie dziurawi, i wyłazi z niego silikon, temu akurat nie ma się co dziwić, wszystko się kiedyś zużywa
i jeszcze jdeno, jeśli się zdecydujesz, to kup większy niż posiadasz biust, jaksobie przykleisz np B na biust B, to będzie on taki nieładnie szpiczasty, lepiej kupić C i przykleić niżej, tak, by zachodził na żebra ... :) kształt jest wteduy ładniejszy
papilio1@op.pl
Ja bym na Twoim miejscu kupiła sobie na próbę, to nie jest majątek, a jak Ci nie przypasuje to założysz w wakacje do ładnej bluzki. Ja raczej taki będę miała do ślubu, nie wiem jaką będziesz miała sukienkę, ale zazwyczaj góra jest dopasowana i nic nie powinno się odkleić. Ja już mam tak długo ten jeden i nigdy mi się nie odkleił
Kupiłam taki stanik, kiedy szłąm na wesele do koleżanki. Nie mogę powiedzieć,żebym była wyjątkowo zadowolona, ale do sukni bez pleców nic innego sie chyba nie znajdzie. Biust się w tym poci strasznie i wcale nie trzyma zyt dobrze. Nie odklejał mi się, ale noszenie tego nie byłóo zbyt przyjemne. Wciąż o nim myślałam :( Ubrałam go jeszcze raz na innym weselu i doznania miałam identyczne.
Nie polecam :(
Nie polecam :(
a ja mialam na swoim weselu taki i wcale go nei czulam, nie odklejal sie ani tez nie odczuwalam zadnego innego dyskomfortu. Trzymal sie cale dlugie wesele i ladnie wygladal pod sukienka.
Kupilam go dosc pochopnie w Klifie, zaz 119 zlotych, po czym jak zobaczylam na allegro za ponad 10 razy mniej to sie zaczelam zastanawiac czy na allegro sa podrobki czy w sklepie bielizniarskim w klifie takie ceny sobie z kosmosu wrzucają. Dodam,ze stanik jest tej samej firmy unbra. W kazdym razie ja na moj nie narzekam:)
Kupilam go dosc pochopnie w Klifie, zaz 119 zlotych, po czym jak zobaczylam na allegro za ponad 10 razy mniej to sie zaczelam zastanawiac czy na allegro sa podrobki czy w sklepie bielizniarskim w klifie takie ceny sobie z kosmosu wrzucają. Dodam,ze stanik jest tej samej firmy unbra. W kazdym razie ja na moj nie narzekam:)
Problem z tymi "stanikami" jeszcze jest taki, że producenci sprzedają je jako "miseczka A", "miseczka C" itp. Tymczasem 70A i 75A to kompletnie różne rozmiary - 75A ma podobną objętość do 70C. Podobno są produkowane na tzw. "najpopularniejsze rozmiary - 75A, 75B i 75C". Młodych Polek które powinny nosić takie rozmiary prawie nie ma...
ja go mam juz bardzo dlugo i polecalam go juz wczesniej w podobnym temacie...uzywam go dosc czesto i jestem zadowolona...
napewno lepiej kupic rozmiar wiekszy,bo ladniej sie uklada biust...ja w nim tancze,jezdze na rowerze,uzywam go naprawde czesto,nie spada,nie odkleja sie,i jest w nienaruszonym stanie,moze tokio kupila jakis felerny...ja kupowalam jeden w carfurze a drubi w cubusie...polecam
napewno lepiej kupic rozmiar wiekszy,bo ladniej sie uklada biust...ja w nim tancze,jezdze na rowerze,uzywam go naprawde czesto,nie spada,nie odkleja sie,i jest w nienaruszonym stanie,moze tokio kupila jakis felerny...ja kupowalam jeden w carfurze a drubi w cubusie...polecam
usiadł, i wytrwale czekał...
hahahahaha, no rozśmieszasz mnie jak nikt ... stanik przyklejany za 15 zł to jedno, a rozmiar normalnego stanika to inna sprawa ... nie no śmieszna jesteś, nie widziałaś mnie w życiu a próbujesz być ekspertką w temacie i wmawiać mi, ze mam źle dobrane staniki, nie no śmieszna jesteś ... chesz komentuj, nie chcesz to nie, mnie to już rozbawiło na cały dzień .... wiec już skończyłam rozmowę z tobą ...
papilio1@op.pl
rowniez go mam i przetestowany byl na zabawie weselnej. Kiecka bez plecow, wiec pasowal idealnie. Nie spadal, nie zeslizgiwal sie i sie nie odklejal.....a tance byly ekstremalne + zaliczone konkursy oczepinowe. Jestem z niego zadowolona. Jedyny minusik to, ze nie formuje za super piersi.....no i prawda: NIE POKAZUJ SIE W NIM FACETOWI :D