Widok

dzikie wino reda

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy jest ktos kto w tym roku mial wesele w dzikim winie w Redzie. bardzo prosze o rade, gdyz opinie slyszalam rozne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Będę tam za tydzień na weselu. Opisze co u nich slychac :)

na ktorej masz sali?
wesele mam za rok i mam podpisac umowe w tym tygodniu, mala sala ok 60 osob
Ja słyszałam od znajomych pozytywne opiniee sala jest piękna podpisałam już umowe na 9 lipca przyszłego roku. Sala regionalna jest przepiękna i tylko tam:) Mimo tego iż z Gdańska wszyscy będą jechali:)
image
image
sala jest piekna to fakt, zastanawiam sie jka jedzenie i obsluga. bylismy tam na obiedzie, ale jedzenie bylo srednie
Znajomi w czerwcu mieli tam wesele i byli zadowoleni, ja byłam co prawda tylko na kawie i cieście ale szarlotkę mieli pyszna:) Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze a jedzenie napewno będzie smaczne:)
image
image
każdy ma jakieś swoje 'widzi-mi-się', ja z nich zrezygnowałam ze to że pobierają opłatę tzn 'korkowe', tzn albo kupujesz od nich alkohol bo (nie ukrywajmy) niekorzystnych cenach albo przynosisz swój, ale za to musisz im zapłacic. teraz nie pamiętam ile ale w grudniu to było około 600-800zł! dla mnie to czyste złodziejstwo i tyle!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ola to nieprawda , ze pobieraja korkowe. mielismy tam wesele 5 sierpnia. wódkę, wino , soki i wode przywiezlismy sami kilka dni przed weselem, po weselu otrzymalismy z powrotem nawet otwarte butelki.

moglismy oczywiscie kupic z restauracji, ale sie nie zdeydowalismy i nie bylo zadnego problemu
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
no to widać zmieniło się, ślub miałam w grudniu 2009, na rozmowie u nich byłam w sierpniu 2009 i w ofercie na 100% było 'korkowe'.
Widać poszli po rozum do głowy :)
Widocznie, bo ja podpisałam umowe na 2011 i nawet tam jest napisane nie pobieramy opłaty korkowej. A soki mam w menu więc nie kupuje sama, a ciasta i owoce bez problemu:) Własne
image
image
to prawda ze nie ma korkowego, moze jest ktos kto byl na weselu w Dzikim Winie niedawno???
do mm

napewno nie ma, mam to napisane w umowie na przyszły rok. Jestem tego pewna na 100%
image
image
Aga, napisz prosze czy jestescie zadowoleni
hej dziewczyny jestesmy bardzo zadowoleni , wiemy, ze dobrze wybralismy. Goscie pytali jak znalezlismy takie fajne miejsce, wiecej tutaj

http://forum.trojmiasto.pl/NASZ-sloneczny-dzien-t176612,1,130.html
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
wszystkiego dobrego i dzieki wielkie za opinie
Bylam na weselu w ten weekend na dolnej sali. Sala jest przepiękna, Bardzo fajnie ze jest tam ten taras, goscie wychodzac na zewnatrz i tak byli w kontakcie z salą.
Obsługa dała radę, jedzonko szybko podane, pyszne potrawy.
Ja jestem zadowolona. Byli na każde skinienie.

Bylo drugie wesele na górnej sali i nie bylo ich w ogoole słychac ani widac.

Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzieki za opinie
Czy ktos jeszcze byl tam na weselu w ostatnim czasie?
zamawialismy tydzien temu sale na wesele i nie ma zadnej oplaty korkowej
do góry