Widok

cz któraś z Was nosi to cudo?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chodzi mi o silikonowy biustonosz, taki jak tutaj:
http://www.allegro.pl/item360127722_un_bra_biustonosz_silikonowy_rozmiar_b.html

Faktycznie tak fajna rzecz jak piszą?

[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam i czasami używam ...

wiec tak, nigdy na tańce !!!!! biust się bardzo poci, stanik się ślizga i w rezultacie odkleja a ty jesteś tłusta i klejąca

po drugie: nie do luźnych bluzek, stanik jest dość cieżki, w końcu się odkleja, lub po prostu się majta :)))

po kilkakrotnym użyciu sie dziurawi, i wyłazi z niego silikon, temu akurat nie ma się co dziwić, wszystko się kiedyś zużywa

i jeszcze jdeno, jeśli się zdecydujesz, to kup większy niż posiadasz biust, jaksobie przykleisz np B na biust B, to będzie on taki nieładnie szpiczasty, lepiej kupić C i przykleić niżej, tak, by zachodził na żebra ... :) kształt jest wteduy ładniejszy

papilio1@op.pl
tokio a gdzie kupowałaś, bo ja też mam, noszę i nigdy mi się nie odkleił, nawet na dyskotece jak się spociłam ;). Już tyle razy go ubrałam i jest cały.

gosialand napisał(a):

> tokio a gdzie kupowałaś, bo ja też mam, noszę i nigdy mi się
> nie odkleił, nawet na dyskotece jak się spociłam ;). Już tyle
> razy go ubrałam i jest cały.
>
>

Gosiu, a gdzie Ty kupiłaś i za ile? :)

Ja mam taki i jestem zadowolona, trzyma się dobrze, jeszcze nigdy mi się nie odkleił. Jak byś kupowała to kup sobie rozmiar większy bo rozmiarówka jest zaniżana, chociaż zazwyczaj to na stronie pisze.

a ha, i nigdy przenigdy się w tym nie pokazuj facetowi, to chyba gorsze od podkolanówek-antygwałtek :D

papilio1@op.pl
hmm, ja właśnie go na wesele wypatrzyłam(idę w lipcu), ale skoro przy tańcach odpada, to chyba sobie daruję... Tylko co ubrać do wykrojonej sukienki? Są jakieś alternatywy? (zważywszy na to, że nie zakładanie niczego jakoś nie jest po mojej myśli:/ )

spróbuj, może ja miałam jakąś wadliwą w takim razie wersję, skoro dziewczyny pisza że noszą i jest ok :)) kupiłam w sklepie wysyłkowym jakimś, nei na allegro :)

papilio1@op.pl
Ja bym na Twoim miejscu kupiła sobie na próbę, to nie jest majątek, a jak Ci nie przypasuje to założysz w wakacje do ładnej bluzki. Ja raczej taki będę miała do ślubu, nie wiem jaką będziesz miała sukienkę, ale zazwyczaj góra jest dopasowana i nic nie powinno się odkleić. Ja już mam tak długo ten jeden i nigdy mi się nie odkleił

dzięki, może faktycznie warto zaryzykować. A Twój Gosiu, gdzie kupiłaś, jeśli można spytać? :)

też na allegro. poszukam stary adres i zobaczę czy jeszcze ten ktoś sprzedaje to wkleję Ci linka

ja również kupiłam taki staniczek na allegro i jestem z niego zadowolona, nie odkleja się :)

up dla barbi

dzieki niusia85
image
macie takie dziewczyny jak na allegro
http://www.allegro.pl/item433481128_sexi_push_up_samonosny_bialy_bez_czarny_mis_c.html
image
czy taki z drozszych
http://www.allegro.pl/item436248864_lilly_silikonowy_stanik_niewidoczny_w_trzech_kolor.html
image
czy moze te najtansze te napewno juz spadaja haha
http://www.allegro.pl/item429262444_unbra_push_up_biustonosz_silikonowy_z_usa_rozm_c.html
image
ten ktoś już nie sprzedaje ale też kupowalam un bra więc myślę że to ten sam co z Twojego linka

ja kiedys kupilam taki przed slubem kuzynki, ale sie nasluchalam ze innej mojej kuzynce wypadl spod sukienki i ostatecznie poszlam bez stanika :)
jakos nie jestem do tych stanikow przekonana :)

image

image
ja kupilam taki stanik z fashon house wlasnie na slub i powiem szczerze,ze go nieubralam...zle sie czulam w nim,a gdzy ubralam go na przymiarke sukni poprostu ona mi zjechala choc byla wiazana i miala zapiecie...nigdy wiecej takich stanikow nie kupie....wole isc juz bez stanika

Kupiłam taki stanik, kiedy szłąm na wesele do koleżanki. Nie mogę powiedzieć,żebym była wyjątkowo zadowolona, ale do sukni bez pleców nic innego sie chyba nie znajdzie. Biust się w tym poci strasznie i wcale nie trzyma zyt dobrze. Nie odklejał mi się, ale noszenie tego nie byłóo zbyt przyjemne. Wciąż o nim myślałam :( Ubrałam go jeszcze raz na innym weselu i doznania miałam identyczne.
Nie polecam :(

image
image
Ja taż posiadam taki, jest super, trzyma się rewelacyjnie, biust się nie poci, ale (tak jak napisano wcześniej) lepiej kupić rozmiar większy....

image

i ja posiadam .. a cio :)))jest cudny ...rewelka poprostu i na slub tez zamierzam sobie go sprawic :)

hmmm, no to musiałam jakoś kiepsko trafić ...

papilio1@op.pl
może któryś z tych stanikó Ci podpasuje
http://serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70025,3095106.html
ale nie wiem, czy latwo je dostac...

image
image
a ja mialam na swoim weselu taki i wcale go nei czulam, nie odklejal sie ani tez nie odczuwalam zadnego innego dyskomfortu. Trzymal sie cale dlugie wesele i ladnie wygladal pod sukienka.
Kupilam go dosc pochopnie w Klifie, zaz 119 zlotych, po czym jak zobaczylam na allegro za ponad 10 razy mniej to sie zaczelam zastanawiac czy na allegro sa podrobki czy w sklepie bielizniarskim w klifie takie ceny sobie z kosmosu wrzucają. Dodam,ze stanik jest tej samej firmy unbra. W kazdym razie ja na moj nie narzekam:)
więc zostaje mi kupić i przetestować ;) o wynikach testu oczywiście poinformuję :D

Problem z tymi "stanikami" jeszcze jest taki, że producenci sprzedają je jako "miseczka A", "miseczka C" itp. Tymczasem 70A i 75A to kompletnie różne rozmiary - 75A ma podobną objętość do 70C. Podobno są produkowane na tzw. "najpopularniejsze rozmiary - 75A, 75B i 75C". Młodych Polek które powinny nosić takie rozmiary prawie nie ma...
a co ma piernik do wiatraka ... czyli co ma objętość do staników silikonowych, które żadnej objętości nie mają ?????????

papilio1@op.pl
ja go mam juz bardzo dlugo i polecalam go juz wczesniej w podobnym temacie...uzywam go dosc czesto i jestem zadowolona...
napewno lepiej kupic rozmiar wiekszy,bo ladniej sie uklada biust...ja w nim tancze,jezdze na rowerze,uzywam go naprawde czesto,nie spada,nie odkleja sie,i jest w nienaruszonym stanie,moze tokio kupila jakis felerny...ja kupowalam jeden w carfurze a drubi w cubusie...polecam
usiadł, i wytrwale czekał...
no moż efaktycznie ... a ile płaciłyście za swoje staniki? ja ok 15zł ... może stąd taka felerna jakość :) ?

papilio1@op.pl
ja za pierwszy placilam 45zl a z cubusa chyba 60zl...dokladnie nie pamietam ale cos kolo tego
usiadł, i wytrwale czekał...
Tokio, gdy przestaniesz uważać, że rozmiar do stanika ma się jak piernik do wiatraka, to może sobie w końcu coś dopasujesz :D

Tak, nawet te "piersi kurczaka" mają rozmiary...
Agatho, juz ci kiedyś tłumaczyłam, że ja z rozmiarami staników nie mam problemu, a ty wciąż nie wierzysz ... te swoje stanikowe farmazony wciskaj tym, które chca cię słuchać :) tyle w temacie ....

papilio1@op.pl
Halo, to komu ten stanik odpadał - mnie, czy Tobie? :D To jest ignorowanie klasycznych objawów złego rozmiaru... Więc od farmazonów NA ten TEMAT, to jesteś ostatnio Ty, niestety ;)
hahahahaha, no rozśmieszasz mnie jak nikt ... stanik przyklejany za 15 zł to jedno, a rozmiar normalnego stanika to inna sprawa ... nie no śmieszna jesteś, nie widziałaś mnie w życiu a próbujesz być ekspertką w temacie i wmawiać mi, ze mam źle dobrane staniki, nie no śmieszna jesteś ... chesz komentuj, nie chcesz to nie, mnie to już rozbawiło na cały dzień .... wiec już skończyłam rozmowę z tobą ...

papilio1@op.pl
Uważaj, żeby znów Ci stanik nie spadł :D

Mniej biusciaste lubią te staniki, większość twierdzi, że ich cena nie ma znaczenia, za to najważniejsze, żeby dobrać właściwy rozmiar.
ja mialam ten stanik na swoim slubie i nic sie z nim nie dzialo:P kupilam sobie 2 sztuki i chcialam zmienic po 12 ale nie bylo takiej potrzeby, dobrze lezy i dobrze sie trzyma, przynjamniej u mnie....:P

kosztował 49 zł

image

rowniez go mam i przetestowany byl na zabawie weselnej. Kiecka bez plecow, wiec pasowal idealnie. Nie spadal, nie zeslizgiwal sie i sie nie odklejal.....a tance byly ekstremalne + zaliczone konkursy oczepinowe. Jestem z niego zadowolona. Jedyny minusik to, ze nie formuje za super piersi.....no i prawda: NIE POKAZUJ SIE W NIM FACETOWI :D

image
image
A ja z racji mocno wycietego tyly bede miala zwylka bardoteke bez ramiaczek wszyta w suknie! I nic mi nie wypadnie :-P