Widok
ginekolog- sprawy bezplodności
Witam
Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego ginekologa, chodzi o problemy z plodnością. W ciążę nie mogę zajść już od ponad 3 lat i od tego czasu chodzę po lekarzach i nikt nie potrafi mi pomóc.
Więc proszę Was o pomoc może ktoś miał podobne problemy i mógłby podać namiary na naprawdę dobrego lekarza.
Ania
Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego ginekologa, chodzi o problemy z plodnością. W ciążę nie mogę zajść już od ponad 3 lat i od tego czasu chodzę po lekarzach i nikt nie potrafi mi pomóc.
Więc proszę Was o pomoc może ktoś miał podobne problemy i mógłby podać namiary na naprawdę dobrego lekarza.
Ania
http://members.chello.pl/prug/www1/pages/kosc_ogonowa.htm
może się przyda
może się przyda
Jesli przyczyna bezplodnosci sa wahania hormonow to duzo lasek sobie chwali ziolo Agnus Castus (castagnus) , ja lykam to na zbicie prolaktyny i unormowanie hormonow bo lekartskiej pomocy nie moglam sie doczekac, a najlepsze jets to ze mialam rozrosnieta tarczyce i od tego ziola zaczyna mi schodzic obrzek :)))
przedtem jednakze lepiej doczytajcie bo to ziolo dziala dosc mocno i gryzie z niektorymi lekami. W pl wystepuje w postaci preparatu na MPS cyclodynon, oraz jakos samo ziolo pewnie w aptekach i zielarskich.
nie powinno byc jakos drogo. Sporo lasek po kuracji nim zaszla :)
przedtem jednakze lepiej doczytajcie bo to ziolo dziala dosc mocno i gryzie z niektorymi lekami. W pl wystepuje w postaci preparatu na MPS cyclodynon, oraz jakos samo ziolo pewnie w aptekach i zielarskich.
nie powinno byc jakos drogo. Sporo lasek po kuracji nim zaszla :)