Widok

gdzie zorganizować obiad rodzinny na rocznicę ślubu??

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
witam,
w czerwcu moi rodzice obchodzą 40. rocznicę ślubu. Chcielibyśmy z mężem zorganizować dla nich z tej okazji mini - przyjęcie, taki obiad dla rodziny na ok. 15osób. Możecie polecić jakąś restaurację, najlepiej taką kameralną, żeby nikt tam w między czasie nie chodził albo taką która ma do wynajęcia coś w rodzaju "loży", tak żeby być jakoś tak oddzielnie...? najlepiej też gdyby była w miarę w przystępnej cenie (w sensie jedzenie) i zależy mi też żeby była w jakiejś ładnej okolicy. Myślałam o Barracudzie w Gdyni albo Tawernie Orłowskiej, macie jakieś informacje na temat tych knajpek albo możecie zaproponować inne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pałac Opatów:)
Dworek Mitro w Gdyni ma na dole salę na ok. 25 osób max. Jedzenie mają dobre, ceny przystępne. Można negocjować. Sala jest kameralna, ładna w stylu jakby komnaty zamkowej. Miałam u niech wesele, niestety nie zmieścilibyśmy się na tej sali i wybraliśmy tą na górze. Jeśli chodzi o to, żeby nikt się tam nie kręcił to polecam.
image
la fontaine w gdańsku , byłam tam ostatnio na takich kameralnych urodzinach i bardzo mi się podobało, jedzenie pyszne, restauracja bardzo ladna.no i bylismy w osobnej sali, wiec nikt nam sie nie krecil oprocz kelnerów :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję za podpowiedzi, zaraz popatrzę na stronach internetowych. Jeśli coś Wam jeszcze wpadnie - piszcie!
Polecam Hotel Maryla w Sopocie - bardzo ładne, kameralne miejsce na mniejszą imprezę:

image
Polecam Restauracje Malibu w Juracie czynną cały rok!
do góry